הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך משתמשים בבטא אלנין?

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
היום אני רוצה להתחיל להשתמש בבטא אלנין. בכל טבלית יש 750 מ"ג של בטא אלנין. כמה אני צריך לקחת ומתי? והאם שילוב של בטא אלנין עם קיראטין מגדיל את האפקט או פוגע בו? (קראתי בחלק מהאתרים שזה עוזר ובחלק מהאתרים שזה פוגע).

• פותח/ת השרשור
שאלתי איך להשתמש לא מה זה בטא אלנין. האם לקחת 2 כדורים במכה? מתי לקחת? (חוץ מלפני האימון, מתי עוד) לקחת עם/בלי/לא משנה פחמימות. זה סוג המידע שאני מחפש.

כתוב: " 400-800 מ"ג, 4 פעמים ביום (סה"כ 1.6-3.2 גרמים ביום). חייבים לצרוך את החומר בשיטה הזו כדי להגיע להשפעות מירביות"
בקשר לפחמימה לא יודע,אני חושב שעל בטן ריקה, לא בטוח.

• פותח/ת השרשור
על הקופסא רשום לקחת 2 כדורים במכה (סה"כ 1500 מ"ג במכה) ככה שאני מבולבל. אני אקח לבנתיים כדור אחד כל פעם עד שמישהו פה יאשר לי שאפשר לקחת 2 במכה

על הקופסא רשום לקחת 2 כדורים במכה (סה"כ 1500 מ"ג במכה) ככה שאני מבולבל. אני אקח לבנתיים כדור אחד כל פעם עד שמישהו פה יאשר לי שאפשר לקחת 2 במכה
אני הייתי סומך יותר על לייל בקטע של תזונה ותוספים.
הוא כתב 400-800 4 פעמים ביום, זאת אומרת כדור 4 פעמים ביום.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי סומך יותר על לייל בקטע של תזונה ותוספים.
הוא כתב 400-800 4 פעמים ביום, זאת אומרת כדור 4 פעמים ביום.
אם ככה אז אין מצב שאני יכול לקחת את זה על קיבה ריקה. אני אוכל כל 2.5-3 שעות ככה שהקיבה אף פעם לא ריקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית