ייעוץ אירובי במאזן חיובי

scarface

משתמש פעיל
748
1
נק' מוניטין:
196
748
1
באופן תיאורטי,יש הבדל מבחינת שריפת שומן אם במאזן קלורי חיובי אני עושה אירובי בבוקר על בטן ריקה לפי אחד הפרוטוקולים או שאני עושה את זה במהלך היום?
כי לפי ההגיון ,בוקר אני כביכול יגרום לניוד שומן ושריפתו ומהלך היום אני פשוט אנצל מאגרי גלוקוז/גליקוגן עוד לפני שהם יהפכו לשומן.ככה שזה יוצא אותו דבר.

במאזן קלורי חיובי לא יהיה שום הבדל, גם לא במאזן קלורי שלילי. ההבדל היחידי שאירובי על בטן ריקה יכול לעזור הוא באיבוד שומן העיקש, 10% שומן ומטה, עד אז אין מה לדבר על זה בכלל.

שאלה אליך - אם אתה במאזן קלורי חיובי אני מניח שאתה רוצה לגדול או לפחות לא לאבד מאסת שריר.
למה אתה עושה אירובי בבוקר על בטן ריקה? מה ההיגיון?מ באותו הזמן בבוקר אתה מגיע למאזן שלילי והגוף שלך משתמש במאגרי אנרגיה לריצה שאתה לא רוצה שהוא ישתמש בהם) אלא אם כן אני טועה תקן אותי

• פותח/ת השרשור
שאלה אליך - אם אתה במאזן קלורי חיובי אני מניח שאתה רוצה לגדול או לפחות לא לאבד מאסת שריר.
למה אתה עושה אירובי בבוקר על בטן ריקה? מה ההיגיון?מ באותו הזמן בבוקר אתה מגיע למאזן שלילי והגוף שלך משתמש במאגרי אנרגיה לריצה שאתה לא רוצה שהוא ישתמש בהם) אלא אם כן אני טועה תקן אותי
למה בבוקר הגוף יאבד שריר? זה סתם מיתוס.
ולמה נראה לך שבבוקר הגוף במאזן שלילי?

בגלל שזה אחרי שינה על בטן ריקה אני חושב, אז אין לגוף מקור אנרגיה מאוכל
בהנחה שלא קמת באמצע הלילה לאכול או משו 😛
ובהנחה שאתה ישן כמה שעות טובות

יש בגוף מאגרי גליקוגן? שמעתי שצריך לאכול כל שלוש שעות כדי שהגוף לא יתחיל לפרק שרירים בשביל אנרגיה.

מתי המציאו את זה?..
שיט אני חיב להיות מעודכן יותר..

סתם האמת שבאמת לא הבנתי
יצאתי טמבל והמשפט הזה בציניות ?
"יש בגוף מאגרי גליקוגן? שמעתי שצריך לאכול כל שלוש שעות כדי שהגוף לא יתחיל לפרק שרירים בשביל אנרגיה."

המאגרים האלה באמת לא קצת מתרוקנים אחרי 6 +- שעות שינה?...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית