הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
לגבי לזרוק מוט בדדליפט, בלי קשר למדיניות המכון אף פעם לא עשיתי את זה, חוץ מהמכון הקודם שהייתי שהיו שם באמפר פלייטס, כי זה זלזול בציוד לדעתי. לגבי טריקה של המוט, לאחרונה התחלתי להתאמן בחיפה במועדון ספורט שכונתי כזה בדניה, לאנשים הפריע פה ושם הרעש בדדליפט. אז מה? כל עוד בעל המקום לא אוסר את זה שיפריע להם עד מחר אני שם אוזניות ומרים.
בכללי כל הדימוניזציה כלפי הפאוורליפטינג בארץ היא זוועתית, בגלל שאנחנו מרימים כבד מסמנים אותנו בתור הבעייתיים במכון למרות שבפועל ליפטרים הם דווקא אלה שתמיד מחזירים את כל המשקלים שלהם למקום בניגוד לסתם אנשים שנוהגים להשאיר את כל המשקל שלהם מפוזר
תשמע מבחינת לקוחות, כנראה הכי רווחיים זה סבים וסבתות, הם הולכים קצת ההליכון טיפה מכשירים, דאמבלים קטנים וזהו ואין מה יותר מדי לסדר אחריהם. יש להם בהרבה מקרים גם רצון וכסף לקחת אימונים אישיים מאיזה מדריך ליצן שם.
לעומת זאת תסתכל על הליפטר המצוי, מרים הרבה משקל (בלאי למוטות), מלכלך עם מגנזיום, עושה רעש שמפחיד את אותם סבים וסבתות, ברוב המקרים יודע מה הוא עושה לכן לא יקח אימון אישי ממדריך במכון.

לעומת זאת תסתכל על הליפטר המצוי, מרים הרבה משקל (בלאי למוטות), מלכלך עם מגנזיום, עושה רעש שמפחיד את אותם סבים וסבתות, ברוב המקרים יודע מה הוא עושה לכן לא יקח אימון אישי ממדריך במכון.
סיכמת את חיי, חוץ מהזקנות שממש מתלהבות חחח

בכללי כל הדימוניזציה כלפי הפאוורליפטינג בארץ היא זוועתית, בגלל שאנחנו מרימים כבד מסמנים אותנו בתור הבעייתיים במכון למרות שבפועל ליפטרים הם דווקא אלה שתמיד מחזירים את כל המשקלים שלהם למקום בניגוד לסתם אנשים שנוהגים להשאיר את כל המשקל שלהם מפוזר

בהחלט נכון מאוד!

Idan Golani עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של הגרוזיני״:

עדכון לוג: 12/01/17

סקוואט נפח: 60, 100, 120, 140ק"ג 5*5 ללא
דדליפט נפח: 60, 100, 140, 160ק"ג 5*5 ללא
בנצ' פרס (סמולוב ג'וניור): 60, 95ק"ג 6*6

תהיה לי אפשרות לבצע כמה אימונים כאן קרוב ליד הבית, אני גם נותן שמה כמה משמרות, זה עדיין לא משהו קבוע, על כל מקרה יצא לי להתאמן החלטתי מן הסתם לתת נפחים, התאמצתי כמובן בסקוואט אבל לא בצורה קיצונית, הלך טוב גם בבנצ' אולי התחלתי טיפה גבוה (מכיוון שלא התאמנתי מסודר מאז התחרות) אז קצת היה קשה אבל שוב לא משהו בשמיים.
תחילת סמולוב ג'וניור לבנצ (שמתי בטבלה את ה1rm התחרותי שלי 140) אז ככה שזה המשקל שהיה לי לתת 95 ל6*6 בלי בעיה בכלל.
חוזרים לימי האימונים הקטלניים ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
עכשיו המצב לא יותר טוב יש בפאוור פלייליסט שחוזר על עצמו שרובו אינפקטד מאשרום וזה כבר מיצה את עצמו או במכון למעלה שיש שם רדיו וזה נוראי, אתה נכנס לדדליפט כבד שיש חדשות ברקע זה מוות. מזל שיש אוזניות

עכשיו המצב לא יותר טוב יש בפאוור פלייליסט שחוזר על עצמו שרובו אינפקטד מאשרום וזה כבר מיצה את עצמו או במכון למעלה שיש שם רדיו וזה נוראי, אתה נכנס לדדליפט כבד שיש חדשות ברקע זה מוות. מזל שיש אוזניות
דייי, רדיו במכון????

לאיזה מכון עברת?

זה זמני רק, יש לי כמה משמרות שאני נותן שמה, זה המכון Relax הידוע יותר כספורטכאן בקרית ים
דייי, רדיו במכון????

חחח אליחי זה בגלי גיל, איפה שהייתי מתאמן קבוע עם ידידי היקר @PomFect
בד"כ כן היו שמים שמה רדיו, אבל לא הייתי נותן לזה להפריע לי...

עידן למה עברת מספייס?

עידן למה עברת מספייס?

כמה סיבות, העיקרי שבהם הרגשתי תקוע, עומד במקום ולא מתקדם הלאה.....אבל גם כי קצת עצבנו אותי שמה (לא משהו רציני) אבל זה גם כן היה לי כסיבה שהגיע הזמן לעזוב.

וואי זה נורא, אצלי במכון בד"כ יש מוזיקה מעפנה, צ'יל אאוט וזה, או רדיו. כשאני מוריד אוזניות אחרי סט כבד אני ממש מרגיש כאילו בשניה נחתתי במקום אחר

עדכון לוג: 17/01/17

סקוואט: 60, 100, 130, 155ק"ג 5*5 ללא
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס סבב שביעי שבוע ראשון אימון שני: 60, 105ק"ג 5*7

אימון זוועה! בעצתו של חברי היקר @.eliko b.e הוספתי 15ק"ג לסקוואט היום מהאימון האחרון, העניין הוא שאין לי אימונים מסודרים (לא התאוששות, ותרגילי עזר כמו סקוואט עם עצירה וכו...) ולא רק זה אני מניח שהתחלתי את הנפח עם משקל יותר מדי גבוה...כל חזרה היה גריינד מטורף...המשקל היום פשוט הרגיש לי כמו 170-180 על הגב....טעות גדולה שהתחלתי את הנפח יחסית גבוה ועוד בהתחשב שאין לי אימונים מסודרים....
אני מקווה שעד שבוע הבא אני מתארגן כמו שצריך על האימונים שלי ואני יוכל לחזור להתאמן כמו בן אדם נורמלי....ובמידה ולא....תהיה לי אפשרות להתאמן פעם אחת בשבוע ואז אני צריך לראות איך אני מוציא מזה את המקסימום ויוכל להתקדם ככה.
אימון לא קטלני בכלל!
sad.gif
אבל נפיק לקחים מהכל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 22/01/17 תחילת תוכנית ss

סקוואט: 60, 100, 120ק"ג 5*3 ללא
בנצ' פרס: 60, 95ק"ג 5*3
דדליפט: 60, 100, 150ק"ג ללא (אחיזת פרונציה)

חזרה לשיגרה, לאחר שאיבדתי לא מעט כוח ולא היו לי אימונים מסודרים, מקווה מאוד שהכל יהיה לי הרבה יותר מסודר עכשיו, הוחלט על תוכנית ss על מנת לחזור לבנות את הכוח בהדרגה.
הכל הלך בסדר גמור, סה"כ היה אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה SS? לפני פחות משבוע נתת נפח סקוואט 155 בלי חגורה ו 7 חמישיות בנץ' 105, לא נראה שאיבדת כוח
ומצאת מכון קבוע לעבוד ולהתאמן?

למה SS? לפני פחות משבוע נתת נפח סקוואט 155 בלי חגורה ו 7 חמישיות בנץ' 105, לא נראה שאיבדת כוח
אמרתי לו לעבוד ככה כי אין לו מקום קבוע להתאמן.
כשיהיה לו הוא יחזור לנפח.

אמרתי לו לעבוד ככה כי אין לו מקום קבוע להתאמן.
כשיהיה לו הוא יחזור לנפח.

אבל אמרנו זה בלי קשר לכוח שאיבדתי, בין אם יש לי מקום מסודר להתאמן או לא, איבדתי כוח...גם הנפח שנתתי לאחרונה (יחד עם סמולוב ג'וניור בבנצ') פשוט חיסל אותי לחלוטין, אין שום סיכוי שהייתי יכול להרים משקל כבד יותר כי הייתי על הסף באימון האחרון.
לכן הוחלט שSS תהיה בחירה טובה להחזיר חלק מהכוח שנאבד בתקופה האחרונה.

הכל היה כבד נורא, לא הייתי מצליח להתקדם בסקוואט כי היה לי פשוט כבד בצורה לא רגילה, וגם הסמולוב בנצ'...בסטים האחרונים הייתי קרוב לכשל, לפי מה שאני חושב וגם מה שאליחי המליץ SS לתקופה קצרה תהיה המעשה הנכון לעשות כרגע

יש לי איפה להתאמן כרגע (אחד המכונים האהובים עליי באזור כאן) עוד לפני המון שנים...מבצע שמה כרגע אימונים אישיים וכנראה שבזמן הקרוב אני אולי אולי יוכל להיכנס לבצע שמה משמרות קבועות (כרגע בעיקר נמצא כמחליף כשצריך)

אבל אמרנו זה בלי קשר לכוח שאיבדתי, בין אם יש לי מקום מסודר להתאמן או לא, איבדתי כוח...גם הנפח שנתתי לאחרונה (יחד עם סמולוב ג'וניור בבנצ') פשוט חיסל אותי לחלוטין, אין שום סיכוי שהייתי יכול להרים משקל כבד יותר כי הייתי על הסף באימון האחרון.
לכן הוחלט שSS תהיה בחירה טובה להחזיר חלק מהכוח שנאבד בתקופה האחרונה.

הכל היה כבד נורא, לא הייתי מצליח להתקדם בסקוואט כי היה לי פשוט כבד בצורה לא רגילה, וגם הסמולוב בנצ'...בסטים האחרונים הייתי קרוב לכשל, לפי מה שאני חושב וגם מה שאליחי המליץ SS לתקופה קצרה תהיה המעשה הנכון לעשות כרגע

יש לי איפה להתאמן כרגע (אחד המכונים האהובים עליי באזור כאן) עוד לפני המון שנים...מבצע שמה כרגע אימונים אישיים וכנראה שבזמן הקרוב אני אולי אולי יוכל להיכנס לבצע שמה משמרות קבועות (כרגע בעיקר נמצא כמחליף כשצריך)
תארגן לי כניסה ונתאמן ביחד:s85:

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית