לי פריסט לא היה בא.ש כ"כ גבוה כמו הבחור
אתה בטוח במה שאתה אומר ????
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לי פריסט לא היה בא.ש כ"כ גבוה כמו הבחור
אתה בטוח במה שאתה אומר ????
נו הבאת דוגמה שרק מחזקת את מה שהוא אמר - כן, יש עליו (לי) כמות מכובדת של שומן פה אבל מבחינת אחוז השומן רואים בבירור שהמאמן ההוא נמצא הרחק ממנו.
וגם לי פריסט מוציא את הבטן ומראה כמה הוא שמןנו באמת, אפשר לראות בבירור שהמאמן הזה דואג להוציא את הבטן עד כמה שאפשר בשביל שיראו עד כמה הוא שמן, אבל אם תסתכל טוב תראה שהידיים והרגליים שלו די רזות.
חוץ מזה ברור שלי פריסט סוחב מלא נוזלים ועדיין לא ראיתי אף בודיבילדר מקצועי שמתקרב לכאלה אחוזי שומן באוף סיזן..
AD?איך אני אוהב את הויכוח הזה, כי הוא כלכך מטומטם וזה ממש מצחיק חחח.
כל מה שרציתי להגיד שזה לא משנה כמה אתה שמן, תמיד אפשר להתחטב ברמה גבוהה, לא משנה כן חומרים, לא חומרים, תמיד אפשר זה תלוי אך ורק בכוח הרצון. בעיקר כשמדובר בבן אדם שבמצב רגיל שלו הוא חטוב ולהיות שמן בשבילו זה מצב שמאוד לא נוח לו להיות בו..
גם אני כשהשתחחררתי מהצבא הייתי בלון על 25% שומן וירדתי ל 9% אחרי תקופה של 5 חודשי חיטוב טבעי לחלוטין..
ואין לי גנטיקה כזאת טובה..
על מי אתה עובד אין לך גנטיקה טובה 📢איך אני אוהב את הויכוח הזה, כי הוא כלכך מטומטם וזה ממש מצחיק חחח.
כל מה שרציתי להגיד שזה לא משנה כמה אתה שמן, תמיד אפשר להתחטב ברמה גבוהה, לא משנה כן חומרים, לא חומרים, תמיד אפשר זה תלוי אך ורק בכוח הרצון. בעיקר כשמדובר בבן אדם שבמצב רגיל שלו הוא חטוב ולהיות שמן בשבילו זה מצב שמאוד לא נוח לו להיות בו..
גם אני כשהשתחחררתי מהצבא הייתי בלון על 25% שומן וירדתי ל 9% אחרי תקופה של 5 חודשי חיטוב טבעי לחלוטין..
ואין לי גנטיקה כזאת טובה..
AD?
או סתם גרעון רגיל עם 2.5 חלבון?
חחחח לפני שעשית עם שרון סייקל ראשון אני ומישל ישר אמרנו שאתה כבר סייקליסט כמה שנים, אז אם אתה חושב שיש לך גנטיקה ממוצעת זה ממש לא נכון.