לא שמן לא רוסי וגם לא יותר חזק ממך

• פותח/ת השרשור tuluz
  • פורסם בתאריך
סקווט - אני כבר מתחיל להרגיש שזה מתחיל להיות כבד. אני לא מצליח להרגיל את עצמי לחכות בין חזרה לחזרה, ולנוח למעלה. יש לי תחושה שאם אני אחכה טיפה יותר באימונים הבאים, זה כבר יהיה יותר קל. אני לא מוציא את הברכיים מספיק, אני מוצא את ההרמה הרבה יותר קשה עם הברכיים בחוץ (זו העבודה של המקרבים נכון?). הפיתרון לזה שפעם הבאה שאתה רואה שאני לא מוציא ברכיים, תזרוק עלי איזה דאמבל...

בנץ' - היה יחסית לא קשה.

מתח - לא נראה לי שזה מעניין מישהו, ובכל אופן, נראה לי שאני מוכן להתחיל עם משקל נוסף למשקל גוף בפעמים הבאות.

מי שדיבר איתי למד איתי, אני מכיר אותו. מאז ומעולם שנאתי כשדיברו איתי בחד"כ.

צעקות זה הפתרון לכל בעיות הטכניקה. יום ראשון...

• פותח/ת השרשור
בהצלחה בחור, אתה בידיים טובות.
ידוע, תודה רבה.

שבוע 2, אימון 1:

סקווט 3X5X75
דדליפט 2X3X65
פרס 3X5X38

סקווט - לא היה כיף אבל המוט הגיע למעלה בסופו של דבר. אלכס טוען שסוף סוף הוא רואה אותי מתאמץ.
דדליפט - היה קל.
פרס - שתי החזרות האחרונות הצריכו סוג של מאמץ.

החל מאימון הבא עליות של 2.5 קילו, ולא 5 קילו.

תתחיל לאכול מזה עליות של 2.5 קילו ?
הוא לא מכריח אותך לשתות חלב ?

• פותח/ת השרשור
תתחיל לאכול מזה עליות של 2.5 קילו ?
הוא לא מכריח אותך לשתות חלב ?

1. הוא מכריח.
2. אני שותה, אבל לא בכמויות מטורפות. - ליטר ביום.
3. זה מ-ש-מ-י-ן חבל על הזמן. אני רואה את זה על עצמי, גם לפני כמה חודשים כששתיתי, וגם היום, אפילו אחרי שבועיים של כליטר כל יום, זה מ-ש-מ-י-ן!!!
4. יש חתונה ב-11.11 (שלי כן...) ולכן אני רוצה להגיע אליה נורמלי - לא, אני לא צריך לחשוף קוביות לאנשים, אבל אין שום צורך בשומן מיותר עד אז. אחרי ה-11.11, אני אוכל כל מה שיידרש, ואשתה כל מה שידרש, כדי לעלות.
5. תפריט להיום: 2 ביצים, יוגורט, ליטר חלב, 1 כף מדידה אפקת חלבון, גלידת סניקרס, ארוחת צהריים מלאה עם מנת בשר יפה, ועכשיו חזרתי מהטמפל בר התחלקתי עם חבר בטוסט קורנביף + "הכל יחד" (=פלטת של נקניק,עוף, סטייק, פרגית ועוד כל מיני שטויות מבשר).
אני חושב שהתפריט של היום מספק בהחלט.

נ.ב.
אם התפריט של היום לא מספיק, אז היום עדיין לא נגמר 🙄

---------- התגובה התווספה ב 22:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:30 ----------

לאלכס יש עוד טראומה מהרגשות אשם שחיים עשה לו על החלב.

שפוך, שפוך... מה היה?

אם לצטט אותך "זה מ-ש-מ-י-ן חבל על הזמן. אני רואה את זה על עצמי, גם לפני כמה חודשים כששתיתי, וגם היום, אפילו אחרי שבועיים של כליטר כל יום, זה מ-ש-מ-י-ן!!!".

ברור שזה משמין לבד, חייבים לאכול את זה עם אוריאו כדי לעלות רק במסה רזה.
זה מה שקורה שלא עוקבים אחרי ההוראות של אלכס וזורקים זין ושותים רק חלב.

אם הייתי מסתפק בליטר זה היה סבבה. אבל 2.5 ליטר ליום הפכו אותי לקציצה מהלכת (אבל עליתי גם במאסה, זה נכון).

אם הייתי מסתפק בליטר זה היה סבבה. אבל 2.5 ליטר ליום הפכו אותי לקציצה מהלכת (אבל עליתי גם במאסה, זה נכון).

איזה קציצה?
היית חטוב!

אני זוכר שראיתי תמונה שלך עם אחוז שומן של קוטג'

איזה קציצה?
היית חטוב!

אני זוכר שראיתי תמונה שלך עם אחוז שומן של קוטג'

אתה עושה סייקלים של אוריאו הגירסא הרגילה? או שאתה גם משלב אוריאו עם ציפוי כפול וכל הוורסיות האחרות למיניהן על מנת לשפר ביצועים?

אתה עושה סייקלים של אוריאו הגירסא הרגילה? או שאתה גם משלב אוריאו עם ציפוי כפול וכל הוורסיות האחרות למיניהן על מנת לשפר ביצועים?

עכשיו אני בPCT מותר רק פירות, אני משלב ענבים עם נקטרינות ומכניס אבטיח שאפשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית