הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון אני ודני סקוואט 100 קילו 20+ חזרות

David2309

משתמש פעיל
370
114
נק' מוניטין:
5,475
370
114
גל אולימפי אשדוד
אבל דני כל הכבוד, עשה קודם 80 על 22 חזרות ואאחרי איזה חצי שעה עוד 100 על 20 חזרות , הוא ממש מת, אני עוד בסדר יחסית אבל אני ממש לא בכושר הרבה זמן לא עשיתי סקוואט וחזרתי לא מזמן אני עדין עובד עם משקל נמוך יחסית..
הנה לי ממש בעייתי בגלל שאני בכלל לא רגיל להרבה חזרות .. אני עושה 5X5 5X6 בדרך כלל וגם זה אחרי שהרבה זמן לא עשיתי סקוואט ככה שאני בכלל לא בכושר..:\
הנה אני :
24 חזרות
http://img8.imageshack.us/i/mov00077.mp4/
20 חזרות
הנה דני :
http://img686.imageshack.us/i/mov00078.mp4/
לא רואים את החזרה הראשונה אבל אני עד לזה ... פשוט לא הספקתי לצלם..

דני זה danish94 ..

נערך לאחרונה:
הרבה יותר קל לעשות RM1-5. כמו שקולדפייר אמר או עולה או לא עולה, אין סבל כלום לא כואב.
לעומת זאת לפני שאתה נכנס לסקוואט RM20 במיוחד אם אתה עושה את זה עם 100+ קילו אתה פשוט יודע שזה הולך להיות שואה.
איזה ביצים צריך בשביל RM1? לדעתי זה כיף יחסית לRM20.
גבול הסף חומצת חלב לפחות בשבילי הוא הנוראי ביותר. הרבה יותר קשה לרוץ 2ק"מ מאשר 10ק"מ (על זמן) או ספרינט של 60 מטר.

ככל שהפעולה יותר מתמשכת הסבל יותר גדל, אף אחד לא מתווכח.
אני מבטיח לך שגם לעמוד 24 שעות במקום בלי לזוז, זה יותר נורא מRM20 סקוואט.

להכנס לסט של RM20 אני לא צריך שום הכנה מנטלית, גם לא לריצה.
להיכנס מתחת ל260 קילו אני כן צריך, ונראה לי שגם רוב האנשים ככה.

עידן, אף פעם לא נכנסת לסט של 20RM. איך אתה יודע?

ולא, ככל שהפעילות יותר ארוכה לא אומר שהסבל יותר גדול. הסבל הכי גדול הוא בפעילות גליקוליטית כבדה. זה לא אומר שזה הכי יעיל או משהו, רק שזה מרגיש הכי נורא.

עידן, אף פעם לא נכנסת לסט של 20RM. איך אתה יודע?

ולא, ככל שהפעילות יותר ארוכה לא אומר שהסבל יותר גדול. הסבל הכי גדול הוא בפעילות גליקוליטית כבדה. זה לא אומר שזה הכי יעיל או משהו, רק שזה מרגיש הכי נורא.

ברור שלא רק הזמן משחק תפקיד.
לא עשיתי RM20 אמיתי שלי, אבל כן עשיתי 20 ומעל חזרות.
אבל בניגוד לאחרים פה אני גם רצתי הרבה, ועשיתי מסעות עם ציוד עליי.
ואני יודע שאני מוכן לעשות RM20 סקוואט בכל יום בשבוע מאשר ללכת לרוץ 10 קילומטר שוב.

ברור שלא רק הזמן משחק תפקיד.
לא עשיתי RM20 אמיתי שלי, אבל כן עשיתי 20 ומעל חזרות.
אבל בניגוד לאחרים פה אני גם רצתי הרבה, ועשיתי מסעות עם ציוד עליי.
ואני יודע שאני מוכן לעשות RM20 סקוואט בכל יום בשבוע מאשר ללכת לרוץ 10 קילומטר שוב.

נסינו לשחד אותך פעם שתעשה ...
אך 3 חפיסות אוריו ומגניזיום לא הספיקו לך ...
יא חמדן ...

נסינו לשחד אותך פעם שתעשה ...
אך 3 חפיסות אוריו ומגניזיום לא הספיקו לך ...
יא חמדן ...

כן אני רמאי אבל, התחלתי להתאמן בעקבות זה לחזרות גבוהות.
אם יהיה סכום יפה, אני מוכן להעלות 180 ל20 בהתרעה של יום.

• פותח/ת השרשור
חחחח
רק עכשיו ראיתי את הסרטון שוב, תראו את פרצוף הסיפוק כשהורדתי את המוט XD

אולי זה מדהים אותך עכשיו, אבל קו הניהול הזה, שהחלטה זו היא רק אחת מהשלכותיו, גורם לכך שזה אחד הפורומים המקצועיים בישראל ולא רק בתחום שבו הוא עוסק.
יש מספיק פורומים שנראים כאילו הם מנוהלים ע"י ילדים (ואולי זה באמת המצב) ורמתם בהתאם.

אולי זה מדהים אותך עכשיו, אבל קו הניהול הזה, שהחלטה זו היא רק אחת מהשלכותיו, גורם לכך שזה אחד הפורומים המקצועיים בישראל ולא רק בתחום שבו הוא עוסק.
יש מספיק פורומים שנראים כאילו הם מנוהלים ע"י ילדים (ואולי זה באמת המצב) ורמתם בהתאם.

כן, וזה באמת נראה לך הגיוני שאתם נותנים לק1רן וחבריו להטריל על ימין ועל שמאל ולמלא אשכולות של אנשים שנוצרו עם מטרה בכל מיני חרא, ו"XD" זה כבר מוגזם מדי?
לפעמים כל הבגרות בשקל הזאת סתם מיותרת, ובטח שלא צריך להתרברב בה.
ובלי שום קשר, זה לא שאני לא נהנה מהשטויות של ק1רן וחבריו, לפעמים זה מצחיק.

כן, וזה באמת נראה לך הגיוני שאתם נותנים לק1רן וחבריו להטריל על ימין ועל שמאל ולמלא אשכולות של אנשים שנוצרו עם מטרה בכל מיני חרא, ו"XD" זה כבר מוגזם מדי?

ק1רן וחבריו נענשו מספיק פעמים על ספאם מיותר במקומות לא מתאימים.

ואללקקקקקקקקק יא פש1ש איך היה התה בבוקר??????????????????????? 😘

עכשיו בתאכלס לא נראה לך מוזר שאתה כותב שאתה נהנה מהשטויות שלנו ואז בא לבכות על זה? יא כפוי טובה טפוי עליך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ואללקקקקקקקקק יא פש1ש איך היה התה בבוקר??????????????????????? 😘

עכשיו בתאכלס לא נראה לך מוזר שאתה כותב שאתה נהנה מהשטויות שלנו ואז בא לבכות על זה? יא כפוי טובה טפוי עליך

וווואאאלקקקקקקק ק1קי התה היה ערב לגרוני פצצ1ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו בתאכלס אני לא בוכה על השטויות שלכם, אני אומר שזה דפוק שזה מותר וXD לא.
תטריל עד צאת נשמתך פש1ש אם זה מה שעושה לך את זה.
שפשופ נעים כמו שאומרים.

• פותח/ת השרשור
בתכלס, רואים שיש הרבה הבדל , בין פורום הזה לפורמים אחרים - הרמה פה הרבה יותר גבוהה , יותר כיף , אתה יודע שאין פה ספאם , שאנשים רציניים.
אבל מצד שני- לא להגזים עם הדיקטטורה הזאת , אנחנו לא צריכים להראות לאפאחד שאנחנו הכי בוגרים בעולם.[נכון?]
כדאי גם לשמור על רוח טובה 😃

בתכלס, רואים שיש הרבה הבדל , בין פורום הזה לפורמים אחרים - הרמה פה הרבה יותר גבוהה , יותר כיף , אתה יודע שאין פה ספאם , שאנשים רציניים.
אבל מצד שני- לא להגזים עם הדיקטטורה הזאת , אנחנו לא צריכים להראות לאפאחד שאנחנו הכי בוגרים בעולם.[נכון?]
כדאי גם לשמור על רוח טובה 😃
אין ספאם??????????????????? אתה בטוח????????????....
🤪🤪🤪🤪🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית