הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ (סירטון) חדש בפורום ובכלל בחדר כושר

TommyCohen

משתמש מתחיל
119
0
נק' מוניטין:
0
119
0
אני חודשיים בחדר כושר רק ועכשיו התחלתי SSעשיתי סקוואט וצילמתי כדי לעלות לפורום תגידו לי אם הטכניקה שלי טובה
לא להתייחס למשקל חח הטכניקה קודם יותר חשובה לי וזה פעם ראשונה שאני עושה סקוואט חח

http://www.youtube.com/user/Xx1oNn#p/a/u/0/1dEghqG8J2g

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ניראה בסדר באופן כללי, האמת שהסרטון לא ברור כל כך.
עדיף שהצלם ישאר סטטי ולא יזוז ושיצלם מהצד (תראה איך אחרים צילמו)
הדבר שאני יכול לזהות שלא בסדר זה רוחב הרגליים שאתה עוד שניה עושה שפגט והזוית של כפות הרגליים גם כן לא ניראה לי מספיק החוצה.
עוד דבר, תוריד את הכרית הזאת מהמוט כמה שיותר מהר שלא ירביצו לך פה בפורום!
היא לא עוזרת אלא רק יכולה לגרום נזק בזה שהמוט יחליק אחורה.
אם אתה עושה סקוואט נכון וממקם את המוט במקום הנכון אז גם עם 200 קילו זה לא יכאב.

תייצב את המצלמה בנקודה מסוימת. מלבד מה שאמרו לך כבר, קשה לראות אם אתה מחזיק גב.
אבל בתכלס נראה סבבה, תצר קצת את העמידה ותוציא ברכיים (בירידה ושמור עליהן בחוץ), זה כבר יאפשר לך לשבת יותר אחורה.

יחסית לפעם ראשונה סקוואט טוב מאוד אפילו, נסה לעמוד כך שהרגליים יהיו ברוחב כתפיים או קצת יותר, זה לא כזה משנה כי אתה בכל זאת שובר מקביל, אבל נסה בהתחלה לעמוד עם הרגליים ברוחב הנכון ואם אתה לא מרגיש עם זה בנוח אז תשנה את הרוחב.
תעיף את הטמפון כמו שאמרו לך כבר, ותוסיף משקל כי את המשקל הזה לפי הסרטון אתה לא ממש מרגיש אז יכולות לצוץ בעיות עם משקל כבד יותר שפה הן לא צצו...

• פותח/ת השרשור
ניראה בסדר באופן כללי, האמת שהסרטון לא ברור כל כך.
עדיף שהצלם ישאר סטטי ולא יזוז ושיצלם מהצד (תראה איך אחרים צילמו)
הדבר שאני יכול לזהות שלא בסדר זה רוחב הרגליים שאתה עוד שניה עושה שפגט והזוית של כפות הרגליים גם כן לא ניראה לי מספיק החוצה.
עוד דבר, תוריד את הכרית הזאת מהמוט כמה שיותר מהר שלא ירביצו לך פה בפורום!
היא לא עוזרת אלא רק יכולה לגרום נזק בזה שהמוט יחליק אחורה.
אם אתה עושה סקוואט נכון וממקם את המוט במקום הנכון אז גם עם 200 קילו זה לא יכאב.
אמ .. אוקי פעם הבאה אני ישים תמצלמה איפושהו קרוב ויצלם ,
וכן שמתי לב .. אני אנסה לעשות פחות רחב
ואני לא שמתי את הכרית מישו אחר שם וסיים שם חח אז אני עשיתי אחריו ולא הורדתי ..
גם ככה כאב לי הגב אחרכך לא יודע למה , באמצע של הגב לכיוון הגב התחתון הכאבים היו ..
תודה בכל זאת על התגובה ;)

תייצב את המצלמה בנקודה מסוימת. מלבד מה שאמרו לך כבר, קשה לראות אם אתה מחזיק גב.
אבל בתכלס נראה סבבה, תצר קצת את העמידה ותוציא ברכיים (בירידה ושמור עליהן בחוץ), זה כבר יאפשר לך לשבת יותר אחורה.
אוקי
ומה כתבתה פה מזה תצר ?

יחסית לפעם ראשונה סקוואט טוב מאוד אפילו, נסה לעמוד כך שהרגליים יהיו ברוחב כתפיים או קצת יותר, זה לא כזה משנה כי אתה בכל זאת שובר מקביל, אבל נסה בהתחלה לעמוד עם הרגליים ברוחב הנכון ואם אתה לא מרגיש עם זה בנוח אז תשנה את הרוחב.
תעיף את הטמפון כמו שאמרו לך כבר, ותוסיף משקל כי את המשקל הזה לפי הסרטון אתה לא ממש מרגיש אז יכולות לצוץ בעיות עם משקל כבד יותר שפה הן לא צצו...
אבל זה עשה לי גם ככה כאבי גב אחרכך אין לי מושג למה ..
הורדתי תגב יותר מדי אולי
והרגלים שלי נתפסו לי מאחורה למעלה .. בחיבור של התחת לרגלים נתפס לי מאוד .. אבל קצת עבר
מחר אני אלך וינסה לשפר לפי מה שאמרתם לי ויצלם שוב ויעלה , תודה 😃
תוריד את הפוסי פאד, ואיזה סקוואט אתה מנסה לעשות?

LOW BAR

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית