הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לבנאדם שחזר מפציעת גב

Almoniz

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
היתה לי בעיה רצינית בגב התחתון בגלל מאמץ ייתר ועכשיו זה הסתדר חלקית, עד הודעה חדשה.
הבעיה היא שרוב התוכניות מבוססות על DEADLIFT וSQUAT שני הדברים שאני מנסה להתרחק מהם לבינתיים.

מישהו מכיר תוכנית טובה לחיטוב שלא משלבת את שני התרגילים האלה אבל יכולה לעבוד על אותם שרירים באותה מידה ?

עוד שאלה קטנה, מה ההדבל בין MTV SQUAT (מכונה של סקוואט) לבין SQUAT רגיל ?

---------- התגובה התווספה 24-07-2010 ב 02:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה 23-07-2010 ב 06:41 ----------

נו בבקשה =\

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למה אתה לא יכול לבצע deadlift ו- squat? כואב לך בזמן ביצוע התרגיל? איפה כואב לך (שרירים/חוליות)? איזו פציעה היתה לך?

למה להימנע מסקוואט ודדליפט?
זו אחת הטעויות הכי גדולות שבן אדם יכול לעשות, אתה לא חייב לעבוד עם משקלים כבדים ולעלות משקלים כמו מתאמן רגיל.

אבל אין שום סיבה להימנע מהן, אלא אם אתה פצוע קשה, ואז אני לא יודע איזה אימונים אתה יכול לעשות בכלל חוץ מפיזיותרפיה עם השגחה צמודה.

אני לא יודע מה יש ומה אין לך
לך לאיש מקצוע שמבין באימונים (נדיר)
אין מספיק פרטים

מה גם שממה שרשמת אי אפשר לדעת אם היית פצוע או סתם כאב לך

• פותח/ת השרשור
היה לי פציעה ממאמץ שהייתי עושה הרבה אימונים.
לא הייתי יכול ללכת 10 דקות בלי שהגב שלי יכאב, הלכתי לאורתופד והוא לא מצא, אז הלכתי לכירופרקט ועכשיו אני בטיפול שבועי.
עדיין הגב שלי כואב והוא לא החלים במלואו בגלל זה נכון לעכשיו אני מפחד לעשות SQUATS DEADLIFT .

אז מה ההבדל בין SQUAT מכונה לSQUAT רגיל ?

אז מה ההבדל בין SQUAT מכונה לSQUAT רגיל ?

המכונה. 🙄

וכל מכונה פועלת אחרת, אבל במכונות שראיתי רובן מספקות משענת לגב ומורידות ממנו לחץ. מצד שני, הברכיים סובלות מזוויות לא טבעיות עם כל היוצא מכך.

בעיקרון החופשי הוא טוב ממכונה. אבל עם אתה פצוע, תעשה מה שלא גורם נזק עד שתהיה מסוגל לעבור לחופשי.

תעשה מה שהמטפל שלך אומר לך
במקביל תבדוק ברשת מידע על הפציעה שלך (באנגלית)
ואם אותו מטפל אומר לך סתם לנוח או דברים לא הגיוניים תחפש חוו"ד שניה של רופא/מטפל אחר רצוי שמתאמנים/ספורטאים המליצו עליו

• פותח/ת השרשור
תעשה מה שהמטפל שלך אומר לך
במקביל תבדוק ברשת מידע על הפציעה שלך (באנגלית)
ואם אותו מטפל אומר לך סתם לנוח או דברים לא הגיוניים תחפש חוו"ד שניה של רופא/מטפל אחר רצוי שמתאמנים/ספורטאים המליצו עליו
הוא אמר לי נכון לעכשיו בגלל שההתקדמות גדולה אז אני יכול לעשות הכל, אבל אני עדיין מפחד לעשות תרגילים כי באמת אם כואב הגב זה פשוט משבית ואין מה לעשות נגד זה.

---------- התגובה התווספה ב 21:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:15 ----------

זאתי המכונה
full.NEWMTS.V-SquatMTS.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית