הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טירוזין

עוגיפלצת

משתמש מתחיל
277
3
נק' מוניטין:
70
277
3
שמעתי מדברים פה על טירוזין
אי לכך הרצתי חיפוש בוויקיפדיה ונשמע שמדובר בממריץ המושלם ללא תופעות לוואי.. האמנם?

מי משתמש?

מי מרגיש שזה באמת משפיע?

והאם השילוב עם קפאין לא מוגזם מעט?

• פותח/ת השרשור
איך טירוזין לבד ממריץ ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Tyrosine

A number of studies have found tyrosine to be useful during conditions of stress, cold, fatigue,[12] loss of a loved one such as in death or divorce, prolonged work and sleep deprivation,[13][14] with reductions in stress hormone levels,[15] reductions in stress-induced weight loss seen in animal trials,[12] improvements in cognitive and physical performance[10][16][17] seen in human trials. Because tyrosine hydroxylase is the rate limiting enzyme, however, effects are less significant than those of l-dopa.

חוץ מזה, יותר התכוונתי לטירוזין כחומר, לאו דווקא כמרכיב בלעדי

פשוט ראיתי דיברו פה על קפאין וטירוזין ושאלתי.

1. לא יודע איך הגעת ל"ממריץ", זה לא כתוב בקטע שהבאת..
2. שים לב שה-improvements in cognitive and physical performance הם ב-conditions of stress, cold, fatigue, loss of a loved one such as in death or divorce, prolonged work and sleep deprivation.. ולא בפני עצמם.

• פותח/ת השרשור
1. לא יודע איך הגעת ל"ממריץ", זה לא כתוב בקטע שהבאת..
2. שים לב שה-improvements in cognitive and physical performance הם ב-conditions of stress, cold, fatigue, loss of a loved one such as in death or divorce, prolonged work and sleep deprivation.. ולא בפני עצמם.

סבבה, לדעתי זה המקום לתקן אותי ולהסביר בדיוק מה הוא עושה ומתי מומלץ לתסף איתו
כי אני הבנתי שהשילוב שלו עם קפאין תורם ליצירת מרץ לפני האימון ובכך - לאימון טוב ועצים יותר

ל-טרוזין סה"כ מאריך את זמן מחצית החיים של חומרים כגון אפדרין, יהובמין או קפאין ולכן הוא "יעיל"

הוא לא משפיע לבד. הוא כן משפר השפעת קפאין.
בתיאוריה הכל טוב ויפה, הוא חומר מוצא לאפינפרין אז אפשר לקרוא לו ממריץ, אבל זה חרטא. גם מוזיקה שעושה לך רייג' היא חומר מוצא לאפינפרין.
בקיצור, זה זול וזה משפר השפעת קפאין ואני אישית משתמש וממליץ.

• פותח/ת השרשור
הוא לא משפיע לבד. הוא כן משפר השפעת קפאין.
בתיאוריה הכל טוב ויפה, הוא חומר מוצא לאפינפרין אז אפשר לקרוא לו ממריץ, אבל זה חרטא. גם מוזיקה שעושה לך רייג' היא חומר מוצא לאפינפרין.
בקיצור, זה זול וזה משפר השפעת קפאין ואני אישית משתמש וממליץ.

תודה, אנסה וארוץ לספר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית