הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך לעלות במשקל. קריטי.

David2309

משתמש פעיל
370
114
נק' מוניטין:
5,475
370
114
גל אולימפי אשדוד
יש לי בעיה, די קשה לי לעלות במשקל.
מה אני צריך לאכול ואיך ?
בעקרון אני אוכל כל מה שבא ליד..
מי שמכיר אותי אני משקולן בעקרון ואני צרי להעלות לפחות 10 קילו [או קרוב - מומלץ אפילו יותר] בחודשיים הקרובים.

אני אוכל הרבה פחמימות מורכבות [ פסטה ,אורז וכו'] ולא יודע , לא עולה לי כלום, בערך עלה לי קילו בשבועיים האחרונים :\

חשבתי אולי אני צריך משהו יותר רציני ..
אבל אני ממש לא בקטע של למדוד כמה אני אוכל במדויק[ 300 גרם לחם 20 גרם פחמימה וזה ]
אבל אני יכול נגיד לדעת שאני צריך לאכול יותר מכמות מסוימת ,זה בסדר.

יש עצות ?

יש לי בעיה, די קשה לי לעלות במשקל.
מה אני צריך לאכול ואיך ?
בעקרון אני אוכל כל מה שבא ליד..
מי שמכיר אותי אני משקולן בעקרון ואני צרי להעלות לפחות 10 קילו [או קרוב - מומלץ אפילו יותר] בחודשיים הקרובים.

אני אוכל הרבה פחמימות מורכבות [ פסטה ,אורז וכו'] ולא יודע , לא עולה לי כלום, בערך עלה לי קילו בשבועיים האחרונים :\

חשבתי אולי אני צריך משהו יותר רציני ..
אבל אני ממש לא בקטע של למדוד כמה אני אוכל במדויק[ 300 גרם לחם 20 גרם פחמימה וזה ]
אבל אני יכול נגיד לדעת שאני צריך לאכול יותר מכמות מסוימת ,זה בסדר.

יש עצות ?
אוריאו וחלב.
תתחיל מרמה של מתחיל שזה אומר 2 ליטר וקופסא ותתקדם משם.

כמה חלב אתה שותה?

גלון = 4 ליטר -- יגרום לכל בן אדם לעלות במשקל אם הוא לא אוכל כמו ילדה בת 3.

בקיצור זה נורא פשוט, על מה שאתה אוכל עכשיו תוסיף ליטר או שניים בהדרגה ואתה תעלה, ממליצים לך על זה כי זה קל, פשוט לשתות.

ליטר זה חימום. תתחיל להוסיף כל יום עוד חצי ליטר עד שתגיע ל 4 ליטר ליום. עלייה מובטחת.

איזה צרות של עשירים - חסר איך לעלות 😃

מעוגיות, ודברים מתוקים, חלווה טחינה אם נמאס מהחלב אפשר להפוך אותו לשוקו. מאפים לחמים פסטות אורז שמנת גבינות צהובות.... פשוט תקיש אוכל בגוגל ואנטר 😃.

אתה פשוט לא אוכל מספיק.... אם ממש אתה נחנק יש גיינרים

נערך לאחרונה:
שייקים אופציה מעולה.
כבר פתחו פה הרבה נושאים על זה - שווה לחפש. גם כשאני נתקעתי במשקל התחלתי להכין שייקים וטיק טק הבעיה נפטרה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית