הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה או חיטוב, טירוזין ואריתריטול

• פותח/ת השרשור SIFITT
  • פורסם בתאריך

SIFITT

משתמש מתחיל
37
13
נק' מוניטין:
25
37
13
כמה שאלות אשמח למענה (-:

1.מישהו שאני מכירה בן 22 עם אחוז שומן יחסית גבוה (בטן שמפריעה) על משקל תקין 64 קילו גובה 169
האם כדאי להתחיל חיטוב קודם או מסה?- מה השיקול בדרך כלל?
2.מישהו מכיר או ניסה תוסף טירוזין? האם יש לזה באמת אפקט על דיכאון ושיפור מצב הרוח? מאחר וזאת חומצה אמינית שהיא חומר מוצא לדופמין
3.אחרי שיצא מאמר על ארתירטול- כממתיק מלאכותי שעשוי להגביר קרישיות ותחלואה- אני משתמשת הרבה בממתיק סוכרלוז וארתירטול (בקופסא הצהובה) משהו כמו 6-8 שקיות ביום כדאי להפחית? אני מניחה שבמחקר לקחו כמות הרבה יותר גדולה
סוכרלוז פחות מדאיג אותי זה מופרש בשתן ובטח בכמות הזאת

1.מישהו שאני מכירה בן 22 עם אחוז שומן יחסית גבוה (בטן שמפריעה) על משקל תקין 64 קילו גובה 169
תלוי בבן אדם, יכולה לקרוא את התגובה שלי בפוסט הזה שדיבר על אותו דבר-

בסופו של דבר אם הבטן מפריעה אפשר בהחלט לצאת למיני-קאט ומשם למסה, במידה ולא אז אפשר מסה איטית.
בכל מקרה לפי הנתונים הבחור עם מסת שריר נמוכה מאוד, אולי במקרה כזה כן הייתי הולך על גירעון קל עם אימונים מתאימים
ומקווה להרוויח רי-קומפוזיציה מהתהליך.
2.מישהו מכיר או ניסה תוסף טירוזין? האם יש לזה באמת אפקט על דיכאון ושיפור מצב הרוח? מאחר וזאת חומצה אמינית שהיא חומר מוצא לדופמין
לא מכיר ולא ניסיתי.
3.אחרי שיצא מאמר על ארתירטול- כממתיק מלאכותי שעשוי להגביר קרישיות ותחלואה- אני משתמשת הרבה בממתיק סוכרלוז וארתירטול (בקופסא הצהובה) משהו כמו 6-8 שקיות ביום כדאי להפחית? אני מניחה שבמחקר לקחו כמות הרבה יותר גדולה
לא מצאתי מקור לטענות, אולי הכוונה ל"מחקר על 4,000 איש שקשור בהתקפי לב"?
בכל מקרה אשמח שתצרפי את המחקר.

• פותח/ת השרשור
תודה.

התכוונתי למחקר המדובר הזה-
קישור לצפייה: https://www.facebook.com/100044745771014/posts/pfbid06LWHukubviDsVYh7XrdTWLfUDMrBZonfnrGQt4MP7dEJKynASbVYVFJXgodwzRz6l/?d=w&mibextid=l066kq

זה התוסף שאני רוצה לנסות אבל קצת מלחיץ לקחת בלי יעוץ רפואי חח

אתה לא באמת יודע את האחוז שומן האמיתי שלך. אפשר לרדת 4-5 ק"ג ואז להתחיל עלייה במסת השריר ואפשר גם להעלות במסת השריר ל-70 ק"ג ואז לרדת. זה בעיקר לפי העדפה אישית ואין פה עדיף אבסולוטי.
אין מחקר בנושא ולכן כל מי שטוען זאת זו דעתו בלבד ואפשר לומר משאלת לב.

המאמר הזה לא איכותי וקצת בדיחה. כי:

1. אריתריטול אינו ממתיק מלאכותי אלא פחמימה כהלית. כבר יש בעיה בהגדרה. לצערנו זה התפרסם בג'ורנל ידוע ולא עלו על כך ולכן זו בעיה בפני עצמה.

2. זה מחקר תצפיתי שקשה לבודד משתנים ולכן הסקת המסקנות מוגבלת גם היא.

3. מדובר על מינונים שלא תגיע אליהם.

4. סקרו מראש אנשים עם נטייה לבעיות לבביות. לא נסקרו באמת אנשים "בריאים".

התכוונתי למחקר המדובר הזה-
אוקיי,
קודם כל שווה לקרוא הכל ולהבין שההפחדה מיותרת.
אאל"ט המחקר עצמו שנעשה על בני אדם בריאים כלל כמה אחדות בודדות של משתתפים.
שימי לב למינונים הגבוהים ולכך שיש 2 צדדים לשימוש.

בסופו של דבר המחקר היום די חסר בתחום ואין מסקנה חד משמעית, גם המחקרים שיש ברובם חלשים.

זה התוסף שאני רוצה לנסות אבל קצת מלחיץ לקחת בלי יעוץ רפואי חח
זו בסופו של דבר חומצת אמינו, מה מלחיץ?
יכולה לבדוק על מינונים "בטוחים" אם זה באמת חשוב לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית