הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
אימון נפח יום שני 20/07/15 שבוע תשיעי בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 130, 150, 175ק"ג 5, 2 חזרה שלישית כשל
פרס: 40, 50, 60, 75ק"ג ל2 חזרות
"פאוור" קלין: 60, 80, 95ק"ג לסינגל חזרה שניה לא עלתה והיה עוד נסיון לשלישי אחרי כמה שניות ושוב ללא הצלחה

טוב בסקוואט כבר נתקעתי גם היה די צפוי, כשירדתי לחזרה השלישית נתקעתי בבור ומשם כבר לא היה דרך חזרה וכמובן קריאה לספוטר שמאחוריה שאעזור לי
פרס גם פשוט היה כבד מאוד עוד בהתחשב שהpr זה 80ק"ג ל3 אז ה75ק"ג פשוט כבר לא היה שמה בקושי 2 חזרות סגרתי וזהו
פאוור קלין לא ניתן לצפות למשוך משקלים כבדים בלי טכניקה נורמלית ניסיתי מה שיכולתי עם סינגל ב95ק"ג חזרה שניה לא עלתה אחרי כמה שניות ואז שוב חיכיתי כמה שניות ושוב נסיון שלישי לא עלה
בקיצור מצפה לאימון התאוששות ביום רביעי שאני אתחיל לשפר את הבנצ' פרס שלי
סה"כ היה מיני אימון קטלני ביותר!!!! 😃
מה התכנון שבוע הבא לנפח עושה ריסט או מנסה אותם משקלים..?

אתה חושב על ריסט או לשנות מתכונת?

לא, אני אנסה אמשיך להתקדם עד כמה שניתן, ידעתי שזה אגיע מתישו שאני יתקע וגם די ברור לי שזה יהיה בקרוב מאוד כי בעצימות אני נמצא באזור ה180-185ק"ג
ובמילא כפי שציינתי כבר אני רוצה בעיקר לשפר את הבנצ' פרס שלי ושאר ההרמות כמו דדליפט ולטווח רחוק פרס/פוש פרס

אימון התאוששות יום רביעי 22/07/15 שבוע תשיעי בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט (ממש לא קל!): 60, 100, 120, 165ק"ג 5*2 עם חגורה!!!! 😃 😃 😃 🤩🤩 🤩 ✌️ ✌️
בנצ' פרס: 60, 95, 110ק"ג 5*5!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 ✌️ ✌️
גוד מורנינג: 60, 80, 115ק"ג 5*2!!!! עם חגורה!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 ✌️ ✌️

הייתי חייב להוסיף עוד 5ק"ג לסקוואט מאימון התאוששות לשעבר לנוכח העובדה שאימון נפח האחרון היה זוועה אז הייתי חייב להתאמץ ולסיים את הסטים שרציתי כפי שתכננתי אז בהחלט היה לי כבד מאוד הסקוואט אבל כמובן בר ביצוע וכמובן עם חגורה הייתי חייב לעשות
בנצ' פרס הוספתי עוד 5ק"ג מפעם שעברה שנכשלתי אבל זה היה אז עם עצירות על החזה
אז הצלחתי לסגור 5*5 עם 110ק"ג בלי עצירה על החזה אבל עדיין היה לי מאוד קשה בעיקר ב2 סטים האחרונים תמיד בחזרה האחרונה הייתי קרוב מאוד לכישלון ונאלצתי כמובן לנוח המוווון בין סטים ועדיין זה הרגיש לי כבד אבל כמובן מרוצה מאווווד מהמשקל וסטים עבודה שתכננתי לסגור וסגרתי!
בגוד מורנינג הוספתי גם כן עוד 5ק"ג מאימון שעבר ואכן עכשיו התרגיל מאוד קשה והתנועה עם עוד טיפה יותר משקל כבר לא תהיה כמו שצריך אז עדיף לעצור כאן כי כבר עם ה115ק"ג הטכניקה התחילה להשתבש אבל עדיין סגרתי את כל הסטים ועוד עם ביצוע די טוב אבל שוב יותר משקל מזה וזה כבר לא יהיה כל כך טוב מבחינת תנועה
עכשיו בכל חזרה וחזה התאמצתי נורא והתנועה כבר כמעט החלה להשתבש אבל עדיין נסגר די טוב
סה"כ בהחלט היה אימון קטלני ביותר!!!! 😃

גולני יתותח !
מה התכנון לעצימות ?

תודה גבר!
185ק"ג סקוואט (הולך להיות בעייתי חח)
פרס 80ק"ג ל3-5
ודדליפט 215ק"ג ל1-3 (במידה ואני אצליח להתארגן על מגנזיום אם לא אז אני אצליח לנתק אני מאמין רק חזרה אחת)

אימון עצימות יום שישי 24/07/15 שבוע תשיעי בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 130, 150, 185 ק"ג לשלישייה!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩✌️ ✌️
פרס: 40, 50, 60, 80ק"ג לשלישייה!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 ✌️ ✌️
דדליפט:60, 100, 150, 180, 215ק"ג לסינגל
מעדכן דרך הפלאפון. הכל היה כבד מאוד. 185ק"ג ל3 הכל עלה בקושי רב החזרה האחרונה בקושי נעלתי גם פרס היה כבד מאוד וגם הדדליפט שלא היה לי מגנזיום אז נעלתי בקושי סינגל והחזרה השניה כבר לא עלתה אבל סה"כ אימון קטלני ביותר!!!! 😃
לגבי אימון התאוששות ביום רביעי אני אעשה בוקס סקוואט, לפי דעתי הרבה יותר עדיף מפרונט סקוואט (עם כל הכבוד לWL ויש המון כבוד) בוקס סקוואט מאפשר להרים יותר משקל, המיקום של המוט זהה לסקוואט שאני מבצע באופן עקבי (שזה מן הסתם באק סקוואט ולא פרונט סקוואט וכך יהיה יותר carryover לבאק סקוואט) השוני הולך להיות רק שנוסיף בוקס (או במקרה שלי ספסל נמוך מתחת ל90 מעלות כי זה מה שיש במכון) בקיצור זה יכול לשפר לי הרבה יותר את הסקוואט ודדליפט מאשר הפרונט סקוואט....חוץ מזה הבוקס סקוואט גם יותר "כיף" 😃

תודה רבה אחי! 😃

אימון נפח יום שני 27/07/15 שבוע עשירי בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 130, 150, 175ק"ג ל5, 3
פרס: 40, 50, 60, 75ק"ג 5*5!!!! PR!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 ✌️ ✌️
פאוור קלין: 60, 80, 95ק"ג 1*3

סקוואט שוב פעם נתקעתי, אין המשקל פשוט כבד עליי כבר סט חמישי הכל נסגר עם מלחמה טוטאלית נגד המוט פשוט כל חזרה הרגיש כמו גיהנום בעיקר ה2 האחרונים שבחזרה החמישית יצאתי מהבור פשוט כאילו בנס ועד שנעלתי את המשקל לקח כמה שניות טובות, בסט השני כבר זהו סגרתי 3 עם המון דם ויזע כשוב בכל חזרה נלחמתי על מנת לסגור אותם ובחזרה הרביעית כבר זהו אפסו כוחותיי חח ירדתי לבור ושם נשארתי ועד שהספוטר עזר פשוט נתתי מן "זריקה" כזאתי אחורה למוטות ביטחון שאני תמיד מסדר אותם לגובה הראוי כשאני עושה סקוואט
אבל עדיין מרוצה מהמשקל וכמובן הכל בסדר לא מתרגש מהעובדה שנכשלתי ציפיתי שזה יבוא בקרוב
בפרס אני מרוצה מאוווווד! שברתי pr של נפח עם 75ק"ג ל5*5!!!! שזה כמובן הכי כבד שאי פעם עשיתי ועוד לנפח!!!!
גם פה כל סט וכל חזרה ננעלו עם המון דם ויזע וכמובן מלחמה טוטאלית נגד המוט
בסט החמישי והחזרה-שניים האחרונות כמעט נכשלתי והמוט פשוט עמד כאילו שמה באוויר כמה שניות עד שהצלחתי לנעול וממש בקושי אבל פשוט מרוצה כל כך מהpr הזה בהתחשב בעיקר בעובדה שהפרס זה כמובן התרגיל הכי קשה אצלי ואני מאמין שגם אצל הרבה אחרים! שמח מאוד מהמשקל ומהpr! 😃
פאוור קלין הלכתי על 3 סטים שבכל סט ניסיתי לעשות יותר מסינגל אחת אבל יצא ככה שהצלחתי כל פעם למשוך חזרה אחת והנסיון לשני פשוט לא הצלחתי להרים (כמובן עם טכניקה גרועה) אז לא מתרגש עדיין הצלחתי להרים סינגל בכל שלושת הסטים האחרונים ותמיד שניסיתי עוד שניים אחרי הראשון נכשלתי אבל שטויות

אימון התאוששות יום רביעי 29/07/15 שבוע עשירי בטקסס מת'וד!

בוקס לואו-באר סקוואט (ספסל מתחת ל90 מעלות): 60, 100, 120, 140ק"ג 5*3!!!! Pr!!!! כי זאת פעם הראשונה שלי חח 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 ✌️ ✌️
בנצ' פרס: 60, 90, 115ק"ג 5*3!!!! 😃 😃 😃
גוד מורנינג: 60, 100, 120ק"ג 5*2!!!! Pr!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 ✌️ ✌️

ברגע הזאת אני משבח את השמן, קירח ומשופם הוד מעלתו: לואי סימונס הגדול מכולם!!!! 🙌 🙌 🙌 הרגיש נפלא הבוקס סקוואט (וכואב וקשה!) שמתי דגש עיקרי על לשבת אחורה מה שהעיקר בתרגיל הזה וכמובן השתמשתי בספסל מתחת ל90 מעלות על מנת שזה יהיה כמו שצריך, היה מאוד קשה ובסט השני עם ה140ק"ג בחזרה החמישית טיפה איבדתי שיווי משקל מה שנראה כמעט נכשלתי אז הספוטר נאלץ להחזיק את המוט אז הייתי מוכרח לבצע עוד סט ולסיים את זה כמו שצריך בחזרות האחרונות היה מאוד קשה ועליתי עם די המון קושי אבל עדיין זה היה בר ביצוע ותרגיל פשוט מעולה!!!!
בנצ' פרס היה כבד מאוד סגרתי את הסט השלישי עם ה115ק"ג עם המון קושי וסבל כשהחזרה הרביעית וחמישית ממש עלו בקושי וכמעט הספוטר רצה לעזור אבל הכנתי אותו לפני הסט שבשום מצב הוא לא עוזר רק עם המוט צונח לי חזרה לחזה ואני גוסס חח אז הכל עלה כפי שצריך
גוד מורנינג זה pr והרגיש כמובן קשה וכבד אבל סבבה לגמרי ולא עם הכי הרבה קושי

בטוח שאתה עושה טקסס?

באימון התאוששות אני עושה מה בא לי, במקום סקוואט קל אז אני עכשיו מבצע בוקס סקוואט אבל מן הסתם שהמשקל יהיה הרבה יותר קל מהסקוואט שלי
בנצ' פרס אני מוכרח לעבוד כבד כי זה היום היחידי שאני מבצע בנצ' פרס
וגוד מורנינג....מי אעשה יותר מ5 חזרות?! 😛 גם פה משתדל להרים כבד חח

שאר האימונים זה בעיקר לפי התוכנית

באימון התאוששות אני עושה מה בא לי, במקום סקוואט קל אז אני עכשיו מבצע בוקס סקוואט אבל מן הסתם שהמשקל יהיה הרבה יותר קל מהסקוואט שלי
בנצ' פרס אני מוכרח לעבוד כבד כי זה היום היחידי שאני מבצע בנצ' פרס
וגוד מורנינג....מי אעשה יותר מ5 חזרות?! 😛 גם פה משתדל להרים כבד חח

שאר האימונים זה בעיקר לפי התוכנית
אז יוצא לפעמים שאתה עושנ באנצ׳ נפח ואז יומיים אחרי באנצ׳ עצימות 😕
למה שלא תעשה טקסס רגילה וזהו.. גם סקוואט נפח ואז בוקס סקוואט כבד וסקוואט עצימות לא נשמע נעים במיוחד

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית