הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה נסגר?

תקשיב, העובדה שאפילו קבוצה אחת של ילדים תמצא את עצמה ביציאה ללא אפשרות לקנות אלכוהול, אפילו קבוצה אחת, יכולה למנוע כמו סוג של תאונה או כל דבר אחר (ויכול מאוד להיות שאותה קבוצה היא גם זאת שלמחרת הייתה יכולה להופיע בפרשת אונס?
כן הרוב יצליח לקנות אלכוהול במקום אחר או יקנה מספיק, אבל זה רק הרוב, ומספיק למנוע ממעוט קטן בשביל שהחוק הזה ישמש.

---------- התגובה התווספה ב 19:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:03 ----------

למדת אזרחות פעם? כנראה שלא, כי למדינה יש את הזכות להתנגש עם הזכחות לחירות במידה וזה פוגע בזכות נוספת, שבמקרה הזה, הזכות לביטחון חיים ושלמות הגוף
האוכלוסייה הצעירה הוכיחה מספיק שהיא טיפשה ולא אחראית, ועל כך יש לשלם

הבנתי. לדעתי, אתה מר pala לא יציב נפשית, ולכן אם אי פעם נפגש אתה עלול לרצוח אותי. אתה מאיים על הזכות שלי לביטחון ושלמות הגוף. צריך לחוקק חוק שישים אותך בכלא ולהקדים תרופה למכה.

תקשיב, העובדה שאפילו קבוצה אחת של ילדים תמצא את עצמה ביציאה ללא אפשרות לקנות אלכוהול, אפילו קבוצה אחת, יכולה למנוע כמו סוג של תאונה או כל דבר אחר (ויכול מאוד להיות שאותה קבוצה היא גם זאת שלמחרת הייתה יכולה להופיע בפרשת אונס?
כן הרוב יצליח לקנות אלכוהול במקום אחר או יקנה מספיק, אבל זה רק הרוב, ומספיק למנוע ממעוט קטן בשביל שהחוק הזה ישמש.

---------- התגובה התווספה ב 19:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:03 ----------

למדת אזרחות פעם? כנראה שלא, כי למדינה יש את הזכות להתנגד עם הזכחות לחירות במידה וזה פוגע בזכות נוספת, שבמקרה הזה, הזכות לביטחון חיים ושלמות הגוף
אתה דמגוג לא רע. מה הקשר בין החוק הזה לקטינים? בנושא הזה יש חוק אחר, שלקטינים אסור למכור אלכוהול. אנחנו מדברים פה על זה שרוצים להגביל את שעת המכירה לאלכוהול לבגירים.
מעבר לזה, אתה חושב שצריך לשלול ממך זכויות כאזרח לטובת הכלל? אתה סוציאליסט או פאשיסט?

למדת אזרחות פעם? כנראה שלא, כי למדינה יש את הזכות להתנגש עם הזכחות לחירות במידה וזה פוגע בזכות נוספת, שבמקרה הזה, הזכות לביטחון חיים ושלמות הגוף
"במידה וזה פוגע בזכות נוספת" - אבל זה לא פוגע, זה חוק "מניעתי". במקום לחוקק מיליון חוקים שאמורים למנוע מאיתנו לבצע נוראיים, שיתנו למי שמבצע את אותם דברים עונש ראוי.

למה קבוצת הילדים צריכה למצוא את עצמה ללא אפשרות לקנות אלכוהול? שיקנו, ואם תהיה "פרשת אונס" אז שהשופטים יתנו גזר דין 30 שנים בפנים במקום 30 חודשים על תנאי. מבטיח לך שהקבוצה הבאה תהיה יותר אחראית. אבל ככה אתה לא מונע כלום, פשוט יקנו אלכוהול לפני השעות הנ"ל.

הבנתי. לדעתי, אתה מר pala לא יציב נפשית, ולכן אם אי פעם נפגש אתה עלול לרצוח אותי. אתה מאיים על הזכות שלי לביטחון ושלמות הגוף. צריך לחוקק חוק שישים אותך בכלא ולהקדים תרופה למכה.

אם אני באמת לא יציב נפשית ומוכיחים זאת אז כאן שיעיפו אותי לכלא

אם אני באמת לא יציב נפשית ומוכיחים זאת אז כאן שיעיפו אותי לכלא

אחלה, צריך לתת עונש עוד לפני שביצעת את הפשע. אז צריך גם לשים את כל האתיופים בכלא, כי יש סיכוי גבוה שהם יהיו פושעים בעתיד. אה, ואם אנחנו כבר שם, אז אפשר גם לחסוך בביורוקרטיה ולשים כל מרוקאי שמגיע לגיל 12 לכלא כדי לחסוך את הפשעים.

אחלה, צריך לתת עונש עוד לפני שביצעת את הפשע. אז צריך גם לשים את כל האתיופים בכלא, כי יש סיכוי גבוה שהם יהיו פושעים בעתיד. אה, ואם אנחנו כבר שם, אז אפשר גם לחסוך בביורוקרטיה ולשים כל מרוקאי שמגיע לגיל 12 לכלא כדי לחסוך את הפשעים.
אני מאוד מסמפט את הגישה שלך, הכל או שחור או לבן. ישר כוח אלכס

אתה מפספס את הנקודה. אם אתה שולל זכויות בלי הצדקה בנושאים שמתאימים לך, כשבאחרים אתה היית מזדעזע מהרעיון בכלל, אז אתה לא סתם פאשיסט אתה גם צבוע.

אני מבין אותך, אבל קשה להתעלם מהעובדה שגם מבוגרים יכולים...עושים את זה ושותים כמו מפגרים ואח"כ מתעוררים בבית משפט מזועזעים (כמו המקרה האחרון)
זה או לשבת בצד ולראות איך הדור הצעיר דופק את עצמו או לפחות לצעוד במסלול מסויים
איסור על שתייה בלילות זה לא חמור כמו שאתה מראה את זה, יש לך בתור מבוגר מספיק מקומות שאתה יכול להשיג שתייה, מקומות שקטינים לא יכולים להיכנס אליהם, זה לא שכרגע שללו לך את הזכות להסתובב בלילות...אתה עד כדי כך חושב שפחות שתייה תגרום לחרפת נפש?

אני מבין אותך, אבל קשה להתעלם מהעובדה שגם מבוגרים יכולים...עושים את זה ושותים כמו מפגרים ואח"כ מתעוררים בבית משפט מזועזעים (כמו המקרה האחרון)
זה או לשבת בצד ולראות איך הדור הצעיר דופק את עצמו או לפחות לצעוד במסלול מסויים
איסור על שתייה בלילות זה לא חמור כמו שאתה מראה את זה, יש לך בתור מבוגר מספיק מקומות שאתה יכול להשיג שתייה, מקומות שקטינים לא יכולים להיכנס אליהם, זה לא שכרגע שללו לך את הזכות להסתובב בלילות...אתה עד כדי כך חושב שפחות שתייה תגרום לחרפת נפש?

מצוין! אתה לא מאמין בחופש הבחירה של אנשים. בכל הודעה שלך אתה מוכיח מחדש שאתה פשיסט.

מצוין! אתה לא מאמין בחופש הבחירה של אנשים. בכל הודעה שלך אתה מוכיח מחדש שאתה פשיסט.
התנגשות של הזכות לחירות תמיד תהיה פאקטור בדמוקרטיה, ויש מספיק דוגמאות לפגיעה של האוכלוסיה בחירותם על מנת לשמור על זכויות אחרות
ד"אף אני פשיסט, אז מה?

התנגשות של הזכות לחירות תמיד תהיה פאקטור בדמוקרטיה, ויש מספיק דוגמאות לפגיעה של האוכלוסיה בחירותם על מנת לשמור על זכויות אחרות
ד"אף אני פשיסט, אז מה?

כן, אחלה. אתה מתאר מערכת שסותרת את עצמה, זה הופך את זה לתקין?

אחלה, רק רציתי שתודה שאתה פשיטס.

בגלל שכמה גופים ממשלתיים לא מבצעים את העבודה שלהם מחוקקים חוקים עקומים שפוגעים בכלל

חבל...

כנראה השופט/שופטת לא קיבל/ה בלילה לפני הפס"ד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית