עזרה עם הצבא...

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
אז תדאג להזכיר את זה בכל פעם שמישהו מאחל לך "שפשוף נעים". שלא יהיו אי הבנות מביכות, אתה יודע. ✌️

• פותח/ת השרשור
אני כרגע מסתכל על חילוץ והצלה...ובנתיי םנראה בסדר גמור, לא ממש מצאתי מידע על יציאות ותגובות של אנשים שכן היו, מה שכן קראתי זה שיש המוןן שמירות

אני כרגע מסתכל על חילוץ והצלה...ובנתיי םנראה בסדר גמור, לא ממש מצאתי מידע על יציאות ותגובות של אנשים שכן היו, מה שכן קראתי זה שיש המוןן שמירות

אל תלך לפיקוד העורף או תותחנים או הנדסה קרבית או נ"מ

PALA שאלה לי אליך מאיפו בדיוק אתה יודע מה הקב"א שלך לפי מה שהבנתי חוץ מפרופיל הצבא לא משחרר פרטים כאלה לא?

PALA שאלה לי אליך מאיפו בדיוק אתה יודע מה הקב"א שלך לפי מה שהבנתי חוץ מפרופיל הצבא לא משחרר פרטים כאלה לא?
קומבינות חביבי 😃
חוצמזה שלפי המיונים שקיבלת אתה גם יכול להעריך את הקב"א שלך

תפסול חילוץ והצלה,תתחיל אולי לשקול תותחנים-יש אפשרות להיות מטיס חוץ,יחידת מיתר ורוכב שמים.

תשקול שריון,אתה יכול לתת שירות משמעותי ולצאת לקצונה

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה שיריון בגלל היציאות הגרועות והעובדה שהם קרביים, יותר מדי, אני חושב בכלל להיות תומך לחימה, אבל אני לא יודע איך מגיעים לזה, גם אם אני אסמן 1 ברצון ללוחם אני עדיין כנראה אתגייס לאחד מהחיילות
ולמה לפסול חילוץ והצלה? זה נשמע הכי נורמאלי מהאחרים

פשוט תבקש להיות תומך לחימה וידעו לטחון אותך טוב טוב בתקשוב בתור מפעיל תקשוב מבצעי

קומבינות חביבי 😃
חוצמזה שלפי המיונים שקיבלת אתה גם יכול להעריך את הקב"א שלך
מתי אני אמור לקבל תמיונים האלה בדיוק? אני לא מעודכן בכלום שקשור לצבא

בחור טוב הביא לי 😃
חחח כמו שחשבתי:) יש מצב אתה זורק לו מילה עלי אני יביא לך פרטים? והייתי בלשכה של חיפה אם זה משנה

זה באמת משתנה בהתאם להמון דברים.. לרוב אתה אמור להתחיל לקבל כמה חודשים אחרי הצו הראשון.. אם הקב"א שלך מתחת ל52 סביר להניח שלא תקבל כמעט מיונים..
אם הפרופיל שלך מתחת ל72 יהיה לך גם את יום המא"ה שזה איזה חרטא שלא כל כך יצא לי להתעניין בה.. קיצור זה משתנה בהתאם להמון דברים חחח

אני לא רוצה שיריון בגלל היציאות הגרועות והעובדה שהם קרביים, יותר מדי, אני חושב בכלל להיות תומך לחימה, אבל אני לא יודע איך מגיעים לזה, גם אם אני אסמן 1 ברצון ללוחם אני עדיין כנראה אתגייס לאחד מהחיילות
ולמה לפסול חילוץ והצלה? זה נשמע הכי נורמאלי מהאחרים

אתה יכול ללכת להיות תומך לחימה ולהגיע לתפקידים מאוד מעניינים-כמובן בהתאם להשקעה שלך..

אתה צריך לפנות ללשכת הגיוס וליחידות השונות ולהגיש בקשה להיות תומך לחימה

• פותח/ת השרשור

חחח כמו שחשבתי:) יש מצב אתה זורק לו מילה עלי אני יביא לך פרטים? והייתי בלשכה של חיפה אם זה משנה
זה היה בחור מהאינטרנט שבמקרה הציע לכמה אנשים לבדוק את הנתונים, אז ביקשתי והוא נענה בחיוב, אני לא מכיר אותו

---------- התגובה התווספה ב 20:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:41 ----------

אחרי שבדקתי לעומק וראיתי שגם להצלה ולנ"מ לא ממש כדי לי להגיע, אני אבדוק את חיל האיסוף שעד עכשיו קיבל רק ציוני שבח ואראה אם כדי לי להיות תומך לחימה...לעזאזל איתך צבא, אם לא היית עושה חיים קשים לאנשים אז לא היו משתמטים :(

זה באמת משתנה בהתאם להמון דברים.. לרוב אתה אמור להתחיל לקבל כמה חודשים אחרי הצו הראשון.. אם הקב"א שלך מתחת ל52 סביר להניח שלא תקבל כמעט מיונים..
אם הפרופיל שלך מתחת ל72 יהיה לך גם את יום המא"ה שזה איזה חרטא שלא כל כך יצא לי להתעניין בה.. קיצור זה משתנה בהתאם להמון דברים חחח

כה יש לי חברים קיבלו זימונים לצנחנים חיל אוויר וכו
הייתי גמור ועצבני באותו יום לא יכלתי להתרכז עשיתי על כל הפסיכמוטרי עבור [ניחושים קיצר]
הגיוני שאחרי חצי שנה מהצו ראשון לא קיבלתי זימון לשום מקום? והפרופיל שלי 97 אגב

עריכה: PALA סליחה שאני מתפרץ לך לאשכול.. חח..

כה יש לי חברים קיבלו זימונים לצנחנים חיל אוויר וכו
הייתי גמור ועצבני באותו יום לא יכלתי להתרכז עשיתי על כל הפסיכמוטרי עבור [ניחושים קיצר]
הגיוני שאחרי חצי שנה מהצו ראשון לא קיבלתי זימון לשום מקום? והפרופיל שלי 97 אגב

עריכה: PALA סליחה שאני מתפרץ לך לאשכול.. חח..

כן זה הגיוני אבל די מוזר. כנס לעולים על מדים ותראה אם רשום לך שאתה מתאים לעתודה. אם רשום שכן יש לך קב"א 52+. אם לא, תתקשר למדור סיירות ותשאל אם יש לך אפשרות לבקש חריג (קב"א 51). אם לא. כנראה שתצטרך להתפשר על להיות חייל ממוצע. אם אתה רוצה להיות בצנחנים חכה למנילה ותסמן שם 5 ואז תקבל גיבוש.

• פותח/ת השרשור
אם אני רוצה להתגייס ליחידה מסויימת, איך אני מוודא שאני אתגייס ליחידה הזאת ולא ישימו אותי בנ:מ למשל כשבחרתי מודש ראשון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית