הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט לביקורת - 60 קילו

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
אני חייב להגיד שאני מודע לזה שהדדליפט די גרוע אבל בכל זאת תנו תגובות מה לשפר ברצינות.

היום נפל עליי איזה 🤡 שחפר לי בסקאווט לא לנעול ברכיים בסוף חזרה ואת הזווית של הרגליים להכניס פנימה לא החוצה. בנוסף להשים משקולות כדי שהעקבים יהיו יותר גבוהיים..

תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני חושה שהכתפיים צריכים לעבור את המוט ...
ואתה לא עושה את זה ...
אבל חכה לעוד תגובות ...

נראה לי שזה יותר קשור למבנה גוף שלו..
מצד שני יכול להיות שאני טועה.
אני פשוט לא רואה איך הוא יכול להכנס עם הכתפיים מעבר למוט עם כאלה רגליים ארוכות..

---------- התגובה התווספה ב 18:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:10 ----------

אגב אני היחידי ששם לב שיש RICKROLL ברקע? ם.ם

YOU HAVE BEEN RICKROLL'D 🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘

הדדליפט נראה בסדר גמור, אל תדאג.
אם אתה לא רוצה שישגעו אותך, תשים אוזניות, תשמין, ותגדל זקן. בהצלחה.

אני חייב להגיד שאני מודע לזה שהדדליפט די גרוע אבל בכל זאת תנו תגובות מה לשפר ברצינות.

YouTube- MOV00705.MP4

היום נפל עליי איזה 🤡 שחפר לי בסקאווט לא לנעול ברכיים בסוף חזרה ואת הזווית של הרגליים להכניס פנימה לא החוצה. בנוסף להשים משקולות כדי שהעקבים יהיו יותר גבוהיים..

תודה

נראה סבבה, תתחיל להעמיס... תקפיד להחזיק את הגב גם כשאתה מוריד את המוט, לא רק בעליה.

לגבי ליצן הסקוואט תתעלם ממנו.
לגבי המשקולות מתחת לרגליים שמים את זה בדר"כ כאשר הגמישות לקוייה (וגם בדר"כ כשעושים היי באר ואני מניח שזה לא המקרה שלך.)

בכל מקרה כל מה שהוא אמר תעשה הפוך.
כן לנעול ברכיים. כן להפנות את האצבעות החוצה מעט, לדחוף ברכיים חזק לצדדים, ואם אין לך בעייה ספציפית של גמישות אז אל תשים שום משקולות מתחת לרגליים.

בכלליות נראה בסדר. קצת הערות:
תפנה טיפה כפות רגליים החוצה.
מתי שאתה מוריד את המשקל שים לב שאתה משחרר את הברכיים קדימה ואז הם מפריעות לך להוריד את המוט.
אתה צריך בתחילת הירידה רק לשחרר(לרדת) מהאגן (הכוונה שהגב זז קדימה) ורק כשאתה מגיע לברכיים (עובר) להתחיל לקחת את הברכיים קדימה.
עוד דבר קטן נראה שבחלק מהזמן המרפקים שלך טיפה כפופים(יכול להיות שהסרטון מטעה אבל שים לב בכל מקרה), גם בעליה וגם בירידה מרפקים ישרים.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה לכולם.
אלעד דיברת אליי בקשר לסקאווט?
וקרמבו אני יודע לגבי הכל חח פשוט לא הקשבתי לו

הרג אותי השיר חח אנשים פה נולדו ניראה לי כשהוא יצא,בכול מקרה ניראה סבבה תעלה משקלים ותביא לנו אם אתה מרגיש בעיות לגבי הטכניקה.

אבל הבעיה שלי בלהעלות משקלים זה הכאבים בגב

איזה סוג כאב זה? חד ומשתק? או כאב עמום כזה אחרי הסט..?
אם אתה עושה חימום זה עדיין כואב? האם זה כואב יום\יומיים אחרי האימון?

יכול להיות שזה סתם DOMS ולא נורא

• פותח/ת השרשור
לא אחי זה לא DOMS וזה כאב קבוע. כאב חד כזה. כניראה תפוס לי השריר או מתחתי שריר לא יודע בוודאות אבל הייתי בפיזיוטרפיה והוא אמר לי להוריד עומס. זאת בעיה לא?

לא אחי זה לא DOMS וזה כאב קבוע. כאב חד כזה. כניראה תפוס לי השריר או מתחתי שריר לא יודע בוודאות אבל הייתי בפיזיוטרפיה והוא אמר לי להוריד עומס. זאת בעיה לא?

אם זה כאב שלא עובר אחרי חימום טוב אז אולי באמת כדאי לך להוריד קצת מהעומס...

• פותח/ת השרשור
בגלל זה אני לא מעלה במשקל. הכאבים בעיקר אחרי סקאווט החלטתי שאני נשאר על ה60 קילו שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית