הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות הקלוריות שלי תקינה..?

shonrd1

משתמש מתחיל
111
0
נק' מוניטין:
-20
111
0
שלום עשיתי את הבדיקה כמה קלריות אני צריך ליצרוך ביום של אימון וזה יצא לי משהו כמו 2800 (כי אני צריך להוסיף 500 קלוריות בישביל לעלות מסת שריר) קלוריות וביום שאני לא מיתאמן משהו כמו 1900 אני רוצה לפתח את עצמי ולעלות מסת שריר עכשיו הגובה שלי זה 175 אני בן 16וחצי אני שוקל 53 (אני יודע אני שחיף רצח..) ויצא לי שאני צריך לאכול משהו כמו 2400 ביום שאני לא מיתאמן ועשיתי חישוב (עד כמה שאני יכול) ויצא לי שביום רגיל שאני לא מיתאמן אני אוכל משהו כמו 1800 ואני מנסה לאכול דיי הרבה בזמן האחרון ..
זה נורמלי שאני צריל ליצרוך כימעט 3000 קלוריות?
וכמה אתה צורכים בערך
תודה לכולם..

נורמאלי לחלוטין, הייתי ממליץ לאכול גם את אותו המספר קלוריות בימים שאתה לא מתאמן או לפחות קרוב לכך, אפשר רק להוריד את הארוחה שלאחר האימון ולהמשיך בשאר התפריט כרגיל.

• פותח/ת השרשור
אבל אחי עשיתי חישבו ביום שאני אוכל (שאני מיתאמן) שזה זה יוצא יום שאני אוכל פול כי אני אוכל הרבה פחממות ליפני הימון ואחרי אני מגיע בלחץ לחץ ל 2400 ככה...
אני לא יודע איך אנשים מצליחים לאכול כול כך הרבה ..חח
כמה אתה אוכל אחי?

תלוי ביום, אני גם לא דוגמא כי אני לא שם על קלוריות אני אוכל מה שבא ליד וכמה שיש אני כבר לא בקטע של לחשב אני זוכר הכל בעל פה ויודע את התחליפים שיש לי להציע לעצמי במהלך היום (גם אם זה יהיה ג'אנק פוד או מסעדה כזו או אחרת).
בימי מסה הקודמים הטובים הייתי אוכל 3000-3500 היום אני אוכל בין 2800 ל3000 הלכתי על נקי ביותר וגם אין לי כוח לאכול אז זו עוד סיבה טובה למה לא. בכל מקרה אל תשכח שאני גם כרגע כמעט כפול מהמשקל שלך (חגגתי 98 לפני כמה ימים) תתחיל מ2000 קלוריות ליום ותעלה כל שבוע ב100-200 קלוריות, אל תתחיל ישר מ3000 זה נידון לכישלון.

משה מזל טוב:79nb: משקל מכובד...
שאלה בנושא, אחרי כמה זמן שאני "נתקע" על משקל מסוים צריך להעלות בקלוריות? לדוגמה אני עכשיו על +400 קלוריות ולא עליתיכבר חודש- חודשיים (לא זוכר בדיוק)...

אם לא עולים במשקל במשך שבועיים לפחות 250 גרם מומלץ לעלות קלוריות, לבדוק את ההתאוששות ביומיום ואפילו את התוכנית אימונים.

• פותח/ת השרשור
לא.. אני לא עושה ארובי ואתם אומרים שזה אפשרי לאכול משהו כמו 3000 קלוריות כי לא יודע זה ניראה לי הרבה..
והחישוב שאומר שאני צריך לאכול 2800 קלוריות זה לפי המדריך לעלאת מסה יש שם שיטה כזאת לחישוב ולמה שיוצא לך אתה צריך להוסיף את מה שאתה שורף באימון (שלי זה משהו כמו 400 קלוריות) למיספר הקלוריות שאתה צריך לאכול ועוד להוסיף משהו כמו 400 קלוריות כי אתה רוצה לעלות במסת שריר..

אם לא עולים במשקל במשך שבועיים לפחות 250 גרם מומלץ לעלות קלוריות, לבדוק את ההתאוששות ביומיום ואפילו את התוכנית אימונים.
איך תוכנית האימון קשורה לעלייה במשקל?
היא אמנם קשורה ל"ניתוב" ה+ הקלורי לבניית השריר אבל גם בלי תוכנית אימון אני אמור לעלות במשקל ב+ קלורי(לעלות בשומן)

לא.. אני לא עושה ארובי ואתם אומרים שזה אפשרי לאכול משהו כמו 3000 קלוריות כי לא יודע זה ניראה לי הרבה..
והחישוב שאומר שאני צריך לאכול 2800 קלוריות זה לפי המדריך לעלאת מסה יש שם שיטה כזאת לחישוב ולמה שיוצא לך אתה צריך להוסיף את מה שאתה שורף באימון (שלי זה משהו כמו 400 קלוריות) למיספר הקלוריות שאתה צריך לאכול ועוד להוסיף משהו כמו 400 קלוריות כי אתה רוצה לעלות במסת שריר..
כמה סטים אתה עושה באימון שאתה שורף 400 קלוריות?
הינה דרך (לא קלה:s59:) להגיע ל3000 קלוריות
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=149

איך תוכנית האימון קשורה לעלייה במשקל?
היא אמנם קשורה ל"ניתוב" ה+ הקלורי לבניית השריר אבל גם בלי תוכנית אימון אני אמור לעלות במשקל ב+ קלורי(לעלות בשומן)
לפעמים אותו גירוי לאותם קבוצת שרירים באותם הימים או אותם התרגילים כבר לא משפיעים היטב על הגוף ויש לעשות שינוי, כמו כן שבוע הפסקה כל 12 שבועות יהיה אידיאלי ולא רק למי שנתקע.

לפותח האשכול, אני מודע לזה שאתה צריך 2800 קלוריות ליום כדי לעלות במסה, אבל גם את רומא לא בנו ביום אחד ולכן יש לבנות את הקלוריות בהדרגה ולעלות כל שבוע ב100 או 200 קלוריות עד שתגיע ליעד וככה יהיה לך יותר קל וזה לא יראה לך הרבה ותתמיד בזה לאורך זמן, לא הכל שחור ולבן - זה לא אם רשום 400 מעל אתה צריך 400 מעל, צריך גם לדעת מה רצונות של הגוף ולא לפטם אותו כמו אווז,
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אני עושה 4 סטים כול תרגיל ביום אני עובד על 3 שרירים כול שריר 3 תרגילים 3 כפול 4 שווה 12
12 כפול 3 שווה 36 ורשום שכול סט שורף משהו בין 10-15 קלוריות..
רגע רגע שלא יהיה בילבול אני עושה בממוצע 12על 4 (דוגמה: מרים 12 פעמים משקולת נח ומרים עוד פעם ככה 4 פעמים) אז זה אומר שעשתי 4 חזרות או 4 סטים ?
ותודה..

אני עושה 4 סטים כול תרגיל ביום אני עובד על 3 שרירים כול שריר 3 תרגילים 3 כפול 4 שווה 12
12 כפול 3 שווה 36 ורשום שכול סט שורף משהו בין 10-15 קלוריות..
רגע רגע שלא יהיה בילבול אני עושה בממוצע 12על 4 (דוגמה: מרים 12 פעמים משקולת נח ומרים עוד פעם ככה 4 פעמים) אז זה אומר שעשתי 4 חזרות או 4 סטים ?
ותודה..
זה אומר שעשיתה 4 סטים
ולא עושים 36 סטים באימון!:nono:

• פותח/ת השרשור
זה אומר שעשיתה 4 סטים
ולא עושים 36 סטים באימון!:nono:
חח למה לא?(ורק ככה שתידע זה לא שאני החלטתי זה לפי הוכנית שהמדריך במכון כושר בנה לי ודווקא הוא ועשה רושם של מישהו שמבין וגם אחרים אומרים..)

אימון יתר
זה שהוא מדריך זה לא אומר שהוא מבין גדול...
תעלה את התוכנית לפורום אימונים, יעזרו לך לשפץ אותה או להחליפה

• פותח/ת השרשור
אימון יתר
זה שהוא מדריך זה לא אומר שהוא מבין גדול...
אחי לא בקטע של ירדה או משהו כזזה.. לך יש תואר או משהו?(כי אני חושב שלו כן יש איזה תעודה או משהו..) (והוא גם ניראה כזה מפותח עם שרירים..)

אחי לא בקטע של ירדה או משהו כזזה.. לך יש תואר או משהו?(כי אני חושב שלו כן יש איזה תעודה או משהו..) (והוא גם ניראה כזה מפותח עם שרירים..)
יש פה 10 אנשים לפחות עם תעודת מדריך, הייתי ממליץ לשמוע עוד חוות דעת. (דרך אגב אני וינגייט בוי לעתיד :\ )

• פותח/ת השרשור
תקרא קצת מאמרים
ותעלה את התוכנית לפורום אימונים.
אחי אני מעדיף שלא כי לאנשים (לא רק פה בכללי) יש תמיד מה לומר וגם כול אחד חושב שהתוכנית שמתאימה לו היא הכי טובה.. אז יגידו לי למה אני ועשה את זה ככה ולמה אני לא עושה את זה ואז אני סתם יסתבך כי אני לא ידע למי להקשיב אתה מבין..

נכון אבל אתה תעשה לעצמך בסופו של דבר נזק עם תוכנית עצימה שכזו, אין בה שום יעול פוגעת בהתאוששות בצורה ניכרת, לא רואה גם איך אפשר להתקדם עם דבר שכזה, שוב ממליץ לקבל עוד חוות דעת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית