הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה חשובה בקשר לחיטוב ולתזונה.

• פותח/ת השרשור ori24
  • פורסם בתאריך

ori24

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
שלום רב,
התחלתי לפני 3 חודשים אימוני חיטוב בבית וגם נהייתי יותר מחושב באוכל עקב כך.
הגובה שלי זה 1.84 והמשקל שלי היה 85 ק"ג וממש לא הייתי שמן אלא היה לי קצת בטן אבל הייתי בנוי טוב.
לאחר 3 חודשי אימון שכוללים 3-4 פעמים בשבוע הליכות מהירות ,שכיבות סמיכה,כפיפות בטן,תרגילי כתפיים וידיים עם משקולות אני בהחלט רואה תוצאות,החזה גדל יפה,הכתפיים והידיים קיבלו צורה והבטן השתטחה יפה.
במשקל גם ירדתי ואני שוקל כעת 79 ק"ג.
הבעיה היא שאני לא רוצה יותר להוריד במשקל היות ואני בחור גבוה ולהיות רזה יותר לא יהיה לי יפה בכלל ושוב גם מקודם הייתי בנוי טוב וממש לא שמן.
האם יש דרך לשמור על המשקל או אפילו קצת להעלות אותו ע"י אכילת מזונות בריאים "משמינים" ובדרך להמשיך להתחטב כמו שאני עושה עכשיו?
הבנתי שבאוכל הרע שזה כל העוגות וכל המתוק אז שם כל השומן הולך לבטן ושיש מזונות עם שומן טוב ששם השומן לא הולך לכרס ולצמיגים.
אשמח לעצתכם.

פשוט תאכל יותר. מהכל. אם אתה רוצה להוסיף קצת שומן בריא אתה יכול. אני ממליץ על אבוקדו, חלב קוקוס ומוצרי חלב עתירי שומן (גבינות שמנות, שמנת וכו').

• פותח/ת השרשור
אפשר קצת יותר פירוט לגבי מה ניתן לאכול מהכל כפי שכתבת,
ואם אני יאכל יותר אז זה לא יפגע לי באימונים כי חבל לי לקלקל את מה שבניתי כי באמת החזה קיבל צורה יפה והבטן השתטחה יפה וכבר רואים קצת את ה"קוביות".

יתקנו אותי אולי הביולוגים - אבל שומן ולא משנה מאיזה מקור כשהוא נאגר במקומות בגוף לפי הקוד הגנטי של הגוף ולא לפי ה"סוג" שלו (באם זה עוגות או אבוקדו)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית