הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאמן אישי שעלה 40 ק"ג

קבצים מצורפים

• lee_priest_bulkup.jpg
    lee_priest_bulkup.jpg
    KB 10.9 · צפיות: 162
נו הבאת דוגמה שרק מחזקת את מה שהוא אמר - כן, יש עליו (לי) כמות מכובדת של שומן פה אבל מבחינת אחוז השומן רואים בבירור שהמאמן ההוא נמצא הרחק ממנו.

נו הבאת דוגמה שרק מחזקת את מה שהוא אמר - כן, יש עליו (לי) כמות מכובדת של שומן פה אבל מבחינת אחוז השומן רואים בבירור שהמאמן ההוא נמצא הרחק ממנו.

נו באמת, אפשר לראות בבירור שהמאמן הזה דואג להוציא את הבטן עד כמה שאפשר בשביל שיראו עד כמה הוא שמן, אבל אם תסתכל טוב תראה שהידיים והרגליים שלו די רזות.

חוץ מזה ברור שלי פריסט סוחב מלא נוזלים ועדיין לא ראיתי אף בודיבילדר מקצועי שמתקרב לכאלה אחוזי שומן באוף סיזן..

• פותח/ת השרשור
כן אבל לקחת את לי פריסט בתור דוגמה יהיה קצת לא נכון לעשות כי הבן אדם ידוע עם גנטיקת על, אמא שלו גם הייתה מתחרה והוא מככב על במות מגיל 13 בערך.

נו באמת, אפשר לראות בבירור שהמאמן הזה דואג להוציא את הבטן עד כמה שאפשר בשביל שיראו עד כמה הוא שמן, אבל אם תסתכל טוב תראה שהידיים והרגליים שלו די רזות.

חוץ מזה ברור שלי פריסט סוחב מלא נוזלים ועדיין לא ראיתי אף בודיבילדר מקצועי שמתקרב לכאלה אחוזי שומן באוף סיזן..
וגם לי פריסט מוציא את הבטן ומראה כמה הוא שמן

איך אני אוהב את הויכוח הזה, כי הוא כלכך מטומטם וזה ממש מצחיק חחח.

כל מה שרציתי להגיד שזה לא משנה כמה אתה שמן, תמיד אפשר להתחטב ברמה גבוהה, לא משנה כן חומרים, לא חומרים, תמיד אפשר זה תלוי אך ורק בכוח הרצון. בעיקר כשמדובר בבן אדם שבמצב רגיל שלו הוא חטוב ולהיות שמן בשבילו זה מצב שמאוד לא נוח לו להיות בו..

גם אני כשהשתחחררתי מהצבא הייתי בלון על 25% שומן וירדתי ל 9% אחרי תקופה של 5 חודשי חיטוב טבעי לחלוטין..
ואין לי גנטיקה כזאת טובה..

כל מה שרציתי להגיד שזה לא משנה כמה אתה שמן, תמיד אפשר להתחטב ברמה גבוהה, לא משנה כן חומרים, לא חומרים, תמיד אפשר זה תלוי אך ורק בכוח הרצון. בעיקר כשמדובר בבן אדם שבמצב רגיל שלו הוא חטוב ולהיות שמן בשבילו זה מצב שמאוד לא נוח לו להיות בו..

גם אני כשהשתחחררתי מהצבא הייתי בלון על 25% שומן וירדתי ל 9% אחרי תקופה של 5 חודשי חיטוב טבעי לחלוטין..
AD?
או סתם גרעון רגיל עם 2.5 חלבון?

• פותח/ת השרשור

על מי אתה עובד אין לך גנטיקה טובה 📢

AD?
או סתם גרעון רגיל עם 2.5 חלבון?

מה שעשיתי אז היה גרעון רגיל, היום אני עושה IF, זה מדהים, מטורף, נוח, מושלם...

בקשר לגנטיקה, זה הרי עניין יחסי, אין לי גנטיקה בשביל להתחרות בבודיבילדינג, בארץ בשביל לקבל דלי חלבון אולי.. יש לי גנטיקה סבירה, לא שונה בהרבה משל רוב האוכלוסיה..

• פותח/ת השרשור
חחחח לפני שעשית עם שרון סייקל ראשון אני ומישל ישר אמרנו שאתה כבר סייקליסט כמה שנים, אז אם אתה חושב שיש לך גנטיקה ממוצעת זה ממש לא נכון.

חחחח לפני שעשית עם שרון סייקל ראשון אני ומישל ישר אמרנו שאתה כבר סייקליסט כמה שנים, אז אם אתה חושב שיש לך גנטיקה ממוצעת זה ממש לא נכון.

חחח תשמע משה, אני לוקח את זה כמחמאה כמובן, אבל אתה שוכח שלפני הסייקל הזה אני התאמנתי כבר מגיל 15-16 עד הצבא, בצבא עשיתי מה שיכולתי שזה לא היה אידיאלי אבל עדיין לא הזנחתי לחלוטין את האימונים ומהצבא עד הסייקל התאמנתי 4 שנים ברציפות, זה לא שתמיד הייתי ככה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית