הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא שמן לא רוסי וגם לא יותר חזק ממך

• פותח/ת השרשור tuluz
  • פורסם בתאריך

tuluz

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
129
32
0
שלומות,

קוראים לי ליאור,
170 CM
72 KG

כרגע אני משתדל להתאמן ביחד עם אלכס, באוניברסיטה. כמו כל תלמיד טוב, אני סותם את הפה ועושה מה שאומרים לי, אז כל התלונות/מענות/בקשות לאלכס.

התחלתי בחד"כ לפני כחצי שנה, ראיתי התקדמות, אבל לא בקצב לו ציפיתי, פגשתי את אלכס והנני כאן. (אני ואלכס מכירים מהתיכון).

קיצר, שבוע שני שלי, שיהיה בהצלחה.

---------- התגובה התווספה ב 23:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:22 ----------

שבוע 1 אימון 1:

סקווט 3X5X60
בנץ פרס 3X5X62.5
מתח

נ.ב. אני בן 27

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שבוע 1 אימון 2:
סקווט 3X5X65
פרס 3X5X35
דדליפט 2X3X60 - משום מה החלטתי להפסיק את הסט בחזרה השלישית על דעת עצמי, אז את הסט השני כבר עשיתי גם 3 חזרות.

נראה לי שאתה תשאר עם סטים של 3 בדדליפט. יותר מעניין ככה.

• פותח/ת השרשור
שבוע 1, אימון 3:

סקווט 3X5X70
בנץ פרס 3X5X65
מתח

פעם ראשונה שנתקלתי בתגובות:
"פעם ראשונה שראיתי שמתאמנים ככה"
"מי נתן לך את התוכנית הזו?"
"בוא תתאמן איתי, תעשה מה שאני עושה"

עניתי:
"בסוף נעשה תחרות, ונראה מי מנצח"

שבוע 1, אימון 3:

סקווט 3X5X70
בנץ פרס 3X5X65
מתח

עניתי:

זה בגלל שאתה רזה ואין לך חזה מרשים (כמוני למשל), ואתה לא שמן, או זקן. לאלכס לא מעירים כי הוא שמן בצורה חסרת תקווה, לחיים לא מעירים כי הוא זקן והוא בכל מקרה ישכח כל מה שיגידו לו אחרי כמה דקות, ולי לא מעירים כי אני סוס מטורף.

זה בגלל שאתה רזה ואין לך חזה מרשים (כמוני למשל), ואתה לא שמן, או זקן. לאלכס לא מעירים כי הוא שמן בצורה חסרת תקווה, לחיים לא מעירים כי הוא זקן והוא בכל מקרה ישכח כל מה שיגידו לו אחרי כמה דקות, ולי לא מעירים כי אני סוס מטורף.

אצלך זה יותר נובע מכך שלא רואים אותך, תופעה נפוצה בקרב האוכלוסייה נמוכת הקומה.

אלכס כבר הכיר בעובדה שאני סוס מטורף, והוא מנהל ראשי, אז אני פטור.

שבוע 1, אימון 3:

סקווט 3X5X70
בנץ פרס 3X5X65
מתח

עניתי:

איך היה ומי דיבר איתך? אם מדברים איתך זה אומר שאין מספיק משקל על המוט.

סליחה? אז איך זה שאני תמיד כמעט הולך מכות עם כולם, בזמן שאלכס נעלם מהסביבה באופן מפתיע ובזמן שאתה מתגלגל מצחוק בצד??

• פותח/ת השרשור
איך היה ומי דיבר איתך? אם מדברים איתך זה אומר שאין מספיק משקל על המוט.

סקווט - אני כבר מתחיל להרגיש שזה מתחיל להיות כבד. אני לא מצליח להרגיל את עצמי לחכות בין חזרה לחזרה, ולנוח למעלה. יש לי תחושה שאם אני אחכה טיפה יותר באימונים הבאים, זה כבר יהיה יותר קל. אני לא מוציא את הברכיים מספיק, אני מוצא את ההרמה הרבה יותר קשה עם הברכיים בחוץ (זו העבודה של המקרבים נכון?). הפיתרון לזה שפעם הבאה שאתה רואה שאני לא מוציא ברכיים, תזרוק עלי איזה דאמבל...

בנץ' - היה יחסית לא קשה.

מתח - לא נראה לי שזה מעניין מישהו, ובכל אופן, נראה לי שאני מוכן להתחיל עם משקל נוסף למשקל גוף בפעמים הבאות.

מי שדיבר איתי למד איתי, אני מכיר אותו. מאז ומעולם שנאתי כשדיברו איתי בחד"כ.

• פותח/ת השרשור

יחסית לאנשים בחד"כ אני באמת שחיף.
זה מזכיר לי שאלכס אמר לי בפרס להוציא את החזה החוצה, ולהניח את המוט על החזה.
אמרתי לו שאין לי מה להוציא :(
אצל אלכס זה הכל שריר, גם השומן תורם לעבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית