עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמעתי לגבי איזו פרופורציה של 250%, 200%, 150% ,100% לתרגילי הבסיס (DL,SQT,BP,MP) ממשקל הגוף
כאשר הDL הוא ה כבד ביותר עם הפי 2.5 מהמשקל.
שמעתי לגבי איזו פרופורציה של 250%, 200%, 150% ,100% לתרגילי הבסיס (DL,SQT,BP,MP) ממשקל הגוף
כאשר הDL הוא ה כבד ביותר עם הפי 2.5 מהמשקל.
עברתי את זה ✌️זו הגישה הרוסית למתאמני elite. בהצלחה להגיע לזה.
אז אני אמור למשוך 242~ קילו?
ולכמה חזרות זה מתייחס?
עברתי את זה ✌️
---------- התגובה התווספה ב 00:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:20 ----------
אל תיקח את זה קשה. זה סוג של כלל אצבע ראשון בדרך לכוח. אתה יודע, רק בתור מטרה היגיונית לטווח זמן בינוני. רצוי ואפשרי לעבור את זה.
וחוצמזה, זאת הנפצה רוסית כולשהי 😉
זהו שאני לא ELITE. אני די בינוני. כמו שכתבתי, זאת מטרה לטווח בינוני של כמה שנים.לא אמרתי שקשה להגיע לזה, אמרתי בהצלחה להגיע לזה.
יש כאן מישהו בפורום שהסקוואט שלו פי 2.5 ממשקל הגוף שלו (אני מניח שאתה מכיר אותו).
אבל אני מניח שזה אומר שאתה חייב לנו סרטון עם דדליפט של לפחות 220 קילו?
עברתי את זה ✌️
---------- התגובה התווספה ב 00:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:20 ----------
אל תיקח את זה קשה. זה סוג של כלל אצבע ראשון בדרך לכוח. אתה יודע, רק בתור מטרה היגיונית לטווח זמן בינוני. רצוי ואפשרי לעבור את זה.
וחוצמזה, זאת הנפצה רוסית כולשהי 😉
כן, RM 1ושוב, זה מתייחס ל1RM?
🥷 😵🥷אתה שוקל 83.5 (כמו בחתימה שלך) ?
תמצא מצלמת וידאו פש1ש
83.5 פרס
125 בנצ'
167 סקוואט
208 דדליפט
בהצלחה
כן, RM 1
---------- התגובה התווספה ב 00:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:40 ----------
🥷 😵🥷
האח הגדול מאזין.
בסדר. אחרי הבחינות. אני מתחיל לצלם תרגיל-תרגיל השבוע.
מישהו יודע אם הפרופורציה הזאת תקפה גם לנשים? או שלנשים יש פרופורציה אחרת?זו הגישה הרוסית למתאמני elite. בהצלחה להגיע לזה.
חוב לראק? 😲