Starcraft 2

פשוט Someone מתעצבן שמזייפים פה..

strawman.jpg

• פותח/ת השרשור
בסוף היורמים עשירים והערסים מנקים שירותים

בסוף היורמים עשירים והערסים מנקים שירותים

אם כבר פתחו שרשור גיקי....

מישהו יכול להסביר לי מזה הטכנולוגית BLU RAY הזאת?
קראתי שזה פורמט חדש של סרטים שיכול לדחוס הרבה מידע ושהקרן של הלייזר היא לא אדומה אלא כחולה, מישהו יכול להסביר מה ההבדל באיכויות? פשוט צריך לקנות צורב בלו ריי? מה הסיפור של זה?
צריך דיסקים מיוחדים?

• פותח/ת השרשור
כן.
דיסק בלו ריי הוא 25GB או 50GB (דו שיכבתי).
נדרש כונן מיוחד שיצרוב וגם יקרא אותם, כונן DVD ביתי או כזה שיש לך כבר עכשיו במחשב לא יצליח לקרוא דיסקים של בלו ריי.
דיסק ריק של בלו ריי לא ממש שווה לקנות בארץ כי הוא עולה באזור ה 80 שקלים ( ל25GB) וה 50GB עולה באזור ה 120 ש"ח (מדובר רק על דיסקים ריקים)
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-cdwdisc&db139901=523072

הצורבים גם יחסית יקרים באזור ה 1000 ש"ח

כן.
דיסק בלו ריי הוא 25GB או 50GB (דו שיכבתי).
נדרש כונן מיוחד שיצרוב וגם יקרא אותם, כונן DVD ביתי או כזה שיש לך כבר עכשיו במחשב לא יצליח לקרוא דיסקים של בלו ריי.
דיסק ריק של בלו ריי לא ממש שווה לקנות בארץ כי הוא עולה באזור ה 80 שקלים ( ל25GB) וה 50GB עולה באזור ה 120 ש"ח (מדובר רק על דיסקים ריקים)
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-cdwdisc&db139901=523072

הצורבים גם יחסית יקרים באזור ה 1000 ש"ח

הבנתי אותך...
אבל נניח כשאתה רוצה להוריד סרט אז רשום לך כל מיני פורמטים
1200p
720p
480p
משהו כזה..

אני הורדתי עכשיו סרט בלו ריי שהוא 480 והוא רק 4ג'יגה...
אז מה אני לא יכול לצרוב אותו ולראות בדיוידי רגיל?
אגב גם במחשב הוא רץ לי רק כקובץ אודיו... צריך איזה קודק מסויים בשביל שזה יעבוד במחשב?

מציאת הטורנט דרך פייראט ביי?

אתר להורדת טורנטים pirate bay בגוגל

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך...
אבל נניח כשאתה רוצה להוריד סרט אז רשום לך כל מיני פורמטים
1200p
720p
480p
משהו כזה..

אני הורדתי עכשיו סרט בלו ריי שהוא 480 והוא רק 4ג'יגה...
אז מה אני לא יכול לצרוב אותו ולראות בדיוידי רגיל?
אגב גם במחשב הוא רץ לי רק כקובץ אודיו... צריך איזה קודק מסויים בשביל שזה יעבוד במחשב?
480/720/1080P זו האיכות. 480 בד"כ תהיה האיכות שאתה רואה בטלויזיה, 720P זה כבר HD אם כי לא FULL HD, ואז מגיע ה 1080P (דילגתי על 1080i וכל השטויות מסביב כי זה לא מעניין) שזה יכול להיות קובץ MKV מה שמפרסמים בד"כ באתרי הורדות שזה בעצם RIP של בלו-ריי, זה לא בלו-ריי אמיתי כמו שמוכרים בחנות אבל מאוד מאוד קרוב לכך וכמעט לא תראה את ההבדלים בעין. הדבר גם תלוי בטלויזיה, אם אין לך טלויזיה שתומכת ב 1080P ורק ב 720P אז להוריד סטים של 1080P יהיה חסר טעם.
סרטים של 1080P הם בד"כ דיסקים של דואל לייר, דיסקים של DVD ולא כל צורב יכול לצרוב אותם, תראה שהצורב שלך יכול לקרוא דיסקים של 8GB ולצרוב עליהם.
דיסק ריק של DL (דואל לייר) עולה בערך 5-10 שקלים לאחד, תלוי באיכות.
סרט בלו ריי אמיתי יהיה 25-50GB ובד"כ יהיה עדיף לקנות את המקורי מאשר להוריד ולצרוב, הדיסק ריק יעלה לך יותר מהסרט עצמו.

תגידו, SC כרגע זה רק סינגל פלייר נכון? אי אפשר לשחק בו במולטיפלייר כרגע או שהקראק לא פותח למולטיפלייר?

אפשר לשחק במולטיפלייר רק אם קנית מקורי ויש לך CD KEY, או שאתה יכול לפתוח PRIVATE ROOM ולשחק נגד מישהו עם IP שאתה יודע מראש ולא חדרים.

480/720/1080P זו האיכות. 480 בד"כ תהיה האיכות שאתה רואה בטלויזיה, 720P זה כבר HD אם כי לא FULL HD, ואז מגיע ה 1080P (דילגתי על 1080i וכל השטויות מסביב כי זה לא מעניין) שזה יכול להיות קובץ MKV מה שמפרסמים בד"כ באתרי הורדות שזה בעצם RIP של בלו-ריי, זה לא בלו-ריי אמיתי כמו שמוכרים בחנות אבל מאוד מאוד קרוב לכך וכמעט לא תראה את ההבדלים בעין. הדבר גם תלוי בטלויזיה, אם אין לך טלויזיה שתומכת ב 1080P ורק ב 720P אז להוריד סטים של 1080P יהיה חסר טעם.
סרטים של 1080P הם בד"כ דיסקים של דואל לייר, דיסקים של DVD ולא כל צורב יכול לצרוב אותם, תראה שהצורב שלך יכול לקרוא דיסקים של 8GB ולצרוב עליהם.
דיסק ריק של DL (דואל לייר) עולה בערך 5-10 שקלים לאחד, תלוי באיכות.
סרט בלו ריי אמיתי יהיה 25-50GB ובד"כ יהיה עדיף לקנות את המקורי מאשר להוריד ולצרוב, הדיסק ריק יעלה לך יותר מהסרט עצמו.

הקובץ שהורדתי באמת מסוג MKV אבל במחשב הוא מריץ לי אותו רק כקובץ אודיו ולא וידאו.. זה בעיה של CODEC?
ולא הבנתי כל כך אם כן אפשר לצרוב אותו או לא... (את ה480P)

כן זו בעיה של קודק.
תמחק כל קודק שיש לך ותוריד את זה:
http://www.cccp-project.net/download.php?type=cccp

בנוגע לצריבה:
אתה יכול לצרוב מה שבא לך, מה שאתה צריך לשאול זה אם מכשיר היעד (נגיד נגן הDVD שלך או ה PS3)
יודע לקרוא את סוג הקובץ שעל המדיה הצרובה.

וזו שאלה שאתה צריך לדעת את התשובה אליה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית