הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור הגמישות

• פותח/ת השרשור anoREX
  • פורסם בתאריך

anoREX

משתמש פעיל
701
0
נק' מוניטין:
1,028
701
0
אז ככה,

יש לי בעיית גמישות רצינית, רוב השרירים שלי קצרים, אמרו לי הרבה שעם הזמן זה יבוא, וזה לא קורה, זה מפריע לי בכל תרגילי הכוח ומונע ממני להתקדם.

אני מותח את עצמי לפני ואחרי אימון (בצורה אינטנסיבית ואגרסיבית למדי, כמובן שאני מתחמם לפני) ומשתדל בימים ללא אימון למתוח קצת מתי שיוצא, כמובן שזה לא מספיק, אני צריך משהו מסודר שאוכל לדבוק בו.

ההאמסטרינג שלי ככל הנראה קצר, כנ"ל טרייספס ובייספס, יש לי גם בעיה בדדליפט להוציא את החזה בנק' המוצא, כנראה בעיקר בגלל שקשה לי להכנס לפוזיציה בצורה נוחה (שוב בגלל שאני לא גמיש ובגלל ההאמסטרינג הקצר) כשאני מעל המוט קשה לי מאוד להוציא את החזה ולשמור על גב ישר במקביל, אני צריך ממש להתאמץ כדי להצליח, ואז כמובן להתעסק בזה לאורך כל הסט - מחזיק את עצמי במצב סטטי די הרבה זמן כדי להכנס טוב וזה ממש מעייף.

הבנתי שאין לי טעם להלחם בקיר ושבלי עבודה נכונה ואינטנסיבית על גמישות אני לא אגיע לשום מקום..

מה אתם ממליצים? (וצאו מנק' הנחה שתרגילי הגמישות הרגילים לא ממש עוזרים לי ואני כן מותח את עצמי עד דמעות)

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שזה נובע מחוסר גמישות ולא מחוסר ידע איך להכנס למצב הנכון?

אני אעלה סרטון, בינתיים בדקו אותי 4 אנשים שונים שאמרו אותו דבר פה אחד (ארבעתם אנשי SS וותיקים) זה דבר שאני סוחב כבר בערך חודשיים, אותה בעיה קיימת לי גם בסקוואט היא פשוט פחות מורגשת, קשה לי לשמור על הגב והחזה בחוץ ברגע שאני שובר מקביל, ולא בגלל המשקל, הבעיה קיימת גם ב30 וגם עם 80 קילו.

כל תרגיל קשה לי יותר מהרגיל בגלל שאני מתאמץ מאוד להכנס ואח"כ מתאמץ לשמור על עצמי במצב הנכון.

קשה לי להכנס לתרגיל בצורה טובה גם בלי משקל בכלל, אני צריך להתעסק בכ"כ הרבה דברים בגלל חוסר יכולת לשמור על הגב בפנים והחזה בחוץ כשאני מתכופף, בדדליפט זה הכי ניכר, אני ממש תקוע ולא מצליח להוציא את החזה, זה או להוציא את החזה, או להחזיק את המוט, כשאני מעלה את המוט על מדרגה זה כבר גבוהה מדי, למרות שאולי שווה להמשיך ככה אני פשוט לא רוצה לעלות יותר מדי במשקל כשאני מקל על עצמי ועובד עם מדרגה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית