הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט LB - בדיקת טכניקה

minimonster

משתמשת כבוד
2,672
400
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,428
2,672
400
בבית
הנה סרטון מהאימון אתמול. התחלתי ממוט ריק אך לא התאפקתי והעליתי קצת. לא נצפו כאבי ברכיים.
אשמח להערות על הטכניקה. תודה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ממבט ראשוני.
את לא שוברת מקביל והברכיים מחליקות לך בבור ואת לא דוחפת את הברכיים החוצה(או שלא רואים בסרט).

תתחילי לקחת את הברכיים קדימה בתחילת התנועה ואז רק תתישבי אחורה בנוסף תדחפי את הברכיים חזק החוצה זה אמור לפתור את הבעיה.

זה רק אני או שנשים לומדות יותר מהר סקוואט מגברים ותמיד ההיפ דרייב שלהן נראה הרבה יותר טוב (בלי קשר כרגע לסירטון עצמו)?

כמו שנאמר לפני, זה ניראה כאילו את מפחדת להוציא את האגן מה שגורם לך כמעט ליפול קדימה.
כשדאוס אמר לדחוף את הבירכיים החוצה הכוונה היא שתרגישה כאילו את רוצה לפתוח את הרצפה לשניים.
זה עוזר!
מבחינת הירידה, אני לא יודע אם את יורדת מספיק עמוק, חלק חושבים שזה בסדר אבל אני באופן אישי יורד עוד יותר עמוק ככה שאחרי הסקוואט אני מרגיש את Glutes (ישבן) מאוד "כואב"

את יותר מידי "נופלת" קדימה ומחליקה. תנסי כאילו לרכז את רוב המשקל שלך על העקבים, זה יעזור לך להיות קצת יותר יציבה.
ותפטרי מהמגבת! את לוקחת הרגלים רעים מחבר שלך?!

• פותח/ת השרשור
את יותר מידי "נופלת" קדימה ומחליקה. תנסי כאילו לרכז את רוב המשקל שלך על העקבים, זה יעזור לך להיות קצת יותר יציבה.
ותפטרי מהמגבת! את לוקחת הרגלים רעים מחבר שלך?!
כשאני מתאמנת עם גופיה אז הכתפיים מזיעות והמוט מחליק. עם מגבת הוא לא מחליק. והמיזוג במכון הוא חלש עד לא קיים.
אין כמו הרגלים רעים בחברה טובה 😆 אולי אחר כך ניקח סדנת גמילה ממגבות ביחד 😈

נערך לאחרונה:
אז תחליפו שניכם לחולצות ובזה נגמר העניין 😃
ולדעתי עם מגבת זה מחליק יותר ופחות יציב. אני ממש לא מבין איך זה נוח לכם. אבל מה שעושה לכם טוב 😃

• פותח/ת השרשור
אז תחליפו שניכם לחולצות ובזה נגמר העניין 😃
ולדעתי עם מגבת זה מחליק יותר ופחות יציב. אני ממש לא מבין איך זה נוח לכם. אבל מה שעושה לכם טוב 😃
בינתיים זה נוח ולא החליק אף פעם (אפילו במשקלים שהוא עובד איתם). אם וכאשר - אולי ננסה לשים מגנזיום על הכתפיים.

תסתכלי בסרטון על המוט מהפרופיל ותשימי לב שהוא לא יורד למטה בקו ישר, אלא גולש קדימה בירידה, ושוב חוזר למקום בעלייה, מעין ירידה אלכסונית, וזה גורם לכל כובד המשקל ללכת יותר לכיוון אמצע הרגל והאצבעות מאשר לעקבים, מה שקורה שיותר עומס מועבר לברכיים וגם הדחיפה פחות יעילה. ייתכן שזה מה שגרם לכאבי ברכיים שלך.

תעשה מה שדאוס אמר, בנוסף יכול להיות שיעזור לך אם תנסי (במשקלים הנמוכים) לעשות סקוואט כשהאצבעות ברגליים שלך מורמות כלפי מעלה, זה יגרום לך ללמוד איך זה לשים את המשקל על העקבים

בנוסף לכל ההערות שכבר נתנו לך. תפני כפות רגליים מעט יותר החוצה ואז תוציאי ברכיים החוצה.
קשה לראות מהסרטון - באיזה רוחב פיסוק את עובדת?

• פותח/ת השרשור
תעשה מה שדאוס אמר, בנוסף יכול להיות שיעזור לך אם תנסי (במשקלים הנמוכים) לעשות סקוואט כשהאצבעות ברגליים שלך מורמות כלפי מעלה, זה יגרום לך ללמוד איך זה לשים את המשקל על העקבים
להרים אצבעות למעלה יכול להיות בעייתי אצלנו במכון כי הרצפה שם מחליקה קצת. אבל אני אשים לב שהמשקל יהיה על העקבים, תודה.

---------- התגובה התווספה ב 16:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:06 ----------

בנוסף לכל ההערות שכבר נתנו לך. תפני כפות רגליים מעט יותר החוצה ואז תוציאי ברכיים החוצה.
קשה לראות מהסרטון - באיזה רוחב פיסוק את עובדת?
פיסוק בערך ברוחב כתפיים (אולי טיפה יותר) וכפות רגליים מופנות החוצה.

יש לי גמישות יתר ואני מוצא הסקוואט קשה יחסית...
אז אולי זה לא זה.

בכל מקרה, מיני!
קטונתי מלשפוט סקוואט של אחרים, אז אני רק אאחל לך בהצלחה. 😃

במה מתבטאת הגמישות יתר שלך?

כל מיני דברים..
תמונה לדוגמא. (אני יכול לכופף יותר אם לא הייתי צריך את היד השנייה כדי להקליק על העכבר)
ולמשל לשים את כפות הידיים ברצפה בלי לכופף את את הברכיים וכל מיני דברים נוספים שקשה לתאר וצריך להראות.

קבצים מצורפים

• 2010-04-19 01-41-41.858.jpg
    2010-04-19 01-41-41.858.jpg
    KB 21.8 · צפיות: 163
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית