עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ישראלים זה עם חרא
פשוט Someone מתעצבן שמזייפים פה..כי להוציא משחק אחד ב-3 פרקים נפרדים, שכל אחד מהם עולה מחיר מלא, זה פשוט נפלא?
בסוף היורמים עשירים והערסים מנקים שירותים
כן.
דיסק בלו ריי הוא 25GB או 50GB (דו שיכבתי).
נדרש כונן מיוחד שיצרוב וגם יקרא אותם, כונן DVD ביתי או כזה שיש לך כבר עכשיו במחשב לא יצליח לקרוא דיסקים של בלו ריי.
דיסק ריק של בלו ריי לא ממש שווה לקנות בארץ כי הוא עולה באזור ה 80 שקלים ( ל25GB) וה 50GB עולה באזור ה 120 ש"ח (מדובר רק על דיסקים ריקים)
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-cdwdisc&db139901=523072
הצורבים גם יחסית יקרים באזור ה 1000 ש"ח
מציאת הטורנט דרך פייראט ביי?
דיברת אליי? אין לי מושג מה זה פיראט ביי
480/720/1080P זו האיכות. 480 בד"כ תהיה האיכות שאתה רואה בטלויזיה, 720P זה כבר HD אם כי לא FULL HD, ואז מגיע ה 1080P (דילגתי על 1080i וכל השטויות מסביב כי זה לא מעניין) שזה יכול להיות קובץ MKV מה שמפרסמים בד"כ באתרי הורדות שזה בעצם RIP של בלו-ריי, זה לא בלו-ריי אמיתי כמו שמוכרים בחנות אבל מאוד מאוד קרוב לכך וכמעט לא תראה את ההבדלים בעין. הדבר גם תלוי בטלויזיה, אם אין לך טלויזיה שתומכת ב 1080P ורק ב 720P אז להוריד סטים של 1080P יהיה חסר טעם.הבנתי אותך...
אבל נניח כשאתה רוצה להוריד סרט אז רשום לך כל מיני פורמטים
1200p
720p
480p
משהו כזה..
אני הורדתי עכשיו סרט בלו ריי שהוא 480 והוא רק 4ג'יגה...
אז מה אני לא יכול לצרוב אותו ולראות בדיוידי רגיל?
אגב גם במחשב הוא רץ לי רק כקובץ אודיו... צריך איזה קודק מסויים בשביל שזה יעבוד במחשב?
תגידו, SC כרגע זה רק סינגל פלייר נכון? אי אפשר לשחק בו במולטיפלייר כרגע או שהקראק לא פותח למולטיפלייר?
480/720/1080P זו האיכות. 480 בד"כ תהיה האיכות שאתה רואה בטלויזיה, 720P זה כבר HD אם כי לא FULL HD, ואז מגיע ה 1080P (דילגתי על 1080i וכל השטויות מסביב כי זה לא מעניין) שזה יכול להיות קובץ MKV מה שמפרסמים בד"כ באתרי הורדות שזה בעצם RIP של בלו-ריי, זה לא בלו-ריי אמיתי כמו שמוכרים בחנות אבל מאוד מאוד קרוב לכך וכמעט לא תראה את ההבדלים בעין. הדבר גם תלוי בטלויזיה, אם אין לך טלויזיה שתומכת ב 1080P ורק ב 720P אז להוריד סטים של 1080P יהיה חסר טעם.
סרטים של 1080P הם בד"כ דיסקים של דואל לייר, דיסקים של DVD ולא כל צורב יכול לצרוב אותם, תראה שהצורב שלך יכול לקרוא דיסקים של 8GB ולצרוב עליהם.
דיסק ריק של DL (דואל לייר) עולה בערך 5-10 שקלים לאחד, תלוי באיכות.
סרט בלו ריי אמיתי יהיה 25-50GB ובד"כ יהיה עדיף לקנות את המקורי מאשר להוריד ולצרוב, הדיסק ריק יעלה לך יותר מהסרט עצמו.