אני יודע חח, אני זה שאמר לך לעשות את זה שכחת?תמיד קטלני חח ;)
כרגע 86-87ק"ג
אגב אני מתאמן ימי רביעי בקאנטרי גלי גיל אחרי סיום השיעור כל הזמן
שתדע
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודע חח, אני זה שאמר לך לעשות את זה שכחת?תמיד קטלני חח ;)
כרגע 86-87ק"ג
אגב אני מתאמן ימי רביעי בקאנטרי גלי גיל אחרי סיום השיעור כל הזמן
שתדע
אני יודע חח, אני זה שאמר לך לעשות את זה שכחת?
ויש סיכוי ראיתי אותך עושה מתח ב-26 בים ?
אי שם מול טרומן ?
בכל מקרה 32 עם נעילה זה מאוד מאוד מכובד!
חבל שאתה רק בתחילת הקורס, בסמסטר השני שלך אתה תבוא בימי ראשון ובמידה והיית בקבוצה שלפניך ובא בימי בראשון בתקופה הזאת, עוד היה לנו אפשרות להתאמן ביחד.. אבל עד שתעבור אני כבר אהיה בצבא. אגב איך הרמה של הקורס?כן אני יודע
(בלי קשר חשבתי על זה גם לבד מן הסתם עוד לפני זה) פשוט שאלתי אותך כי רציתי לדעת איזה מדריך בד"כ נמצא שמה למרות שגם אם זה לא היה כפיר אני מאמין שהייתי יכול להיכנס
אבל בלי קשר אני אומר לך שתדע למקרה שתהיה שמה בימי רביעי
- - - Updated - - -
אם טרומן זה בחוף בלנגה בקרית חיים אז כן כי הייתי שמה ביום שישי
ותודה רבה! 😃
חבל שאתה רק בתחילת הקורס, בסמסטר השני שלך אתה תבוא בימי ראשון ובמידה והיית בקבוצה שלפניך ובא בימי בראשון בתקופה הזאת, עוד היה לנו אפשרות להתאמן ביחד.. אבל עד שתעבור אני כבר אהיה בצבא. אגב איך הרמה של הקורס?
אגלה לך סוד.. מעבר לזה שהוא לא פוסל את ההרמות המורכבות, הוא גם עושה סקוואט שובר מקביל.. אבל הוא "לא רוצה לאבד את העבודה שלו" לפי מה שהוא אמר וזה למה הוא מלמד חצי סקוואטכן אמרת לי את זה אני חושב
אבל כן יש עוד זמן לזה
בגדול החומר שמעבירים שמה הוא די מעניין וגם מי שמעביר את השיעור בד"כ שזה ליאור שניאור די מבין עניין ולא פוסל את ההרמות המורכבים
אגלה לך סוד.. מעבר לזה שהוא לא פוסל את ההרמות המורכבות, הוא גם עושה סקוואט שובר מקביל.. אבל הוא "לא רוצה לאבד את העבודה שלו" לפי מה שהוא אמר וזה למה הוא מלמד חצי סקוואט
אגלה לך סוד.. מעבר לזה שהוא לא פוסל את ההרמות המורכבות, הוא גם עושה סקוואט שובר מקביל.. אבל הוא "לא רוצה לאבד את העבודה שלו" לפי מה שהוא אמר וזה למה הוא מלמד חצי סקוואט
אימון עליות מתח בים 04/05/13
35, 25, 20, 15, 12
קשה כל החזרות היו מלאות
היה אחלה![]()
ואוו אתה עושה מלא מתח
כל הכבוד!
אני כרגע עושה את התכנית של ה50 מתח.
אני גם גר ליד החוף שם..
מתח מטורף!