הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

נשים בבקשה ...

שמע, האמת יש מקרים שזה לא מצחיק ויכול לגרום לכאבי גב ויש צורך אמיתי להקטין

לא עדיף לעשות סקואט לחזק את הגב במקום ?!?!
ודדליפט כמובן! 👏
עזבו כאבי גב- זה יוצר המון בעיות קטנות ומציקות ביומיום.
תחשבו שאם צריך להעביר מצגת או פגישת עבודה וכולם בוהים עלייך ולא בגלל התכנים המרתקים.. או בראיונות עבודה.. וסתם קופים שמעירים הערות ברחוב. אז או שצריך להתלבש כמו דוסית או לסבול את המבוכה.

• פותח/ת השרשור
ודדליפט כמובן! 👏

sorry, my bad

תחשבו שאם צריך להעביר מצגת או פגישת עבודה וכולם בוהים עלייך ולא בגלל התכנים המרתקים..

את מדברת מתוך ניסיון ?!
אני חושב על זה הרגע ..... הםםםם ....מממממ ... 😃

אבל, גם גברים נשפטים ומתקבלים לעבודה לפי המראה שלהם ...

ניתוחים כאלה צריך לאסור!

תראי את מה שאיבדנו: http://www.fannation.com/blogs/post/416820-simona-halep-why-you-got-to-be-like-that

ודדליפט כמובן! 👏
תחשבו שאם צריך להעביר מצגת או פגישת עבודה וכולם בוהים עלייך ולא בגלל התכנים המרתקים.. או בראיונות עבודה.. וסתם קופים שמעירים הערות ברחוב. אז או שצריך להתלבש כמו דוסית או לסבול את המבוכה.

תמיד נעיף מבט
עם הזמן נעשה את זה חכם יותר

sorry, my bad

את מדברת מתוך ניסיון ?!
אני חושב על זה הרגע ..... הםםםם ....מממממ ... 😃

אבל, גם גברים נשפטים ומתקבלים לעבודה לפי המראה שלהם ...

ניתוחים כאלה צריך לאסור!

תראי את מה שאיבדנו: http://www.fannation.com/blogs/post/416820-simona-halep-why-you-got-to-be-like-that
כנראה היא העדיפה להיות ספורטאית ולא נערת פוסטרים... נערות פוסטרים יש מספיק- אז האובדן עבורך הוא אפסי לעומת הרווח שלה 😛
למרות שהתכוונתי בעיקר למקרים יותר.. רציניים 😃

---------- התגובה התווספה ב 14:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:52 ----------

תמיד נעיף מבט
עם הזמן נעשה את זה חכם יותר
איכשהו גם אנשים אינטליגנטים לפעמים מפתיעים לרעה.. וזה לא נעים, במיוחד כשמדובר בסביבת עבודה. לכן אני יכולה להבין את הרצון להקטין ציוד שבולט מעבר לפרופורציות, גם מסיבה אסטטית ולא בריאותית. 😆

נערך לאחרונה:
ודדליפט כמובן! 👏
זה נחשב התרברבות וחוב לראק? צריכה לספק תמונה? 😛😈

מחשוף בזמן אמת זה אכזרי, אתה רוצה להסתכל אבל אם היא תופסת אותך אתה מכניס את הראש למכנסיים מרוב בושה

מחשוף בזמן אמת זה אכזרי, אתה רוצה להסתכל אבל אם היא תופסת אותך אתה מכניס את הראש למכנסיים מרוב בושה

אני לא מתבייש שתראה שאני בוהה לה בשדיים
היא רוצה שתתלבש יותר צנוע

אני לא מתבייש שתראה שאני בוהה לה בשדיים
היא רוצה שתתלבש יותר צנוע
או שהיא תחשוב שאתה קוף ולא תצא איתך... או שסתם תתעצבן ולא תדבר איתך ותספר לאנשים אחרים שאתה סוטה מגעיל 😆
מצד שני אולי יש בנות שנהנות גם מצורה כזאת של תשומת לב 😳

או שהיא תחשוב שאתה קוף ולא תצא איתך... או שסתם תתעצבן ולא תדבר איתך ותספר לאנשים אחרים שאתה סוטה מגעיל 😆

לגבי האשפרות הראשונה אם אני ראצה לצאת איתה אני אדאג שלא תתפוס אותי
לגבי השניה היא יכולה לספר אבל זה כבר ידוע

• פותח/ת השרשור

או שהיא תחשוב "איזה גבר חזק ולא ביישן ... הוא יודע מה הוא רוצה ... אני רוצה אותו .."
אני יודע שזה מה יקרה ... קראתי המון ספרים על בנות כדי לדעת מה הן חושבות 😛

מצד שני אולי יש בנות שנהנות גם מצורה כזאת של תשומת לב 😳

אם כל גבר שמסתכל על חזה של אישה הוא סוטה אז צר לי לספר לך שכל קרובי המשפחה שלך, והחבר שלך, כנראה היו/כרגע/יהיו סוטים.

אשמח אם תסבירי מה לדעתך נחשב לסטייה בנושא הזה.

או שהיא תחשוב "איזה גבר חזק ולא ביישן ... הוא יודע מה הוא רוצה ... אני רוצה אותו .."

אני ציפיתי שתציף לנו את הפוסט בתמונות רלונטיות...

אם כל גבר שמסתכל על חזה של אישה הוא סוטה אז צר לי לספר לך שכל קרובי המשפחה שלך, והחבר שלך, כנראה היו/כרגע/יהיו סוטים.

אשמח אם תסבירי מה לדעתך נחשב לסטייה בנושא הזה.
אני לא אסביר כי זה לא המקרה שבו בחירה מדויקת של מילה חיונית להבנת המשמעות הכללית. אולי אם הייתי אומרת "מטרידן" אז זה היה פחות מעורר שאלות..
בכל מקרה moo כנראה הבין את מה שרציתי להגיד 😃

אני לא אסביר כי זה לא המקרה שבו בחירה מדויקת של מילה חיונית להבנת המשמעות הכללית. אולי אם הייתי אומרת "מטרידן" אז זה היה פחות מעורר שאלות..
בכל מקרה moo כנראה הבין את מה שרציתי להגיד 😃

סבבה, אז: בננה כיסא חצוצרה וסבון. יש למשפט הזה בערך את אותה רמה של משמעות כמו של מה שאמרת.

כן נראה לי שגם הערסים המצויים קוראים את הספרים האלה.. כי נראה לי שהם באמת חושבים שלשרוק לבחורה ברחוב ולצעוק "הלו בובה אבא שלך גנן?" יגרום לבחורות לחשוב שהם גברים חזקים ולא ביישנים ולרצות אותם 😃

---------- התגובה התווספה ב 17:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:34 ----------

סבבה, אז: בננה כיסא חצוצרה וסבון. יש למשפט הזה בערך את אותה רמה של משמעות כמו של מה שאמרת.
לא ממש- אל תשכח שצריך להיות הקשר לדברים 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית