הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם ניתן להוריד מסת שומן ובמקביל להעלות מסת שריר?

carmonmon

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
לפי מה שהבנתי מהמאמרים לא ניתן לפתח מסת שריר ובו בזמן להיות בגרעון קלורי.

אני נמצא בעודף משקל הbmi שלי הוא 29 בערך. שוקל 95 קילו גובה 180 בערך 28%שומן.

אני מתאמן כ3-4 פעמים בשבוע אימוני כדורסל בעצימות גבוהה ואחריהם אני עושה תרגילים במתקני כושר קרבי שנמצאים ליד המגרש. כפיפות מפרקים רחבות כתפיים ויהלום, מתח, מקבילים ובטן.

כרגע אני בכלל לא רואה תוצאות.

אני מעוניין להוריד במסת השומן ולחטב את הגוף. לפי המאמרים שלכם אני צריך להיות בגרעון קלורי עד המקסימום הרשום שם וזאת על מנת להוריד שומנים.

שאלה אחת שיש לי היא האם במקביל להפחתת השומנים דרך גרעון קלורי אני יכול גם לבנות מסת שריר.. לפי מה שנראה לי לא.

אז מה בעצם אני צריך לעשות? להגיע למשקל היעד ואז להתחיל לעבוד על מסת שריר? או האם יש דרך להגדיל את מסת השריר ובמקביל לרדת במסת השומן..

לפי מה שהבנתי הכי טוב לעשות FBW ולהיות בגרעון קלורי..

אני דיי מבולבל מקווה שתוכלו לבאר לי את הדברים.

---------- התגובה התווספה ב 01:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:20 ----------

שכחתי להוסיף יש לי גישה לחדר כושר

כן, זה הכי כדאי. ואתה לא יכול לעלות בתקופה הזאת בשריר. כשתרצה לעלות בשריר תוכל להתחיל מאסה.

האמת שיש את החיטוב ההתאבדותי (שמתאים לאחוזי שומן 10%~) שאומרים שיש מצב לעלות מסת שריר ובמקביל להוריד שומן. - UD2.
סתם הייתי חייב להגיד את זה פה... וזה ממש לא מתאים לך carmonmon אז אין לך טעם לחשוב על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית