G gai6989 משתמש מתחיל 38 1 נק' מוניטין: 1 0 38 1 3/8/10 #1 אני אוכל יחסית הרבה מוצרי חלב ושותה חלב הרבה אנשים לא כוללים בתפריט שלהם מוצרי חלב ביכלל משתדלים שלא למה יש איזה משהו ?
אני אוכל יחסית הרבה מוצרי חלב ושותה חלב הרבה אנשים לא כוללים בתפריט שלהם מוצרי חלב ביכלל משתדלים שלא למה יש איזה משהו ?
L leon&maor משתמש מתחיל 167 0 נק' מוניטין: 49 0 167 0 3/8/10 #2 אין כלום נגד מוצרי חלב אולי אותם האנשים שראית לא שותים חלב כי יש להם בעיה עם הלקטוז שהוא עושה להם כאבי בטן ושלשולים אז הם מעדיפים לא לשתות חלב. חוץ מזה אני לא יודע איזו בעיה יש עם חלב ומוצרי חלב בכללי. Upvote 0 Downvote
אין כלום נגד מוצרי חלב אולי אותם האנשים שראית לא שותים חלב כי יש להם בעיה עם הלקטוז שהוא עושה להם כאבי בטן ושלשולים אז הם מעדיפים לא לשתות חלב. חוץ מזה אני לא יודע איזו בעיה יש עם חלב ומוצרי חלב בכללי.
P PooPed משתמש פעיל 541 0 נק' מוניטין: 1,763 0 541 0 3/8/10 #3 יש עוד עניין של במוצרי חלב יש נתרן שהוא סופח נוזלים ובשביל אנשים שמתחרים מעדיפים להימנע מנתרן משום שהוא סופח נוזלים ---------- התגובה התווספה ב 12:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:21 ---------- נמנעים ממוצרי חלב לפני תחרות. Upvote 0 Downvote
יש עוד עניין של במוצרי חלב יש נתרן שהוא סופח נוזלים ובשביל אנשים שמתחרים מעדיפים להימנע מנתרן משום שהוא סופח נוזלים ---------- התגובה התווספה ב 12:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:21 ---------- נמנעים ממוצרי חלב לפני תחרות.
L leon&maor משתמש מתחיל 167 0 נק' מוניטין: 49 0 167 0 3/8/10 #4 זה נכון שנתרן סופח נוזלים אבל זה לא אמור לעניין אותך אתה לא מתחרה מקצועי ואם אתה במסה תאכל בלי לעשות חשבון ! Upvote 0 Downvote
זה נכון שנתרן סופח נוזלים אבל זה לא אמור לעניין אותך אתה לא מתחרה מקצועי ואם אתה במסה תאכל בלי לעשות חשבון !
G gai6989 משתמש מתחיל 38 1 נק' מוניטין: 1 0 38 1 3/8/10 פותח/ת השרשור #5 תודה לכם עד עכשיו נמנעתי ממוצרי חלב וזה סיוטט כי זה או טונה או חזה עוף .. ושיבולת שועל אם מים בקיצור חים לא פשוטים אבל מתרגלים ... Upvote 0 Downvote
תודה לכם עד עכשיו נמנעתי ממוצרי חלב וזה סיוטט כי זה או טונה או חזה עוף .. ושיבולת שועל אם מים בקיצור חים לא פשוטים אבל מתרגלים ...
L leon&maor משתמש מתחיל 167 0 נק' מוניטין: 49 0 167 0 3/8/10 #6 אל תקשיב לאנשים שזורקים לך דברים וישר תעשה אותם תיקח את זה כאופצייה Upvote 0 Downvote