הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
האמת שלדעתי אם לא היית עובד במשמרת לילה היית נותן בסקוואט עוד כמה סטים. תחשוב שאם הצלחת לתת סט אחד אז עם מנוחה טובה היית יכול לתת עוד סט לפחות. ועזוב את זה שלאכול קרונפלקס זה לא מספיק.. :🙁

חחחחח צודק
אבל בסדר לפחות הוצאתי משהו מהאימון הזה

כן כנראה שאי-שינה השפיעה עליך, ותאמין לי אני יודע על עצמי עד כמה זה משפיע, כי זה קורה לי הרבה בחצי שנה האחרונה בעקבות העבודה והאימונים, כנראה שנתפסו לך הרגליים והייתי מוטש, כי לא הגיוני שעשית 5 ואז נפלת ל1(וזה קרה לי גם הרבה, אחרי שבאת עם חוסר מנוחה לאימונים), בקיצור לא נורא יש ימים כאלה.

ותאכלס כל הכבוד, אתה שיפרת את הסקוואט שלך בכמה עשרות קילוגרמים בתקופה קצרה מאוד, אז סחטיין:193ek:

תודה רבה רמי
כן אתה צודק מאמין ששבוע הבא יהיה טוב יותר מבחינת הסקוואט בנפח

נערך לאחרונה:
אימון עצימות יום שישי 17/06/11

לואו-באר סקוואט: 80, 100, 110, 130, 182.5ק"ג לסינגל חזרה שניה לא שברתי מקביל בכל זאת זה PR 😃
בנץ' פרס: 80, 90, 100, 105, 132.5ק"ג לסינגל
Deficit Deadlift דדליפט כשאני עומד על פלטה להוספת טווח תנועה: 100, 140, 180, 210ק"ג לשלישייה!!!!!! PR!!!!! 😃

אחרי משמרת לילה ושינה של 5 שעות הלכתי לאימון והיה סבבה לגמרי בסקוואט לא שברתי מקביל חבזרה שניה אז וויתרתי נאי מאמין שביום טוב לא תהיה לי בעיה לסגור שלישייה בבנץ' הייתי עייף ולא היה לי כוח ובדדליפט יש PR JSA כשאני עומד על פלטה! סה"כ אימון קטלני!!! 😃

נערך לאחרונה:
אימון עצימות יום שישי 17/06/11

לואו-באר סקוואט: 80, 100, 110, 130, 182.5ק"ג לסינגל חזרה שניה לא שברתי מקביל בכל זאת זה PR 😃
Deficit Deadlift דדליפט כשאני עומד על פלטה להוספת טווח תנועה: 100, 140, 180, 210ק"ג לשלישייה!!!!!! PR!!!!! 😃

אחרי משמרת לילה ושינה של 5 שעות הלכתי לאימון והיה סבבה לגמרי בסקוואט לא שברתי מקביל חבזרה שניה אז וויתרתי נאי מאמין שביום טוב לא תהיה לי בעיה לסגור שלישייה בבנץ' הייתי עייף ולא היה לי כוח ובדדליפט יש PR JSA כשאני עומד על פלטה! סה"כ אימון קטלני!!! 😃

יאללה אין משמרות לילה תחזור לתת בראש 👑

יאללה אין משמרות לילה תחזור לתת בראש 👑

חחח אין עד לעוד שבועיים
אבל יחסית למשמרת לילה והעייפות של השבוע האימון של היום היה מבחינתי מצויין לגמרי! 😃

נערך לאחרונה:
פצצה - מזל טוב על השיאים.

אימון נפח יום ראשון 19/06/11

לואו-באר סקוואט: 5*4 160ק"ג pr!!!!!!! 😃
בנץ' פרס: 5*3 120ק"ג pr!!!!! 😃

סקוואט מהגיהנום!!!!!!!!! אבל היה כיף!!!! 😃 הרגשתי אחרי הסט הרביעי והאחרון שאני עומד להקיא אז הלכתי לשתות מהר חח בעיקרון אני כבר לא יודע מה לעשות עם הסקוואט באימון נפח הבא כי החזרות כבר נהיו ממש גבוליות ואני לא יודע אם יש טעם להמשיך היום זה היה עוד בסדר אבל זה הופך כבר לממש גבולי בסט אחרון בכל מקרה זה pr רציני ואני מרוצה
ולפי מה שידוע לי גם הבנץ' זה pr אז אימון קטלני ביותר!!!

נערך לאחרונה:
כל הכבוד אח שלי גיבור!
חחחחחח
לא אבל שמע נפח מטורף גם בבנץ וגם בסקוואט... כל הכבוד!

אימון נפח יום ראשון 19/06/11

לואו-באר סקוואט: 5*4 160ק"ג pr!!!!!!! 😃
בנץ' פרס: 5*3 120ק"ג pr!!!!! 😃

סקוואט מהגיהנום!!!!!!!!! אבל היה כיף!!!! 😃 הרגשתי אחרי הסט הרביעי והאחרון שאני עומד להקיא אז הלכתי לשתות מהר חח בעיקרון אני כבר לא יודע מה לעשות עם הסקוואט באימון נפח הבא כי החזרות כבר נהיו ממש גבוליות ואני לא יודע אם יש טעם להמשיך היום זה היה עוד בסדר אבל זה הופך כבר לממש גבולי בסט אחרון בכל מקרה זה pr רציני ואני מרוצה
ולפי מה שידוע לי גם הבנץ' זה pr אז אימון קטלני ביותר!!!
נפח ענק אבל לדעתי אתה סתם בוכה שאתה אומר שאתה לא יכול להתקדם..
לדעתי אתה תוכל להגיע אפילו לנפח של 180 קילו עם לא יותר, תחשוב שאופק עושה 210 קילו סקוואט לנפח אז אתה מרגיש שקשה ב160?!

נפח ענק אבל לדעתי אתה סתם בוכה שאתה אומר שאתה לא יכול להתקדם..
לדעתי אתה תוכל להגיע אפילו לנפח של 180 קילו עם לא יותר, תחשוב שאופק עושה 210 קילו סקוואט לנפח אז אתה מרגיש שקשה ב160?!

תודה לרבה לכולם
אופק תקרא שוב פעם מה שאמרתי
אני התכוונתי על זה שהחזרות כבר נהיו ממש גבוליות (בקושי שוברות מקביל) ואם יש טעם להמשיך שהם ככה
זאת הייתה הכוונה שלי

נערך לאחרונה:
תודה לרבה לכולם
אופק תקרא שוב פעם מה שאמרתי
אני התכוונתי על זה שהחזרות כבר נהיו ממש גבוליות (בקושי שוברות מקביל) ואם יש טעם להמשיך שהם ככה
זאת הייתה הכוונה שלי
אמרת שאתה יודע לשבור מקביל, ושאתה לא שובר אם קשה לך..
אז תנסה לשבור באופן קבוע ועם עוד קצת אוכל אתה תתקדם בשבירת המקביל..

אמרת שאתה יודע לשבור מקביל, ושאתה לא שובר אם קשה לך..
אז תנסה לשבור באופן קבוע ועם עוד קצת אוכל אתה תתקדם בשבירת המקביל..

נו מן הסתם אם אני בקושי שובר מקביל בכמה מהחזרות וקשה לי אז איך אני אמור לסגור את כל הסטים כשאני כן אשבור
התשובה אני לא אשרוד את זה

נו מן הסתם אם אני בקושי שובר מקביל בכמה מהחזרות וקשה לי אז איך אני אמור לסגור את כל הסטים כשאני כן אשבור
התשובה אני לא אשרוד את זה
לא, התשובה היא שאם אתה תאכל יותר יהיה לך קל יותר באימון הבא לשבור מקביל כי אתה תתחזק כמו שצריך.. אם אתה בקושי שובר ולא מגדיל את הקלוריות שלך איך אתה רוצה להתחזק
בחיים לא ראיתי אותך עם כרס כמו שלי או של רמי.. אתה לא אוכל מספיק 🙄

לא, התשובה היא שאם אתה תאכל יותר יהיה לך קל יותר באימון הבא לשבור מקביל כי אתה תתחזק כמו שצריך.. אם אתה בקושי שובר ולא מגדיל את הקלוריות שלך איך אתה רוצה להתחזק
בחיים לא ראיתי אותך עם כרס כמו שלי או של רמי.. אתה לא אוכל מספיק 🙄

בגדול לא חידשת פה משהו
אתה בחיים גם לא תראה אותי עם כרס
אבל להגיד שאני לא אוכל מספיק כאן טיפה הגזמת

אימון עצימות יום חמישי 23/06/07

לואו-באר סקוואט: 80, 100, 110, 130, 185ק"ג לסינגל!!! PR!!!!!! 😃
Deficit Deadlift דדליפט כשאני עומד על פלטה של 20ק"ג להוספת טווח תנועה: 100, 140, 180, 212ק"ג לשלישייה!!!!!!!! PR!!!!!!! 😃

הסקוואט היה קשה זה בקושי עלה אבל זה PR לסינגל בבנץ' היה לי כבד נורא וגם חזרה בקושי עלתה ובדדליפט כשאני עומד על פלטה שוב PR לשלישייה!! סה"כ אימון קטלני ביחס לזה שחזרתי עייף מהעבודה אבל באתי עם המון מוטיבציה לאימון! 😃

כל הכבוד ילד

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית