הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל..

EiTkoCaT

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
היי,

אני בן 14, לפני כמה ימים נרשמתי לחד"כ (One בבאר מי שרוצה לדעת). בקיצור, הם אמרו לי שביום שבת אני אדבר עם מאמן והוא יתאים לי תוכנית אימון או משהו כזה.
הסתובבתי הרבה בפורום ובאתר קילוגרם, אבל אני לא מצליח למצוא מין מדריך "למתחילים". ראיתי את המדריך למתחילים בחדר כושר, אבל הוא לא ממש עזר לי חוץ מכמה מושגים חדשים שלמדתי ושמות של מכשירים שונים. מה שעוד ראיתי זה את כל התוכניות אימונים המיוחדות, שמעתי הרבה על תקופת המסה, חיטוב וכו', אבל אני לא ממש הבנתי מה אני אמור לעשות עכשיו..
אני לא יודע כמה אני שוקל ואיזה גובה אני בידיוק, מחר אני אבדוק ואכתוב פה. אני לא יודע אם יש לי אחוז שומן גבוה, אני לא ילד שמן או משהו כזה, אני ממש לא רזה, ואני די גבוה לגילי. לפי מה שאני זוכר, 170-180 ס"מ.
כעיקרון המטרה שלי היא להיכנס לכושר, לפתח את השרירים בבטן ובידיים, להתחזק.

ד"א יש המלצה לנעליים טובות? אין לי נעלי ריצה, אני צריך לדעת איזה לקנות, יש לי פלטפוס (יש לי מדרסים).

קודם אתה צריך להחליט מה המטרות שלך, אתה רוצה להעלות במאסת שריר או להתחטב?

בוא נגיד שמטרות כמו לפתח שרירים בידיים, בחזה ובבטן לא נחשבות למטרות אמיתיות, אתה צריך לחשוב על פיתוח של כל הגוף בצורה שווה כדי שתשמור על פרופורציות, אל תזלזל ברגליים, בגב ובכתפיים, חלקים חשובים מאוד.

כשתתן קצת יותר פרטים יהיה יותר קל לעזור לך, ממה שאני יודע אתה צריך לצבור מאסת שריר, אתה צעיר ויש לך מזל שאתה מתחיל מוקדם ועם נקודת פתיחה לא רעה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז מדדתי, זה עם נעליים.
גובה: מטר 1.72
משקל: 66.5 ק"ג

לא הבנתי בידיוק מה זה להתחטב..

אוקיי אז אתה בערך גובה 1.70 ומשקל 65.5 (בלי הנעליים).

להתחטב = לרדת ב% שומן, הכוונה שאני מוריד בכמות השומן שיש לך בגוף ושומר על מאסת שריר, במצב שלך אין הרבה מאסת שריר ואין הרבה שומן, אז הייתי ממליץ לך להתחיל במאסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית