מצאתי את הבעיה שלי בסקוואט...

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אם יש לכם את הספר starting strength על המחשב, אז הבעיה מוזכרת בעמודים 39 למטה עד עמוד 41 בערך...
בעצם מה שריפטו אומר זה שהירכיים לא גמישות מספיק בשביל להימתח אז הן בעצם "מושכות" את התחת וזה בעצם מה שיוצר גב עקום כזה למטה בסקוואט...
אבל לא הבנתי איך הוא אומר לתקן את זה :S
איזה תרגילי גמישות לעזור גם הגב תחתון והירכיים אני יכול לעשות?

תודה 😃

אתמול בקבוצה של ההרמת משקולות המליצו לי להוסיף 2 סטים קלים של דדליפט רומני לאימון כדי לשפר את הגמישות של ההאמסטרינג, גם אצלי יש את הבעיה הזאת.
אני אעדכן בלוג שלי איך זה הולך

אתמול בקבוצה של ההרמת משקולות המליצו לי להוסיף 2 סטים קלים של דדליפט רומני לאימון כדי לשפר את הגמישות של ההאמסטרינג, גם אצלי יש את הבעיה הזאת.
אני אעדכן בלוג שלי איך זה הולך

תחמם את עצמך לפני הסקוואט עם איזה סט קליל של רומני, זה יעזור לך לרדת עמוק יותר, אבל אל תגזים. תעשה אותו אחרי חימום קליל לגוף ולפני הסטים של החימום לסקוואט
ככה גם תהפוך תחימום לסקוואט לאפקטיבי יותר.

נ.ב, המלצה, כמו שאמרת בפוסט המקביל בקשר לדד ליפט, צא מזה, אין לא לך ולא לו נקודות חלשות
לפי התכנית אתה אמור לעשות 180 חזרות של סקוואט במשקלי עבודה, אם תעשה אותם כמו שצריך, הבעיה תעלם, או לפחות תדעף לרמה שהיא תהיה מאוד קרובה להעלם. מנסיון.

תחמם את עצמך לפני הסקוואט עם איזה סט קליל של רומני, זה יעזור לך לרדת עמוק יותר, אבל אל תגזים. תעשה אותו אחרי חימום קליל לגוף ולפני הסטים של החימום לסקוואט
ככה גם תהפוך תחימום לסקוואט לאפקטיבי יותר.

נ.ב, המלצה, כמו שאמרת בפוסט המקביל בקשר לדד ליפט, צא מזה, אין לא לך ולא לו נקודות חלשות
לפי התכנית אתה אמור לעשות 180 חזרות של סקוואט במשקלי עבודה, אם תעשה אותם כמו שצריך, הבעיה תעלם, או לפחות תדעף לרמה שהיא תהיה מאוד קרובה להעלם. מנסיון.

+1

למרות שאין לי שום ספק שלא חסרה לו שום גמישות בשביל סקוואט מלא. דדליפט רומני זה אחלה חימום, וגם אחלה דרך לעבוד על גמישות.

תודה חבר'ה שחיזקתם את מה שאמרו לי אתמול עם הסבר טוב.
המאמן דווקא המליץ לי לעשות 2 סטים עם נניח 40 ק"ג של רומני בסוף האימון רק בשביל הגמישות. אבל אני אעשה גם איזה 1 לפני הסקוואטים אם זה מה שיעזור..

✌️

תודה חבר'ה שחיזקתם את מה שאמרו לי אתמול עם הסבר טוב.
המאמן דווקא המליץ לי לעשות 2 סטים עם נניח 40 ק"ג של רומני בסוף האימון רק בשביל הגמישות. אבל אני אעשה גם איזה 1 לפני הסקוואטים אם זה מה שיעזור..

✌️

זה לא ישפר לך את הגמישות בין לילה או עם תעשה לפני הסקוואט .
הדדליפט הרומני עקב המתיחה שתרגיש בהאמסטרינג שתעשה אותו יגדיל לך את טווח התנועה והגמישות של השריר , לכן מיותר לך לעשות אותו לפני הסקוואט .

דאוס, קצת סתרת את עצמך, לא?

חוץ מזה, הוא לא צריך גמישות. זה לא מה שחסר לו כדי לעשות סקוואט.

יש לי בעיה שם ככה לפחות אמרו לי אתמול וזה מה שמונע ממני להחזיק גב ישר מתחת למקביל כמו שצריך

בכל מקרה רק הזמן יגיד, אני לא חושב שיזיק לי לנסות אחרי הכל.

כן ראיתי שיצא לי קצת מבולגן הכוונה שלי הייתה שזה יקח לו זמן להגדיל את טווח התנועה .

אין לי בעיה שתנסה את זה, אבל הדבר היחידי שמונע ממך לעשות סקוואט נכון זה טכניקה.

אין לי בעיה שתנסה את זה, אבל הדבר היחידי שמונע ממך לעשות סקוואט נכון זה טכניקה.
יכול להיות אבל יש מצב שמה שמונע ממני לשמור על טכניקה בירידה מתחת למקביל זה האמסטרינג חלשים\לא גמישים מספיק

בקיצר עידכון בלוג שלי

אני יכול להבטיח לך שהאמסטרינגס חלשים זה לא מה שמונע ממך. גם כמעט בטוח שלא הגמישות, אלא יותר היכולת להחזיק גב ישר ובכלל העובדה שאתה עוד לא הבנת איך התנועה אמורה להראות.

• פותח/ת השרשור
מה דדליפט? S: אני מדבר על סקוואט חחחח
אפשר סרטון של דדליפט רומני? 😲 (סומו דדליפט כאילו?)

תודה 😃

אההה ואתם אומרים פשוט במקום הסט של הדדליפט הרגיל לעשות רומני וזהו (ואז יוצא סביבות ה3-4 סטים כוללם חימום)

דדליפט רומני זה לא סומו דדליפט.. ממש לא
תריץ חיפוש בגוגל וכאן באתר.

אההה ואתם אומרים פשוט במקום הסט של הדדליפט הרגיל לעשות רומני וזהו (ואז יוצא סביבות ה3-4 סטים כוללם חימום)

לא.. לעשות דדליפט רומני כחימום לסקוואט

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי דדליפט רומני= סטיפ לג דדליפט
פשוט עומדים עם הרגליים ישרות, ומתכופפים קדימה עד כמה שאפשר בלי לעקם את הגב (באסה שאני כזה חסר גמישות, זה יראה כאילו אני עומד במקום ומנסה ל*** את המוט 😵)

לישון!!!
לילה טוב 😃

להוסיף דדליפט רומני לפני הסקוואט ?
בקשר לשני סטים בסוף האימון אני אוסיף כי ממילא אני עושה קלאסי במשקל "גבוה" אז עוד שני סטים עם 40 קילו ל5 חזרות לא יפגעו בכלום

זה קורה להרבה מתאמנים

הדבר הכי טוב שתמיד עובד וצריך לעשות הוא פשוט לתרגל סקוואט ולא לקפוץ במשקלים יותר מדי אם הטכניקה לא נשארת טובה, בן אדם שנתקע ב100 קילו בסקוואט למשל, ומתחיל לחשוב אוי כמה שאני לא גמיש, או כמה שההאמסטרינג שלי חלש אוי ואוי, יגלה ל"הפתעתו" הרבה שב80 קילו הבעיות לא קיימות

גם זה די נפוץ אצל מתאמנים מתחילים, שלא מתרגלים חזרה אחרי חזרה כמו שצריך

טוב אני נהייתי חופר
מסקנה אחת ברור

shut the hell up and squat
סתם, וphoenix, פשוט תתרגל סקוואט וככל שיעבור הזמן אתה תראה שלא היה שם שום דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית