הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חשבתי לערוך שינוי קטן בSS שלי

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
אימון B במקום פרס 3X5 ואז פאוור קלין 5X3
חשבתי לעשות משהו כזה:
אחרי הסקוואט, אני אעשה פאוור קלין +פוש פרס כלומר PC ואז המשך ממנו לפוש פרס 3X5, ואח"כ מתח.. מה אתם אומרים?

• פותח/ת השרשור
אפשר גם פרס רגיל בלי פוש..
ואני עושה את זה כי אני רוצה להוסיף מתח בנוסך לPC ולא במקום.. ואם אני אעשה סקוואט, פרס, PC ומתח זה יהיה אימון שקשה מאוד להתאושש ממנו אם בכלל יהיה לי כוח למתח וגם זה יהיה מאוד מאוד ארוך אז חשבתי גם ככה הסיום של הPC זה ההתחלה של הפרס אז למה לא לשלב :S

אין בעיה לשלב 1-2 סטים של מתח בסוף האימון.
אם אתה תנסה לעשות את השילוב שאתה מציע(גם אם נניח שאתה עובד עם אותם משקלים).
אתה תבזבז הרבה אנרגיה ולא תוכל לעשות לא PC ולא פרס כמו שצריך.

זה נקרא "קלין אנד פרס" וזו הרמה אולימפית לשעבר (עד שהפרס הוחלף בג'רק) ולא מומלץ לעשות את זה למתחיל מכמה סיבות:
1. סביר להניח שאין לך את אותם משקלי עבודה בשתי ההרמות.
2. נדרשת רמת ריכוז מאוד גבוהה להרמה כפולה שכזו וקשה לי לראות מישהו מצליח להחזיק לאורך זמן 5 סטים של 3 הרמות רצופות.
3. אתה אולי תחסוך זמן, אבל לא עייפות. בכל מקרה אתה עושה את שתי ההרמות ועוד ישר ברצף אחת אחרי השנייה.
4. אין בעיה להוסיף מתח.

• פותח/ת השרשור
טוב בסוף השארתי את זה כמו שזה..
אגב, מה ההבדל בין פרס לפוש פרס לא מבחינת הטכניקה מבחינת האפקט

ההבדל הוא ששרירי היעד של הפרס (כתפיים, טרייספס, חזה) עובדים פחות בפוש פרס, כי אתה מקבל תנופה מהרגליים ולכן גם יכול להרים קצת יותר משקל מבפרס.

טוב בסוף השארתי את זה כמו שזה..
אגב, מה ההבדל בין פרס לפוש פרס לא מבחינת הטכניקה מבחינת האפקט

תסיים את התוכנית למתחילים,יהיה לך מספיק זמן לשחק עם תרגילי OL בתוכניות מתקדמות יותר

בהצלחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית