הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיקוי או Inzer ?

Back-Man

משתמש פעיל
386
3
נק' מוניטין:
4,900
386
3
נערך לאחרונה:
אני קניתי חגורה לא של אינזר(של RDX), ואני ממש מרוצה. החגורה שלך נראת בסדר- לפי המידע באתר, החגורה בעובי 11 מ''מ, תפורה חזק והמחיר זול יותר אפילו מחגורת בש-גל וגם לא עולה על סף המכס. היתי לוקח.

נערך לאחרונה:
הממ.. קשה לדעת, אבל אני מהמר שלא. ראשית, כי המילה Inzer לא מוזכרת שם בכלל, ושנית, כי אם אני לא טועה החגורות של אינזר באות בעובי 10 או 13 מ"מ (אבל יכול להיות שאני טועה).

הממ.. קשה לדעת, אבל אני מהמר שלא. ראשית, כי המילה Inzer לא מוזכרת שם בכלל, ושנית, כי אם אני לא טועה החגורות של אינזר באות בעובי 10 או 13 מ"מ (אבל יכול להיות שאני טועה).

יש גם גירסא של 10mm שקוראים לה "Forever 10" או משהו בסיגנון. זה מופיע גם ב-Houseofpain.

זה נראה לי האקונומי
בטח אחד שקנה בדיל ממש טוב מאינזר ועכשיו עושה כסף
גם סביר להניח שהוא מרוויח עליך הרבה במשלוח שלה

אם זה אינזר באמת זה שווה (גם אם זה האקונומי וצריך לחשב גם את המשלוח אני קניתי ב 33$+35$ בזמנו אינזר אקונומי, ופוראבר עולה 70$+35$), מצד שני אולי הוא סתם שם תמונה של אינזר ויש לו חגורה אחרת שדומה
תשאל אותו

שוטטות בebay הביאה אותי למצוא את החגורה הזאת
http://cgi.ebay.com/WEIGHT-LIFTING-...t=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item800f13d009

שנראית בדיוק כמו Inzer Forever ה http://www.inzernet.com/detail_belt.asp?PRODUCT_ID=FOREVERBELTS_BUCKLE10MM רק שזולה משמעותית, בדיקה בפידבק של המוכר מראה רק לקוחות מרוצים מהחגורה הזאת.

מה אתם אומרים ??

מחיר טוב, אם להזמין 2 משם יוזיל את עניין המשלוח אני איתך

אתה עדיין מתאמן בספרינט?
לא רואים אותך שם כבר

נערך לאחרונה:
קבלתי היום את החגורה: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=200370601139&ssPageName=STRK:MESE:IT
רוחב 2.5 אינץ'
עובי: 10 מ"מ
אורך: 111ס"מ מהקצה עד לאבזם
נראית אחלה חגורה. צריך להתחיל לרכך אותה, קשה כמו אבן.
היה שווה 150 שקל.
החברה שקנו את האקונומי, מה האורך של החגורה שלכם?
קיבלתי כזאת לפני שבוע. באמת שווא את הכסף. מה שכן, לקחתי XL ונאלץ לסגור על החורים הראשונים (הקטן ביותר), וזה עם הבטן שלי.
נ.ב. למה כתבת שרוחב 2.5?

• פותח/ת השרשור
מחיר טוב, אם להזמין 2 משם יוזיל את עניין המשלוח אני איתך

אתה עדיין מתאמן בספרינט?
לא רואים אותך שם כבר

היי לקח לי שנייה להזכר איזה תום אתה חחח... נגמר לי המנוי, לא מתכוון לחדש בזמן הקרוב.

בקשר לעניין אז כבר הזמנתי, לא עמדתי בפיתוי.. שלחתי לו הודעה בקשר לשם החברה של החגורה אחרי שכבר הזמנתי, ברגע שיהיו חדשות אני אעדכן..

---------- התגובה התווספה ב 00:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:19 ----------

אוקיי אז המר. מוכר ענה לי ממש בזריזות וכתב שזה "Myhouse sports gear" כלומר לא Inzer, נקבל את המוצר ונדע לעמוד על טיבו..

היי לקח לי שנייה להזכר איזה תום אתה חחח... נגמר לי המנוי, לא מתכוון לחדש בזמן הקרוב.

בקשר לעניין אז כבר הזמנתי, לא עמדתי בפיתוי.. שלחתי לו הודעה בקשר לשם החברה של החגורה אחרי שכבר הזמנתי, ברגע שיהיו חדשות אני אעדכן..

---------- התגובה התווספה ב 00:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:19 ----------

אוקיי אז המר. מוכר ענה לי ממש בזריזות וכתב שזה "Myhouse sports gear" כלומר לא Inzer, נקבל את המוצר ונדע לעמוד על טיבו..

תבקש תמונה מצולמת, כי זה נראה לי העתק הדבק מהאתר של אינזר

נשמע טוב EMZ
איך החגורה בגודל L?
תעלה עליי לדעתך או שללכת על XL?
אני עם ה 85 ק''ג על 170 ס''מ + 95 ס''מ באיזור הבטן => ממש לא רזה, אבל סוגר את הXL עד הסוף. לכן תבדוק את עצמך ואת גודל הבטן הצפוי (או הרצוי 🙄).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית