עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כרגע מסתכל על חילוץ והצלה...ובנתיי םנראה בסדר גמור, לא ממש מצאתי מידע על יציאות ותגובות של אנשים שכן היו, מה שכן קראתי זה שיש המוןן שמירות
חח אין לי כל כך הרבה אפשרויות, אבל בכל זאת מה הסיבה?אל תלך לפיקוד העורף או תותחנים או הנדסה קרבית או נ"מ
למה לא הנדסה קרבית?אל תלך לפיקוד העורף או תותחנים או הנדסה קרבית או נ"מ
קומבינות חביבי 😃PALA שאלה לי אליך מאיפו בדיוק אתה יודע מה הקב"א שלך לפי מה שהבנתי חוץ מפרופיל הצבא לא משחרר פרטים כאלה לא?
בחור טוב הביא לי 😃PALA שאלה לי אליך מאיפו בדיוק אתה יודע מה הקב"א שלך לפי מה שהבנתי חוץ מפרופיל הצבא לא משחרר פרטים כאלה לא?
מתי אני אמור לקבל תמיונים האלה בדיוק? אני לא מעודכן בכלום שקשור לצבאקומבינות חביבי 😃
חוצמזה שלפי המיונים שקיבלת אתה גם יכול להעריך את הקב"א שלך
חחח כמו שחשבתי:) יש מצב אתה זורק לו מילה עלי אני יביא לך פרטים? והייתי בלשכה של חיפה אם זה משנהבחור טוב הביא לי 😃
זה באמת משתנה בהתאם להמון דברים.. לרוב אתה אמור להתחיל לקבל כמה חודשים אחרי הצו הראשון.. אם הקב"א שלך מתחת ל52 סביר להניח שלא תקבל כמעט מיונים..מתי אני אמור לקבל תמיונים האלה בדיוק? אני לא מעודכן בכלום שקשור לצבא
אני לא רוצה שיריון בגלל היציאות הגרועות והעובדה שהם קרביים, יותר מדי, אני חושב בכלל להיות תומך לחימה, אבל אני לא יודע איך מגיעים לזה, גם אם אני אסמן 1 ברצון ללוחם אני עדיין כנראה אתגייס לאחד מהחיילות
ולמה לפסול חילוץ והצלה? זה נשמע הכי נורמאלי מהאחרים
זה היה בחור מהאינטרנט שבמקרה הציע לכמה אנשים לבדוק את הנתונים, אז ביקשתי והוא נענה בחיוב, אני לא מכיר אותומתי אני אמור לקבל תמיונים האלה בדיוק? אני לא מעודכן בכלום שקשור לצבא
חחח כמו שחשבתי:) יש מצב אתה זורק לו מילה עלי אני יביא לך פרטים? והייתי בלשכה של חיפה אם זה משנה
זה באמת משתנה בהתאם להמון דברים.. לרוב אתה אמור להתחיל לקבל כמה חודשים אחרי הצו הראשון.. אם הקב"א שלך מתחת ל52 סביר להניח שלא תקבל כמעט מיונים..
אם הפרופיל שלך מתחת ל72 יהיה לך גם את יום המא"ה שזה איזה חרטא שלא כל כך יצא לי להתעניין בה.. קיצור זה משתנה בהתאם להמון דברים חחח
כה יש לי חברים קיבלו זימונים לצנחנים חיל אוויר וכו
הייתי גמור ועצבני באותו יום לא יכלתי להתרכז עשיתי על כל הפסיכמוטרי עבור [ניחושים קיצר]
הגיוני שאחרי חצי שנה מהצו ראשון לא קיבלתי זימון לשום מקום? והפרופיל שלי 97 אגב
עריכה: PALA סליחה שאני מתפרץ לך לאשכול.. חח..