הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוד של נעליים לסקוואט

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
יש לי נעלים יחסית שטוחות (לא אול סטאר) אבל אני לא מרוצה מהם כי קצת קשה שהמשקל של המוט יהיה על העקבים איתם אלא אם אני שם סוג של הגבהה קטנה בעקב..
יש לי נעליים שקצת יותר נוח לעשות איתם סקוואט ואני חושב שהן יותר טובות מבחינתי אבל תמיד אני רואה שאומרים שלא כדאי לעשות סקוואט עם נעלי ספורט כאלה.. הנה דוגמא של משהו דומה :
אפשר לעשות איתם או שאני אשנה נעליים מיוחדות עם הגבהה בעקב..?
41ShA2CF3zL.jpg

אני עושה סקוואט עם נעלי כדורסל.. ממש נוח לי איתם! שמעתי גם אולסטאר טוב.. ויש גם נעליים מיוחדות להרמת משקולות

עוד אנשים<?
זה בסדר לעשות סקוואט עם נעלי ספורט..?

אין בסדר ולא בסדר. אין משטרה שעוברת בחדרי כושר ונותנת דוחות על שימוש בנעלי ספורט.
העניין הוא שנעלי ספורט הם פחות טובות לסקוואט מאולסטאר או מנעלי משקולנים. זה פחות עניין של גובה העקב (שגם עוזר) ויותר עניין של דחיסות העקב. אם אתה מתאמן עם נעלי ספורט שיש להם עקב שנועד לבלום זעזועים, חלק מהכח שאתה מייצר לא מתורגם לעליה של המוט, אלא לדחיסת הנעל. זה לא טוב. וזה לא יציב. אתה כמובן מעדיף נעל שהעקב/סוליה שלה לא ניתנת לדחיסה. כמו אולסטאר או נעלי משקולנים.

אז תחליט אתה אם אתה רוצה לעבוד עם ציוד שמתאים לפעילות שאתה עושה, או ציוד שפחות מתאים. זה שיקול שלך.

אין בסדר ולא בסדר. אין משטרה שעוברת בחדרי כושר ונותנת דוחות על שימוש בנעלי ספורט.
העניין הוא שנעלי ספורט הם פחות טובות לסקוואט מאולסטאר או מנעלי משקולנים. זה פחות עניין של גובה העקב (שגם עוזר) ויותר עניין של דחיסות העקב. אם אתה מתאמן עם נעלי ספורט שיש להם עקב שנועד לבלום זעזועים, חלק מהכח שאתה מייצר לא מתורגם לעליה של המוט, אלא לדחיסת הנעל. זה לא טוב. וזה לא יציב. אתה כמובן מעדיף נעל שהעקב/סוליה שלה לא ניתנת לדחיסה. כמו אולסטאר או נעלי משקולנים.

אז תחליט אתה אם אתה רוצה לעבוד עם ציוד שמתאים לפעילות שאתה עושה, או ציוד שפחות מתאים. זה שיקול שלך.

אני קצת נדחף אבל אני מצטרף מעט לשאלה:
אני מבין את מה שאתה אומר, ובכל זאת יקח זמן עד שאני אקנה נעליים להרמת משקולות.
עד אז יש לי נעלי כדורסל (גבוהות) ונעלי הליכה רגילות. עד שאקנה נעליים יעודיות במה עדיף להשתמש לדעתך?

אני קצת נדחף אבל אני מצטרף מעט לשאלה:
אני מבין את מה שאתה אומר, ובכל זאת יקח זמן עד שאני אקנה נעליים להרמת משקולות.
עד אז יש לי נעלי כדורסל (גבוהות) ונעלי הליכה רגילות. עד שאקנה נעליים יעודיות במה עדיף להשתמש לדעתך?

תבדוק לאיזה מהן יש עקב פחות דחיס ותשתמש בהן. נעלי כדורסל אם סוגרים אותן מאוד חזק יכולות להגביל אותך בתנועה בקרסול (אני חושב שזה המטרה שלהן) וזה יכול להפריע לך בסקוואט. אם אתה בוחר אותן, תהיה מודע לזה ותבדוק שזה לא מפריע.

• פותח/ת השרשור
אגב כרגע אני משתמש במשהו שדומה לאלו
nike6.jpg

הם פחות או יותר בסדר כי התחתית שלהם די שטוחה אבל אני שם תחתית של 2.5 'ילו מתחת לעקב זה עוזר

אני אסכם את זה לכל המתקשים: מי שעושה סקוואטים בנעלי ריצה/כדורסל/כדורגל/הכנס כאן שם של ספורט לא קשור, הוא מפגר. אני מקווה שהכל ברור עכשיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית