הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבחירת אבקת חלבון

RomanOv

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
ערב טוב חברה מישהו יכול להמליץ על אבקת חלבון טובה המבחר כל כך גדול. עד היום היום הייתי משתמש בגיינר טרו מאס של bsn אבל לאור מה שקראתי פה בפורום עדיף להשתמש באבקות חלבון ולאכול פחמימות בנפרד.

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
מבחינת הטעמים אני די מכיר העניין הוא שיש כל מיני סוגים לדוגמה פרו קומפלקס או 100% whey וכל זה.

אבקת חלבון רגילה מי גבינה, כל הפרוקומפלקס ושאר ה*** האורגני זה ביזבוז כסף טהור ללא כל תועלת.

מצטרף למישל גם אני מאוד אוהב את האופטימום,החלבון שלהם הוא מס'1. גם ההתערבבות והטעמים שלו הם מעולים.
לגבי הפרו קומפלקס,אם אתה מתכוון לחלבון שלהם של אופטימום אז זה החלבון אם הריכוז הכי גבוה שיש.והוא אם הכי קצת שומן וסוכר. יש בוא 30 גרם חלבון לכף,חצי גרם סוכר,פחות מחצי גרם שומן,ורק 2 גרם פחמימות. והוא חלבון אייזולט וביצים שזה ערך ביולוגי מאוד גבוה של חלבון+הוא מאושר בחומצות אמינו יותר מאבקות אחרות.וגם יש בוא תוספת של ויטמינים ומינרלים.טעים ומתערבב בקלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית