לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
230*3 שבוע אחרי נפח נשמע ריסקי, על כמה הוא מתכנן? 250\260?
זה גם מה שאני חושב.
אולי באמת כדאי לתת אחרי ה210 שבוע עצימות עם 3*3 220.
או אפשרות לבטל את ה210 ולתת שבוע יחסית קל לפני 230 לשלשה

זה גם מה שאני חושב.
נראה שישלו 210 לפי הקושי שהוא תיאר אבל שבועיים בחוץ עדיף לתת 220-225*3 לשלשה קלילה מאשר 230 שיהיה קשה לדעתי.
גם ה220 3*3 נשמע נחמד

אתה חושב שתוכל לתת אימון עצימות שבוע או פחות אחרי אימון נפח?
תצטרך לתת 230 לשלשה עד ה-12/12.
אז תעשה את ה210 ביום שני. כדי שיהיה לך מספיק זמן להתאושש.
Opener 230!!!
WTF!!!

גם ביום רביעי אני יוכל לתת את האימון הזה ולעשות לאחריו עצימות....אל תדאג, ותודה מלך! 😃
זה גם מה שאני חושב.

אין טעם למשהו קל, אני יוכל להתמודד, עברתי מצבים יותר קשים מזה.
נסיים את הנפח שתוכנן ונתחיל עצימות 😃
נראה שישלו 210 לפי הקושי שהוא תיאר אבל שבועיים בחוץ עדיף לתת 220-225*3 לשלשה קלילה מאשר 230 שיהיה קשה לדעתי.
גם ה220 3*3 נשמע נחמד

נראה לי שאתה צודק....ה230 יהיה מאתגר לפי דעתי.....

Idan Golani עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של הגרוזיני״:

עדכון לוג: 05/12/16

סקוואט: 60, 100, 140, 160ק"ג 3*3 ללא!
בנצ' פרס עם עצירה על החזה: 72.5, 112.5, 130ק"ג 3*3!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

הסקוואט הלך טוב, אימון יחסית קל ללא עד לסינגל שבוע הבא של כניסה ראשונה או שניה (200-210)
בבנצ' פרס הרגיש לי כל כך טוב! הספוטר טען שהעצירה אפילו הייתה יותר משניה, הלכתי על הבטוח וניסיתי עד כמה שניתן לדמות לחיצה של תחרות, לא היה הכי כבד וזה עלה באמת בלי בעיות בכלל!
סה"כ אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/12/16

דדליפט נפח: 70, 110, 150, 190, 210ק"ג 5*5!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯🤯 🤯
בנצ' פרס עם עצירה על החזה (קל): 72.5, 115ק"ג 5*3!

סיום התקדמות בנפח דדליפט! היה קשה וכבד מאוד! מהסט השלישי ועד האחרון היה לי קושי בנעילה והרגשתי עוד רגע שאני מתפחלץ, שמח כל כך וניכר מאוד שהסקוואט שיפר לי את הדדליפט בצורה משמעותית!
בנצ' פרס עם עצירה קליל הלך מאוד טוב בלי בעיות, חושב שאפילו היה מנוחה יותר משניה על החזה.
בסה"כ בהחלט ניתן לומר שהיה אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
ממש מקווה שיש סרטון....

מצלמים את התכלס....התחרות! 😁😵‍💫🥊
לפחות ככה זה אצלי
בן עזרא, בגדול נותר לי לעשות סקוואט עם עצירה (היום לא עשיתי) אפשר לבצע את זה מחר 120-130 ל5*3....קריטי? נחוץ?

מצלמים את התכלס....התחרות! 😁😵‍💫🥊
לפחות ככה זה אצלי
בן עזרא, בגדול נותר לי לעשות סקוואט עם עצירה (היום לא עשיתי) אפשר לבצע את זה מחר 120-130 ל5*3....קריטי? נחוץ?
לא קריטי.

עדכון לוג: 09/12/16

סקוואט עם עצירה בתחתית ל2 שניות: 60, 100, 120ק"ג 5*3! ללא! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
דפיסיט דדליפט כשאני עומד על פלטת באמפר של 25ק"ג: 60, 100, 140, 160ק"ג 3*3 ללא! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
בנצ' פרס עם עצירה על החזה לשניה: 72.5, 112.5, 122.5ק"ג 5*3!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

אימון קטלני ביותר! סקוואט עם עצירה ל2 שניות הלך מעולה, דאגתי שמישהו גם יאמר לי מתי לעלות כשהוא סופר 2 שניות על מנת לא לחפף את זה.
דפיסיט דדליפט אחרון וחביב, הלך מצויין 160 ל3*3 בלי יותר מדי בעיות, הניתוק אצלי בד"כ תמיד היה יחסית מהיר, הנעילה במשקלים כבדים הוא הבעייתי, אבל הלך טוב.
ולסיום בנצ' פרס עם עצירה על החזה גם כאן דאגתי שיהיה מישהו שיאמר לי מתי ללחוץ אחרי שניה, אני לא יאמר שהלך קלי קלות כי זה נשמע מזלזל מדי במשקל חח אבל את האמת לא היה שיא הקושי.
בהחלט ניתן לומר שבסה"כ היה לי אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/12/16

סקוואט: 60, 100, 120, 140, 160, 180, 210ק"ג לסינגל!!!!!! ללא חגורה!!!!!! PR!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
בנצ' פרס עם עצירה על החזה: 60, 100, 120, 135ק"ג 2*2!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

בסקוואט היה בדיקת סינגלים לכניסה שניה, לא היה ברשותי חגורה והאימון היה חייב מבחינתי להתבצע היום....
הלכתי בכל זאת עד למשקל כבד שזה התכנון לכניסה שניה, ונתתי PR!!!!!! ועוד ללא חגורה!!!!!! כל המשקלים הרגישו לי מעולה בחימום ידעתי שזה שלי כמובן שזה לא היה קל ונלחמתי בעליה אבל בוודאות יש לי יותר מזה בתנאים המתאימים, חגורה וכו...
לסיום 2*2 עם עצירה בבנצ' הלך מצויין, לא כזה קל בעיקר בחזרה השניה נלחמתי מאוד, אבל בלי ספק זה עלה למעלה.
מרוצה כל כך מהאימון במיוחד מהPR שלי בסקוואט בהתחשב עוד שזה ללא חגורה!
בהחלט ניתן לומר שבסה"כ היה לי אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...
@PomFect
נשבר PR בן אלף שנים 🤩😵‍💫🥊

השגת חגורה נורמלית? או שעדיין עם החגורת בד ההיא?

אתה עם חגורת spud כזאת לא?.. לדדליפט אולי היא סבירה אבל לסקוואט היא נראית דיי גרועה, לא מתכנן לרכוש חגורת עור?

אתה עם חגורת spud כזאת לא?.. לדדליפט אולי היא סבירה אבל לסקוואט היא נראית דיי גרועה, לא מתכנן לרכוש חגורת עור?

מה שהיה בתחרות האחרונה זה החגורה לא של ליפטינג ממש, שהיא נסגרת עם מן כזה ספוג....בדדליפט המון פעמים יצא לי להתאמן ללא, אבל כן בסקוואט נדרש חגורה הרבה יותר איכותית.....בתחרות הקרובה מתחרה עם החגורה של @.eliko b.e 🙄🙄
210 ללא חגורה???????? פשששש מטורף!
דרך אגב לא אמרת שלא תעשה סינגל לפני התחרות?

זה בדיקת סיגנלים אבל משקלים שאני אמור להיכנס איתם בכניסה שניה, אז הייתי חייב לבדוק איפה אני עומד גם כי זו ההכנה לתחרות.
נותר אימון הבא לבצע כניסה שניה לדדליפט שכנראה זה הולך להיות בערך 230-235 אולי אפילו יותר.
בקיצור, זה בערך 90% מה1RM ועוד שהסקוואט היה ללא חגורה ככה שאני משוכנע שיש לי יותר מזה...

מה שהיה בתחרות האחרונה זה החגורה לא של ליפטינג ממש, שהיא נסגרת עם מן כזה ספוג....בדדליפט המון פעמים יצא לי להתאמן ללא, אבל כן בסקוואט נדרש חגורה הרבה יותר איכותית.....בתחרות הקרובה מתחרה עם החגורה של @.eliko b.e 🙄🙄

זה בדיקת סיגנלים אבל משקלים שאני אמור להיכנס איתם בכניסה שניה, אז הייתי חייב לבדוק איפה אני עומד גם כי זו ההכנה לתחרות.
נותר אימון הבא לבצע כניסה שניה לדדליפט שכנראה זה הולך להיות בערך 230-235 אולי אפילו יותר.
בקיצור, זה בערך 90% מה1RM ועוד שהסקוואט היה ללא חגורה ככה שאני משוכנע שיש לי יותר מזה...
יש לך 220 בשקט

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית