הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הנזק של חלב - זיבולי שכל או שלא ?

Micky Razor

משתמש מתחיל
89
0
נק' מוניטין:
-1,162
89
0
חברה, אני יודע שהיה כבר אשכול דומה בנושא : "החלב מזיק ?" ע"י TomerA .
אשכול זה עירער בי עניין ללכת ולחפש בגוגל על נזקי חלב, אם יש כאלה, ולצערי והפתעתי הגדולה מצאתי יותר ממה שציפיתי. מקום ראשון בחיפוש תפסה מצגת מפורטת על הנושא עם קישורים למחקרים והכל,זו אחת שנראת דווקא רצינית. הנה הקישור :

www.derech.net/milk.pps

תקראו ותגידו מה דעתכם : חרטא או לא ?

אני אישית לא מאמין למחקרים האלה, אם כבר אז הכל מזיק, לחיות זה לא בריא בכלל ! גם האוייר שאנו נושמים מזיק אולי ,אז מה לא לנשום
?!
בעקרון לשום מחקר אי אפשר להאמין, כי לא ידוע בדיוק מי עשה אותו ואיך וע"י מי הוא מומן.

אתה מזהם את הפורום הכל כך מדעי, אוביקטיבי, מדויק והמדהים הזה. זאת דעתי.
זה ברמה של דיג דיג דוג, בנני ובננוי או אפילו טלטאביז.
טוב שלא כתוב בסוף "המחקר" שאם אתה לא שולח ל14 אנשים אתה תמות מהרעלת חלב.

• פותח/ת השרשור
אתה מזהם את הפורום הכל כך מדעי, אוביקטיבי, מדויק והמדהים הזה. זאת דעתי.
זה ברמה של דיג דיג דוג, בנני ובננוי או אפילו טלטאביז.
טוב שלא כתוב בסוף "המחקר" שאם אתה לא שולח ל14 אנשים אתה תמות מהרעלת חלב.

אתה מדבר יותר מדי, ולא לעניין, פשוט תרשום שזה חרטא וזהו !
אני גם לא מאמין למחקרים האלה, ורשמתי את זה כבר אם אתה יודע לקרוא !
כל הקטע, שאני לא מבין למה כל האינטרנט נהיה פתאום מפוצץ בכל מיני מחקרים וכתבות נגד כל מוצרי חלב וחלב עצמו במיוחד, הרי מה שזה גורם שיש בסוף מלא ליצנים (ואני כבר נתקעתי במלא כאלה) בקרב רופאים,תזונאים,ספורטאים ומאמנים שמשכנעים אנשים,שלא מבינים בזה, לא לשתות חלב ולא לאכול ממוצריו, וכך זה מתחיל להתפשט כמו מגיפה ! מה טוב בזה ?😣😵‍💫🥊

לא הבנתי איפה אתה רואה מחקרים בכל הסיפור הזה? ושם הפורום הוא מחקרים כמו ששמת לב! (עריכה: פיכס משה, למה העברת לי את זה לפורום?:()
בנתיים בכל האשכול הזה לא נתקלתי באחד. ולכן זאת הסיבה שאני מדבר יותר מידי.
מצגות ברמה של ילדים בכיתה ו' זה לא חומר להסתמך עליו. במיוחד לא אם הם טבעוניים ואבא שלהם נטורופט.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא הבנתי איפה אתה רואה מחקרים בכל הסיפור הזה?
בנתיים בכל האשכול הזה לא נתקלתי באחד.

במצגת עצמה יש לך הפניות.
אבל עזוב, בוא לא נריב על הנושא, כי אנחנו ממלא על אותו צד בכל הסיפור הזה.

התחלתי את כל העניין הזה ,כי לדעתי, זו הזדמנות טובה ל-kilogram להגיב בכתבה !
הגיע הזמן לשים קץ לכל זי**ני השכל האלה נגד מוצרי חלב. 😵‍💫🥊😃

---------- התגובה התווספה ב 21:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:52 ----------

אגב זה לא משנה מי עשה את המצגת הספציפית הזאת, כי יש עוד מלא מקורות ואתרים אחרים, שמזבלים לאנשים את השכל, למשל,איזה ד"ר אבני עם הספר המטומטם שלו : "שותי חלב". ויש עוד הרבה כאלה.

---------- התגובה התווספה ב 22:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:57 ----------

לא הבנתי איפה אתה רואה מחקרים בכל הסיפור הזה? ושם הפורום הוא מחקרים כמו ששמת לב! (עריכה: פיכס משה, למה העברת לי את זה לפורום?:()
בנתיים בכל האשכול הזה לא נתקלתי באחד. ולכן זאת הסיבה שאני מדבר יותר מידי.
מצגות ברמה של ילדים בכיתה ו' זה לא חומר להסתמך עליו. במיוחד לא אם הם טבעוניים ואבא שלהם נטורופט.

מצטער אחי, אם תקעתי את האשכול לא במקום, פשוט לא ידעתי בדיוק איפה אפשר לפרסם אותו...

במצגת עצמה יש לך הפניות.
אבל עזוב, בוא לא נריב על הנושא, כי אנחנו ממלא על אותו צד בכל הסיפור הזה.

התחלתי את כל העניין הזה ,כי לדעתי, זו הזדמנות טובה ל-kilogram להגיב בכתבה !
הגיע הזמן לשים קץ לכל זי**ני השכל האלה נגד מוצרי חלב. 😵‍💫🥊😃
http://www.kilogram.co.il/1537/חלב-המשקה-האולטימטיבי/

• פותח/ת השרשור

אחלה מאמר, אבל הוא בוחן יותר את קשר בין שתיית חלב ואימונים ומציג חלב כמשקה אולטימטיבי לבניית מסת שריר.

ציטוט : "אני לא הולך להתייחס כאן למחלוקת בנוגע לחלב..."

זוהי בדיוק הנקודה שאני רוצה להתייחס אליה, זהו בדיוק הנושא למאמר הבא, שצריך לחשוף את כל המאמרים וכתבות אידיוטיות למיניהן (ואת כל מה ומי שעומד מאחורי זה) , שמזהירות אנשים משתיית חלב ומשוואות אותו לרעל 😣 !
הרי חייב שתהיה כתבה אחת לפחות, שתגיד את האמת ותהיה אובייקטיבית ולא מושחתת וממומנת ע"י גורם שיש לא אינטרס בכך. 😵‍💫🥊✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית