סרטון דדליפט מהיום 205 ק"ג ל5

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
לא יצא לי מסוף החיטוב להתארגן על תוכנית אימון כיוון שאני משלב 2 אימוני OL ואחריהם כוח אם נשאר לי כוח
ועוד אימון כוח בלי סקוואט ובלי תנועות מתפרצות (לחיצות ודדליפט)

וגם כדי שאני לא אצא ליצן שמזיין בשכל בפורום בלי להתאמן או סתם חלש שמזיין בשכל
אז העלתי סרטון מהאימון היום

84.5 ק"ג משקל גוף (כרגע נשאר באותו משקל או עליה ממש מתונה במשקל)
כשההרמות אולימפיות שלי יהיו ברמה של יותר מילדה בכיתה ג' אני אעלה גם סרטונים שלהם

45LBS x7
35LBS x2
15KG x2
205KG

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה יפה, עכשיו רק צריך שתעזוב את הWL ותחזור להתאמן כמו בן אדם 👏.
אה והdropkick נחמדים אבל שים disterbud פעם הבאה.

חזק!!

תגיד,באמת מעניין אותי איך אפשר לשלב PL עם WL..בסוף האימון WL אתה רוצה להגיד לי שאתה נכנס לסקאוט כבד LB?? ודדליפט ופוש פרס אחרי אימון WL??

ואיך היה המעבר מLB לHB?
חלק ? או שזה לא פשוט להתרגל לטכניקה החדשה?

חזק!!

תגיד,באמת מעניין אותי איך אפשר לשלב PL עם WL..בסוף האימון WL אתה רוצה להגיד לי שאתה נכנס לסקאוט כבד LB?? ודדליפט ופוש פרס אחרי אימון WL??

ואיך היה המעבר מLB לHB?

איזה טכניקה יש בHB?
וPL לא עושים פוש פרס...

• פותח/ת השרשור
חזק!!

ואיך היה המעבר מLB לHB?

בOL אני עושה

שלישי
הנפות (5-8 סטים של 1-3)
דחיקות (5-8 סטים של 1-3)
היי פולס (אחיזה של קלין) 5X5
5X5 HB

חמישי
הנפות (5-8 סטים של 1-3)
דחיקות (5-8 סטים של 1-3)
היי פולס (אחיזה של סנאצ') 5X5
פרונט סקוואט 5 סטים של 3

שבת
בנצ'
פרס
דדליפט

זה השאיפה בד"כ אין לי כוח לכל האימון בשלישי וחמישי אני עדיין משחק עם זה ואוכל ליאיר את הקבוקים שהוא מביא

איזה טכניקה יש בHB?
וPL לא עושים פוש פרס...

אני עושה רק LB
בקשר לHB היית לי רק התנסות אחת איתו וזה היה באימון בהדר יוסף כשרציתי ללכת לתרגל שם קצת קלין וסנאצים בשביל לראות איך זה ולקבל דגשים.

המאמן שהיה שם באותו זמן(אמיר נחום) עם ותק ענק במשקולנות ואין עוררין על המקצוענות שלו ביקש ממני לראות איך אני בסקאווט בסוף האימון וביקש שזה יהיה HB..שמע,איך שאני מתיישב הוא אומר שהכל לא נכון, יש בעייה של גמישות וזה דופק את כל הסקאווט מלהיות מושלם..

כנראה ששמים דגש שם יותר מידיי על טכניקה בהדר יוסף בHB..אבל זה מוכיח שכן יש טכניקה.
ממה שראיתי אתה גם עושה את הסקאווטים שלך בפיסוק רחב, אז כנראה יש בעיית גמישות מסויימת גם אצלך והגמישות שלך תתמנע ממך לעשות HB לשביעות רצונם של המאמנים שם..אפילו שאתה סקאווטר מצטיין(דרך אגב ראיתי את ה252 שלך לפני יומיים ואני עדיין המום איך אפשר להגיע למשקל כזה טבעי..כל הכבוד!!)

צודק התבלבלתי עם הPP..אבל בכל זאת רן,אתה יכול לפרט קצת איך אפשר לשלב PL עם WL ??

---------- התגובה התווספה ב 22:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:33 ----------

בOL אני עושה

שלישי
הנפות (5-8 סטים של 1-3)
דחיקות (5-8 סטים של 1-3)
היי פולס (אחיזה של קלין) 5X5
5X5 HB

חמישי
הנפות (5-8 סטים של 1-3)
דחיקות (5-8 סטים של 1-3)
היי פולס (אחיזה של סנאצ') 5X5
פרונט סקוואט 5 סטים של 3

שבת
בנצ'
פרס
דדליפט

זה השאיפה בד"כ אין לי כוח לכל האימון בשלישי וחמישי אני עדיין משחק עם זה ואוכל ליאיר את הקבוקים שהוא מביא

אה סבבה..שילוב יפה,אבל לא מציקים לך שם על טכניקה בHB??
לי באימון היחיד שעשיתי שם היה נראה שאמיר שם לב יותר מידיי לפרטים קטנים
איך המעבר מLB לHB?

• פותח/ת השרשור
אני עושה רק LB
בקשר לHB היית לי רק התנסות אחת איתו וזה היה באימון בהדר יוסף כשרציתי ללכת לתרגל שם קצת קלין וסנאצים בשביל לראות איך זה ולקבל דגשים.

המאמן שהיה שם באותו זמן(אמיר נחום) עם ותק ענק במשקולנות ואין עוררין על המקצוענות שלו ביקש ממני לראות איך אני בסקאווט בסוף האימון וביקש שזה יהיה HB..שמע,איך שאני מתיישב הוא אומר שהכל לא נכון, יש בעייה של גמישות וזה דופק את כל הסקאווט מלהיות מושלם..

כנראה ששמים דגש שם יותר מידיי על טכניקה בהדר יוסף בHB..אבל זה מוכיח שכן יש טכניקה.
ממה שראיתי אתה גם עושה את הסקאווטים שלך בפיסוק רחב, אז כנראה יש בעיית גמישות מסויימת גם אצלך והגמישות שלך תתמנע ממך לעשות HB לשביעות רצונם של המאמנים שם..אפילו שאתה סקאווטר מצטיין(דרך אגב ראיתי את ה252 שלך לפני יומיים ואני עדיין המום איך אפשר להגיע למשקל כזה טבעי..כל הכבוד!!)

צודק התבלבלתי עם הPP..אבל בכל זאת רן,אתה יכול לפרט קצת איך אפשר לשלב PL עם WL ??

אני לא PL
אני עושה קצת OL לכיף
וכוח חייבים גם בOL

אי אפשר לשלב PL ו OL (להשקיע 100% בשניהם)
בעיקרון מה שOL עושים זה קודם את התנועות המתפרצות (הנפות ודחיקות) ואחר כך כוח
לפעמים שרוצים לשפר סקוואט הם עושים אותו לפני בחלק מהאימונים (תלוי בתקופה)

אתה צריך לבחור מה אתה רוצה לשפר ומה אתה רוצה להשיג בתקופה ולפי זה לבנות את האימונים שלך

בגדול כשאתה מתחיל OL יש לך הרבה זמן ללמוד טכניקה ככה שכוח אפשר לשלב
אחרי שהטכניקה שלך טובה ואתה כבר מרים כבד אז הכוח קצת מוזנח (יחסית)
ואז צריך לבנות תוכנית שתקדם אותך בשניהם

עוד בעיה זה להתרגל לנפח הגדול באימונים כאלה

אין לי בעיה של גמישות, אני עומד רחב כי אני מרגיש שאני הכי חזק ככה.
אין טכניקה, יושבים למטה, זה שהוא אמר לך שאתה עושה לא נכון אפשרי.
אבל הדבר היחידי שצריך לעשות זה להתיישב...

ואתה יכול לראות גם בערוץ שלי סרטון של 170 קילו HB כמה חודשים אחרי שהתחלתי להתאמן .

תוספת
לואי סימונס גם אומר שעמידה רחבה מחזקת הכי הרבה.

• פותח/ת השרשור
כבוד!

רן, כמה היה הדדליפט שלך בסוף המאסה הקודמת, לפני כל החיטובים?

225 ל5
230 ל3 שני סטים (ולפניהם סט של 220 ל3) באותו אימון

שקלתי 98 קילו, היום אני 84.5

זה גם פעם שניה שאני עושה דדליפט מסוף החיטוב, ככה שלא נראה לי שאיבדתי הרבה אם בכלל

תוספת
אתה בטוח שזה תופס על כל אחד?

לא מזמן ניסיתי לשנות את הטכניקה שלי לעמידה רחבה (קצת יותר מרוחב הכתפיים)
לא כ"כ יסתדר לי עם מנח הגב.

כמה שאני זוכר במאמר של דייב טייט הוא אומר שעמידה רחבה מאפשרת העבודה חזקה יותר של האמסטרינגס.
וזה גם לא סוד שטווח התנועה יהיה קצר יותר (עדין מתחת למקביל כמובן)

אתה בטוח, עידן?
לפי מה שאני זוכר, הטענה שלו הייתה שעמידה רחבה מתרגמת יותר טוב לעמידה צרה מאשר ההפך, לאו דווקא שהיא מחזקת אותך יותר. אבל יכול להיות שפיספסתי משהו.

225 ל5
230 ל3 שני סטים (ולפניהם סט של 220 ל3) באותו אימון

שקלתי 98 קילו, היום אני 84.5

זה גם פעם שניה שאני עושה דדליפט מסוף החיטוב, ככה שלא נראה לי שאיבדתי הרבה אם בכלל

אני לא זוכר עם מי ריכלתי עליך (עודד או קורן) אבל זה בדיוק מה שאמרתי להם. אני טענתי שתוך חודש אתה חוזר ל- 98% מהביצועים שלך לפני החיטוב. איבוד מסה זה 90% פיקציה אם אוכלים הרבה חלבון ומתאמנים כבד בזמן החיטוב.

אתה בטוח שזה תופס על כל אחד?

לא מזמן ניסיתי לשנות את הטכניקה שלי לעמידה רחבה (קצת יותר מרוחב הכתפיים)
לא כ"כ יסתדר לי עם מנח הגב.

כמה שאני זוכר במאמר של דייב טייט הוא אומר שעמידה רחבה מאפשרת העבודה חזקה יותר של האמסטרינגס.
וזה גם לא סוד שטווח התנועה יהיה קצר יותר (עדין מתחת למקביל כמובן)

אין תחרות על טווח התנועה הכי גדול, אחרת לא היו נותנים לגמדים להתחרות.

כן יש קשר למבנה הגוף, שאני עומד בעמידה יותר רחבה מרוחב כתפיים אני יכול להתיישב בלי תנועה של הברכיים.

עמידה רחבה מידי אגב לא אפשרית בלי חליפה, אתה תפצע לעצמך תמקרבי ירך, אתה מוזמן לנסות פעם ותרגיש את הכאב.

• פותח/ת השרשור
אני לא זוכר עם מי ריכלתי עליך (עודד או קורן) אבל זה בדיוק מה שאמרתי להם. אני טענתי שתוך חודש אתה חוזר ל- 98% מהביצועים שלך לפני החיטוב. איבוד מסה זה 90% פיקציה אם אוכלים הרבה חלבון ומתאמנים כבד.

תודה
בסקוואט אני לא אחזור כ"כ מהר כי אני לא מאמן אותו הרבה בעצימות גבוה ואני גם לא עושה LB
בגלל כל הOL

אין לי בעיה של גמישות, אני עומד רחב כי אני מרגיש שאני הכי חזק ככה.
אין טכניקה, יושבים למטה, זה שהוא אמר לך שאתה עושה לא נכון אפשרי.
אבל הדבר היחידי שצריך לעשות זה להתיישב...

ואתה יכול לראות גם בערוץ שלי סרטון של 170 קילו HB כמה חודשים אחרי שהתחלתי להתאמן .

תוספת

אני גם מרגיש יותר נוח עם עמידה רחבה, פשוט המשקולנים אמרו לי בגלל שהרגלתי את עצמי לעמידה רחבה הגמישות שלי נפגעה כנראה, ואני לא מתייחס אל משקולנים כאל ליצנים, אבל אם אתה אומר שאין קשר..אז מאמין לך..

ומה רע באימוני WL? גם Shane Hammon היה אחד הפאוורליפטרים הגדולים בעולם, ואז בגיל 25 עשה הסבה לWL,וגם שם הצליח לא רע,מקום 9 באולימפיאדה..

אתה בטוח, עידן?
לפי מה שאני זוכר, הטענה שלו הייתה שעמידה רחבה מתרגמת יותר טוב לעמידה צרה מאשר ההפך, לאו דווקא שהיא מחזקת אותך יותר. אבל יכול להיות שפיספסתי משהו.

יש מאמר גדול שלו שהוא מדבר על ענפי הכח באולמפיאדה( בפרט דיסקוס).
ושם הוא מדבר על כל שהעמידה הכי טובה היא רחבה והיא מחזקת הכי טוב את האתלטים
ואם היו נותנים לו לאמן את הOL הם גם היו עושים סקוואט רחב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית