הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פשוט לא עושה את זה נכון

• פותח/ת השרשור dbaf100
  • פורסם בתאריך

dbaf100

משתמש מתחיל
89
0
נק' מוניטין:
358
89
0
עד כמה הטכניקה מסוכנת ונוראית? (קראתי את הספר וראיתי את הדיוידי וקראתי את הספרון של נתנאל)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה מישר את הרגליים והמוט לא עולה. ורק אחרי שהרגליים שלך התישרו אתה מרים את הגב. לתיקון תוריד את התחת יותר נמוך ותעשה את המשיכה ביחד עם ישור הרגלים.

לא עוזבים את המוט אחרי כל חזרה, ולא משקיעים בירידה (זה מבזבז הרבה כוח). מעבר לזה אתה לא נכנס לסטאפ הנכון (התחת גבוה מדי) ואתה מנסה לקרוע את המוט מהרצפה. תעשה הכל לאט ומבוקר והכל יסתדר.

מה זה משנה? בהנחה שהוא לא מתמהמה יותר מידיי

כי זה מוציא אותך מהסטאפ, וזה לא נחוץ באופן כללי. ולפחות מבחינה לא רשמית, כשאתה עוזב את המוט 5 פעמים זה אומר שעשית 5 סינגלים ולא סט של חמישיה.

כי זה מוציא אותך מהסטאפ, וזה לא נחוץ באופן כללי. ולפחות מבחינה לא רשמית, כשאתה עוזב את המוט 5 פעמים זה אומר שעשית 5 סינגלים ולא סט של חמישיה.

אם אני נח 5 דקות בין חזרה לחזרה ועושה 5 כאלה אבל לא עזבתי את המוט זה נספר 5 חזרות?

ולמה זה רע להיכנס לסטאפ מחדש? אם זה מה שעוזר לו לשמור על טכניקה טובה, בכ*ף

וואלה כן. יש הבדל בין לעמוד בין חזרה לחזרה לבין לנשום כשאתה מחזיק את המוט ואתה יודע טוב מאוד מה ההבדל.

אם אני נח 5 דקות בין חזרה לחזרה ועושה 5 כאלה אבל לא עזבתי את המוט זה נספר 5 חזרות?

כן, תדאג לצלם. יהיה מעניין לראות אותך במצב הזה 20 דקות.

בתור מנהל הייתי מצפה לתשובה טובה יותר. אתה הרי יודע שזה לא נכון ואתה מטעה אחרים.

בתור סוס מטורף עם התקדמות מטורפת וידע מטורף הייתי מצפה ממך לדעת יותר טוב ולהסביר למנהל המסכן למה הוא טועה (לא שאתה יכול).

אתה מחזיר את המוט לראק אחרי כל ירידה לסקוואט?

חיים זה לא אותו דבר, אתה לא נמצא בלחץ שאתה בדדליפט כמו שאתה עם המשקל על הגב.
אם לבן אדם יש בעיה בסט-אפ והחזרה הראשונה היא תמיד הכי מכוערת שלו(ראיתי הרבה כאלה).
להתחיל כל פעם מההתחלה זה לא רעיון כזה רע.

לא מבין למה הסמנטיקה כזו חשובה, בסדר לא צריך לקרוא לזה RM5 אלא חמישה סינגלים.

חיים זה לא אותו דבר, אתה לא נמצא בלחץ שאתה בדדליפט כמו שאתה עם המשקל על הגב.
אם לבן אדם יש בעיה בסט-אפ והחזרה הראשונה היא תמיד הכי מכוערת שלו(ראיתי הרבה כאלה).
להתחיל כל פעם מההתחלה זה לא רעיון כזה רע.

לא מבין למה הסמנטיקה כזו חשובה, בסדר לא צריך לקרוא לזה RM5 אלא חמישה סינגלים.

אני לא יודע מה איתך, אבל משקל על הגב מלחיץ אותי יותר ממשקל שאני צריך להרים. ועד היום ראיתי שיציאה מסטאפ אחרי כל חזרה דווקא מזיקה להתמקמות בדדליפט, אבל זה רק אני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית