הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יחס בין משקלים בתרגילי הבסיס

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
דיון: יחס המשקלים עבור 4 תרגילים בסיסיים 1-4

עבור מתאמן ממוצע (בהנחה שקיים אחד כזה)

1. סקוואט
2. בנצ' פרס
3. דד ליפט
4. פרס (כתפיים)

מה היחס האופטימאלי\כלל אצבע עבור התרגילים ?

מישהו יודע מה הפרופורציה שתופסת לנשים?

עניין של העדפה אישית. אני חושב שהרוב מעדיפים חזה גדול ותחת שקצת אפשר לתפוס, אבל יש המון חילוקי דעות בעניין.

אצל נשים באופן כללי הלחיצות יהיו חלשות יותר לעומת מה שתלוי בפלג גוף התחתון ביחס לגברים. לא מכיר סטנדרטים בשימוש נפוץ. את יכולה להסתכל על תוצאות של תחרויות RAW ולקבל מושג או להסתכל בממוצעים של ריפ בexrx.net

עניין של העדפה אישית. אני חושב שהרוב מעדיפים חזה גדול ותחת שקצת אפשר לתפוס, אבל יש המון חילוקי דעות בעניין.

אצל נשים באופן כללי הלחיצות יהיו חלשות יותר לעומת מה שתלוי בפלג גוף התחתון ביחס לגברים. לא מכיר סטנדרטים בשימוש נפוץ. את יכולה להסתכל על תוצאות של תחרויות RAW ולקבל מושג או להסתכל בממוצעים של ריפ בexrx.net
כן או לחפש באתרים של רוסים 😃
עניין של חזה גדול זה קלי קלות בימינו... לעומת זאת דדליפט 250% ממשקל גוף- קצת יותר קשה 😳

---------- התגובה התווספה ב 19:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:17 ----------

אם היתה לי אחת- לא הייתי חוששת לצבור חוב לראק ולטעון שאין לי שום בעיה לעשות סקוואט דדליפט ובנצ' פרס עם גיטרה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית