הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עמידה במנוחה בין חזרות בסקוואט

vitali02

משתמש קבוע
1,188
21
נק' מוניטין:
861
1,188
21
איך צריך לעמוד ב3 שניות שאתה נח בין החזרות? למה בזמן הזה אני מרגיש את כל העומס על הגב התחתון

• פותח/ת השרשור
אתה עושה חזרה אחת אתה עולה ונח איזה 2-3 שניות ואז עושה עוד חזרה... אז אני מתכוון לזמן של ה2-3 שניות

• פותח/ת השרשור
לא צריך לנוח עד שצריך לנוח, ואז לא תשאל כאלה דברים ולא תספור שניות.
אני לא סופר שניות, אחרי כמה חזרות עם משקל כבד אתה צריך שנייה לנוח זה לא שאתה עושה את כל החזרות בלי הפסקה

נו, אם צריך לנוח בין החזרות אז תנוח, מה השאלה? איך לעשות את זה? עומדים ומקווים לא למות.

• פותח/ת השרשור
נו, אם צריך לנוח בין החזרות אז תנוח, מה השאלה? איך לעשות את זה? עומדים ומקווים לא למות.
אני שואל בגלל שיש עומס על הגב התחתון ואז מתחיל לכאוב קצת אז אולי משהו לא טוב בעמידה.
ועוד שאלה בSS מתאמנים AXBXAXX נגיד אני לא יכול להתאמן ביום B אז להעביר את B לחמישי
ולעשות 2 אימונים השבוע ושבוע הבא איך להמשיך? BXAXBXX או AXBXAXX?

אני שואל בגלל שיש עומס על הגב התחתון ואז מתחיל לכאוב קצת אז אולי משהו לא טוב בעמידה.
ועוד שאלה בSS מתאמנים AXBXAXX נגיד אני לא יכול להתאמן ביום B אז להעביר את B לחמישי
ולעשות 2 אימונים השבוע ושבוע הבא איך להמשיך? BXAXBXX או AXBXAXX?

דבר ראשון זה כניראה שהעמידה שלך לא טובה, אני בכל אופן עומד לא כשהגב שלי זקוף כי אני מפחד שיהיה לחץ על הגב תחתון אז יש טיפה כיפוף קדימה.
דבר שני בקשר לאימונים זה צריך להיות ככה AXBXAXXBXAXB

---------- התגובה התווספה ב 15:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:59 ----------

סליחה עכשיו הבנתי את השאלה, אז תראה אם אתה מעביר את אימון B ליום חמישי אז לדעתי אתה יכול לעשות שוב AXBXA

אישית אני מתכופף עם ידיים לכיוון הכפות רגליים או שאני נתלה על מתח אחרי סקוואט על מנת לשחרר לחץ מהגב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית