הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זה נכון ששוקו,קפה,תה לא טוב ליפני אימון?

היו כמה מחקרים שהראו שקפאין פוגע בביטוי של חלק מהגנים שקשורים לפיתוח מסת שריר, אבל זה תלוי בכמות וכוס קפה אחת לא תשפיע בהרבה...

לפני אירובי זה אפילו יעזור.

• פותח/ת השרשור
היו כמה מחקרים שהראו שקפאין פוגע בביטוי של חלק מהגנים שקשורים לפיתוח מסת שריר, אבל זה תלוי בכמות וכוס קפה אחת לא תשפיע בהרבה...

הבנתי,ולגבי השוקו והתה,זה גם מתקשר?או שהמחקר רק על הקפה.{עליו אני יכולה לוותר}.

אפשר את המחקרים? או שתשלח אותי גם כאן לגוגל...

לשאלה של פותחת האשכול, תשתי מה שאת רוצה לפני האימון רק תקחי בחשבון שבשוקו יש קלוריות, תה וקפה גם כן עם שותים אותם עם סוכר, למרות שכפית סוכר = 20 קל' כך שזה לא נורא, אך אפשר להשתמש בממתיק מלאכותי.

אני מבין שהיו כמה מחקרים כאלה ולא אחד.
אשמח לקבל כמה מהם.
קפאין אכן יכול לגרום לפגיעה בביטוי גנים מסוימים אבל יש לך מושג מה המינון שצריך? מינוני סוסים.
(וזה קצת מצחיק בהתחשב בעובדה שכמעט ואין בילדר/PL/ספורטאי בימינו שלא משתמש בקפאין.)
אבל אני מניח שאת זה לא טרחת לקרוא במחקר. יחי גוגול.

• פותח/ת השרשור
אפשר את המחקרים? או שתשלח אותי גם כאן לגוגל...

לשאלה של פותחת האשכול, תשתי מה שאת רוצה לפני האימון רק תקחי בחשבון שבשוקו יש קלוריות, תה וקפה גם כן עם שותים אותם עם סוכר, למרות שכפית סוכר = 20 קל' כך שזה לא נורא, אך אפשר להשתמש בממתיק מלאכותי.

תודה וכן אני משתמשת בסוכראדיאט.

אבל קפה זה לגברים, וחלב זה לגברים. איך יכול להיות שהשילוב שלהם זה לכוסיות?

כן כי אתה מוהל את הקפה, כי הוא חזק מידי עבורך.
חלב אגב זה לילדים שצריכים לגדול, גברים עוברים לבשר.

קפה זה כמו חלבון, חשוב לצרוך הרבה ממנו כל היום.
ואין חלון הזדמנויות לפני אימון או אחריו.

צודק.
הבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שכבר אין סיכוי לקבל בוסט אנרגיה מכלום.
מצד שני, ה 10 אספרסואים שלי ליום יותר כיף

צודק.
הבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שכבר אין סיכוי לקבל בוסט אנרגיה מכלום.
מצד שני, ה 10 אספרסואים שלי ליום יותר כיף

כן זה אחלה, אני באמת לא מבין את האנשים שצורכים קפאין בכדורים.
ובקשר לבוסט זה סתם חרטא, אתה תקבל יותר קפיצה באדרנלין אם יתנו לך 2 כפות בגב לפני סט.

כן, יצא לי להתאמן עם כאלה שאוהבים לתת כאפות בגב...שיתנו אחד לשני ושיעזבו תגב שלי בשקט

אגב, קפאין בכדורים מעולם לא הבנתי או צרכתי אבל לכרסם פולי קפה קלויים זה טעים לאללה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית