הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
אימון נפח יום שני 22/06/15 שבוע חמישי בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 130, 155ק"ג 5*5!!!! ללא חגורה!!!! 😃
פרס: 40, 67.5ק"ג 5*5!!!! ללא חגורה!!!! 😃
פאוור קלין: 60, 80ק"ג 3*3!

אימון התפחלצות! מאוד מאוד היה לי קשה וכבד בסקוואט תמיד ב2-3 חזרות האחרונות בכל סט נלחמתי על מנת לעלות מהתחתית! היה לי נוראאאאא כבד כמובן שכל סט נחתי המון זמן ועוד שהייתי בלי חגורה זה כמובן לא תרם לי חח אבל בלי קשר פשוט המשקל כבר היה לי מאוד כבד! אבל בסופו של דבר הכל עלה!
פרס גם מאוד מאוד קשה כל סט וכל חזרה נלחמתי על מנת לנעול את המשקל מעל הראש גם ללא חגורה אבל בלי שום קשר זה היה לי מאוד ועוד בהתחשב בעובדה שבעצימות אני סוגר 77.5ק"ג ל3 בסט אחד ובקושי אבל העיקר הכל עלה
פאוור קלין טכניקה לא משהו בכלל אבל הצלחתי כל פעם לתפוס את זה ברבע סקוואט אז זה נחשב פאוור קלין רק עם טכניקה גרועה אבל היי בסופו של דבר הצלחתי להרים את המשקל חח
היה בהחלט אימון קטלני ביותר!!!! 😃

למה אתה לא מזמין חגורת אינזר ? או טיטאן מגיע לך יש לך משקלים מספיק כבדים !
וכל הכבוד 👏

למה אתה לא מזמין חגורת אינזר ? או טיטאן מגיע לך יש לך משקלים מספיק כבדים !
וכל הכבוד 👏

עצלנות חח 😛 בד"כ יוצא תמיד שאני איכשהו מסתדר או בלי או שנמצא מישהו שמוכן לתת לי את החגורה שלו

ותודה רבה! 😁

אימון התאוששות יום רביעי 24/06/15 שבוע חמישי בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט ("קל*): 60, 100, 120, 140ק"ג 5*2
בנצ' פרס: 60, 80, 100, 110ק"ג 5*3!!
גוד מורנינג: 60, 90ק"ג 5*3

הוספתי כבר עוד 10ק"ג לסקוואט במקום 5 כי לא היה טעם אומנם זה לא היה הכי קל בעולם אבל לפי מה שהבנתי עדיין צריך להתאמץ קצת בסקוואט אז הוספתי כבר עוד 10ק"ג ובהחלט לא היה קל בכלל אבל גם לא כל כך קשה
בנצ' פרס נכנסתי כמו שצריך מתחת למוט עם הרגליים אחורה וקשת בגב כמו בפעמים קודמות וכמובן מרגישים הבדל משמעותי אבל עדיין היה לי מאוד כבד וכמובן שנחתי כמה דקות טובות בין סט לסט (משהו כמו 5 דקות) היה בהחלט קשה עם באונס מהחזה אבל העיקר הכל עלה
גוד מורנינג כבר לא קל כך אך עדיין טכניקה טובה והגעתי עם הגב מקביל לקרקע ובהחלט היה קשה וזה אחלה של תרגיל כמובן!
סה"כ כמובן שהיה אימון קטלני ביותר!!!! 😃

אימון התאוששות יום רביעי 24/06/15 שבוע חמישי בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט ("קל*): 60, 100, 120, 140ק"ג 5*2
בנצ' פרס: 60, 80, 100, 110ק"ג 5*3!!
גוד מורנינג: 60, 90ק"ג 5*3

הוספתי כבר עוד 10ק"ג לסקוואט במקום 5 כי לא היה טעם אומנם זה לא היה הכי קל בעולם אבל לפי מה שהבנתי עדיין צריך להתאמץ קצת בסקוואט אז הוספתי כבר עוד 10ק"ג ובהחלט לא היה קל בכלל אבל גם לא כל כך קשה
בנצ' פרס נכנסתי כמו שצריך מתחת למוט עם הרגליים אחורה וקשת בגב כמו בפעמים קודמות וכמובן מרגישים הבדל משמעותי אבל עדיין היה לי מאוד כבד וכמובן שנחתי כמה דקות טובות בין סט לסט (משהו כמו 5 דקות) היה בהחלט קשה עם באונס מהחזה אבל העיקר הכל עלה
גוד מורנינג כבר לא קל כך אך עדיין טכניקה טובה והגעתי עם הגב מקביל לקרקע ובהחלט היה קשה וזה אחלה של תרגיל כמובן!
סה"כ כמובן שהיה אימון קטלני ביותר!!!! 😃
ממליץ לך להוריד קצת משקלי בסקוואט תעשה נגיד 120-110 לא צריך יותר גם בגוד מורנינג האימון הזה יותר מוקדש להתאוששות לדעתי אתה תוריד קצת משקלים ואתה תתאושש יותר טוב לעצימות !
וכל הכבוד על המשקלים

ממליץ לך להוריד קצת משקלי בסקוואט תעשה נגיד 120-110 לא צריך יותר גם בגוד מורנינג האימון הזה יותר מוקדש להתאוששות לדעתי אתה תוריד קצת משקלים ואתה תתאושש יותר טוב לעצימות !
וכל הכבוד על המשקלים

תראה בגדול זה לא שתכננתי להמשיך לעלות במשקלים יותר מדי בסקוואט באימון התאוששות, מתכוון להישאר באזור ה140ק"ג כי גם המשקל הזה הוא לא כל כך קל אבל אני כן חושב שצריך עדיין להתאמץ טיפה בסקוואט הזה של יום התאוששות וזה לא צריך להרגיש לך כמו "הליכה בפארק"
ה140ק"ג בהחלט ממש לא קל לי אבל הוא גם לא גומר אותי לגמרי
בגוד מורנינג קראתי שאפשר לעלות משקלים ולהישאר בטווח חזרות של ה5 ואני גם לא אוהב לעבור את זה חח
לגבי ההתאוששות לקראת אימון עצימות אין לי בעיה עם זה אומנם הסקוואט כבד לי ביום הזה תמיד כמובן במיוחד שאני מעלה משקלים אבל אני מתאושש וכמובן בא בשיא האטרף לאימון! 😃

ותודה רבה! 😃

נערך לאחרונה:
אימון עצימות יום שישי 26/06/15 שבוע חמישי בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 150, 170ק"ג לחמישייה!!!! ללא חגורה!!!!
smile.gif

פרס: 40, 50, 60, 77.5ק"ג לשלישייה!!!!
דדליפט: 60, 100, 150, 180, 200ק"ג לחמישייה!!!! ללא חגורה ומגנזיום!!!!
smile.gif

סקוואט גמר אותי לגמרי! הסט הכי כבד ל5 שעשיתי אי פעם וזה פשוט הוציא ממני את הכל! 3 חזרות הראשונות עלו עם המווווון קושיייי כל חזרה הרגיש כמו מוות ו2 החזרות האחרונות עלו ממש בקושי כשפשוט זה אוטוטו הוריד אותי למטה....איכשהו הצלחתי לנעול את 2 החזרות האחרונות שאבתי כוחות ממה שנותר בכלל חח זה בהחלט היה ה5rm שלי! מרוצה מאוד שהצלחתי לסגור סט אמיתי של 5rm!
פרס היה לי קשה מאוד בחזרה השלישית עם ה77.5ק"ג המוט פשוט עמד שמה באוויר כמה שניות טובות עד שהצלחתי לנעול אותח חח כנראה עצימות הבאה אני מבצע פוש פרס או שבקרוב מחליף את הימים בבנצ' פרס באימון נפח ועצימות ובהתאוששות אעשה את הפרס אבל עוד מעט
דדליפט גם היה מאוד כבד בעיקר באחיזה של 200ק"ג לחמישייה המשקל בלי קשר היה כבד וזה שהייתי בלי מגנזיום תרם עוד יותר לקושי בלאחוז את המשקל
היה בהחלט אימון קטלני ביותר!!!! 😃

פשיי איזה תותח משקלים מרשימים!
עוקב 😉

עידן משקלים טובים מאוד כל הכבוד על העבודה !!
ואולי תחליף תבנצ׳ תעשה בעצימות ופרס התאוששות וגם תעשה נפח בנצ׳..

עידן משקלים טובים מאוד כל הכבוד על העבודה !!
ואולי תחליף תבנצ׳ תעשה בעצימות ופרס התאוששות וגם תעשה נפח בנצ׳..

תודה רבה תותח!
כן, בדיוק לזה התכוונתי שאני אשים את הבנצ' פרס באימון נפח ועצימות ואת הפרס בהתאוששות, אבל רק עוד איזה אימון אחד או שניים כשאני יתקע (למרות שכבר נתקעתי בעצימות) נחכה עוד טיפה.

אימון נפח יום ראשון 28/06/15 שבוע שישי בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 140, 160ק"ג 5*5!!!!
smile.gif

פרס: 40, 50, 70ק"ג 5*5!!!! Pr!!!!
smile.gif

פאוור קלין: 60, 82.5ק"ג לשלישייה!

האימון הכי מתיש, מפחלץ שהיה לי אי פעם! הצלחתי להסתדר על חגורה שיש במכון ורק ידעתי את זה מהיום, אך עדיין מן הסתם הסקוואט היה גיהנום!! רק בסט הראשון עוד איכשהו הלך טוב, קשה אבל סביר, אך מכאן והלאה בכל חזרה וחזרה התנהל קרב מול המשקל! כמובן נחתי כמה דקות טובות ולא ממש הסתכלתי על השעון מתי שהייתי מוכן (למרות שתמיד זה לא הרגיש ככה) אך מתי שהרגשתי פחות או יותר מוכן להיכנס לסט, נכנסתי. בסט הראשון דווקא הלך יחסית טוב, קשה מאוד אבל סביר אבל משם והלאה התנהל קרב מול המשקל בכל סט וסט כל חזרה וחזרה הקזתי דם!! נכנסתי בכל הסטים באטרף וסופו של דבר הכל עלה
בפרס התנהל גם קרב קשה מול המשקל חח זה באמת השיא שלי בכל סט וחזרה המוט פשוט נשאר כמה שניות באוויר עד שהצלחתי לנעול אותו וגם הנעילה הייתה בקושי מאוד שמחתי שהצלחתי לנעול את כל הסטים וחזרות במיוחד בתרגיל הקשה הזה!
בפרס הטכניקה לא משהו הסתפקתי בסט אחד בקושי של 82.5ק"ג לשלישייה היה קשה ונחתי כמה שניות טובות בין חזרה לחזרה אך הכל עלה וגם הספיק לי סט אחד של
היה סה"כ אימון בהחלט קטלני ביותר!!!! 😃

אימון התאוששות יום שלישי 30/06/15 שבוע שישי בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט ("קל") 60, 100, 120, 145ק"ג 5*2 ללא חגורה!
בנצ' פרס: 60, 80, 100, 115ק"ג לחמישייה!
גוד מורנינג: 60, 95ק"ג 5*3!

בסקוואט התאוששות החלטתי לעלות עוד 5ק"ג מפעם שעברה אני עדיין רוצה להתאמץ באימון הזה ולא יהיה לי הכל בקלות וזה בהחלט לא היה קל
כמובן התאמצתי די הרבה אבל הכל היה ניתן לסגירה גם מן הסתם לא רציתי לשים חגורה באימון הזה כי מצד שני זה לא צריך להיות עד כדי כך קשה אבל עדיין בכל חזרה היה מעט קושי כפי שצריך
בנצ' פרס היה לי מאוווד כבד 3 חזרות עלו יחסית בסדר ב2 האחרונים היה לא מעט לחימה בעיקר בחזרה החמישית נחתי כמה שניות כשהמשקל נעול מעל החזרה ואז נתתי את החזרה האחרונה עם המון דם ויזע חח
גוד מורנינג הוספתי עוד 5ק"ג מאימון התאוששות האחרון זה כמובן כבר מתחיל לאתגר אבל לא בצורה כזאת שאני לא סוגר 3 סטים של 5 עם המשקל הזה אבל היה לא היה קל כל כך (תרגיל מעולה כפי שציינתי כבר כמה פעמים!)
היה סה"כ אימון בהחלט קטלני ביותר!!!! 😃

חחח הבנץ' התאוששות שלך הוא כמעט הRM שלי 😃
מפלצת!!

חחח הבנץ' התאוששות שלך הוא כמעט הRM שלי 😃
מפלצת!!

חח אומנם אני מבצע את התרגיל באימון התאוששות אך זה ממש אבל ממש לא קרוב למשקל התאוששות שלי
אני עובד כבד בבנצ' באימון הזה מכיוון שזה הוא האימון היחידי שבו אני מבצע אותו אז אני מוכרח לעבוד ככה על מנת לשפר אותו עד כמה שניתן
בכל מקרה תודה רבה! 😃

אימון עצימות יום שישי 03/06/15 שבוע שישי בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 150, 175ק"ג לשלישייה!!!!
פרס: 40, 50, 60, 77.5ק"ג לחמישייה!!!! Pr!!!! 😃
דדליפט: 60, 100, 150, 180, 205ק"ג לשלישייה!!!! בלי מגנזיום!

הסקוואט כבר מרגיש מאווווד כבד חזרה שלישית הייתה כבר נוראאאא כבדה כמובן ששברתי בכל שלושת החזרות מקביל אבל השלישית בעיקר סחטה ממני את כל הכוחות הסתפקתי בשלשה שזה גם מצויין מבחינתי
בפרס שברתי pr!! 😃 אומנם הטכניקה לא בשמיים במיוחד ב2 החזרות האחרונות אבל העיקר מבחינתי שהכל עלה (השתמשתי כמובן בחגורה אבל בלי קשר כמובן היה נורא נורא כבד) זה בהחלט היה ה5rm האמיתי שלי עם ה77.5ק"ג ואני מאוד מרוצה! 😃
דדליפט לא היה מגנזיום וגם המשקל בלי קשר די כבד לי
בחזרה השלישית בקושי משכתי אותה מהקרקע וגם הנעילה הייתה נורא קשה שוב גם המשקל וגם העובדה שהייתי בלי מגנזיום שכמובן לא תרם לי אבל מרוצה שסגרתי 205ק"ג לשלשה!
סה"כ בהחלט היה אימון קטלני ביותר!!!! 😃

אימון נפח יום ראשון 05/06/15 שבוע שבועי בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 140, 165ק"ג 5*5!!!! Pr!!!! 😃 🤩
פרס: 40, 50, 72.5ק"ג ל5, סט שני רק 2 חזרות סגרתי (זה כבר היה די צפוי)
פאוור קלין: 60, 85ק"ג 3*3!!!! 😃

שברתי pr בסקוואט!!!! 😃 בכל סט, ובכל חזרה שנעלתי וסגרתי הכל התבצע בקושי על גבול הכישלון
ממש זה גמר אותי לגמרי וכמובן נחתי כמה שהייתי צריך בלי להסתכל על השעון אבל פשוט המשקל היה הגבול שלי כל כך קשה והכל נסגר בהמווווווון קושי רב! לא היה חזרה אחת שהרגשתי שזה עוד איכשהו קל אלא פשוט הכל היה קשה, איטי ומתיש! אבל העיקר הכל עלה! אני מתקרב כבר לקצה גבול היכולת שלי (בעיקר באימון עצימות)
פרס זה היה די צפוי סט ראשון הכל נסגר בקושי והחזרה החמישית לקח לפחות 5 שניות עד שהצלחתי לנעול ולעמוד זקוף כשהמוט מעל הראש שלי סט שני כבר חזרה ראשונה עם המון קושי עלתה חזרה שניה נלחמתי ואין נכשלתי כשהמוט היה בגובה הפנים וכבר לא היה כוח אבל לא נורא
פאוור קלין אומנם טכניקה לא משהו ובחזרה שלישית בסט האחרון זה היה די גבולי כי תפסתי את המוט די נמוך כמעט כמעט בקלין מלא אבל היי העיקר המשיכה (ושוב גם הטכניקה לא משהו בכלל) אבל העיקר הכל עלה
סה"כ היה בהחלט אימון קטלני ביותר!!!! 😃

אימון נפח יום ראשון 05/06/15 שבוע שבועי בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 140, 165ק"ג 5*5!!!! Pr!!!! 😃 🤩
פרס: 40, 50, 72.5ק"ג ל5, סט שני רק 2 חזרות סגרתי (זה כבר היה די צפוי)
פאוור קלין: 60, 85ק"ג 3*3!!!! 😃

שברתי pr בסקוואט!!!! 😃 בכל סט, ובכל חזרה שנעלתי וסגרתי הכל התבצע בקושי על גבול הכישלון
ממש זה גמר אותי לגמרי וכמובן נחתי כמה שהייתי צריך בלי להסתכל על השעון אבל פשוט המשקל היה הגבול שלי כל כך קשה והכל נסגר בהמווווווון קושי רב! לא היה חזרה אחת שהרגשתי שזה עוד איכשהו קל אלא פשוט הכל היה קשה, איטי ומתיש! אבל העיקר הכל עלה! אני מתקרב כבר לקצה גבול היכולת שלי (בעיקר באימון עצימות)
פרס זה היה די צפוי סט ראשון הכל נסגר בקושי והחזרה החמישית לקח לפחות 5 שניות עד שהצלחתי לנעול ולעמוד זקוף כשהמוט מעל הראש שלי סט שני כבר חזרה ראשונה עם המון קושי עלתה חזרה שניה נלחמתי ואין נכשלתי כשהמוט היה בגובה הפנים וכבר לא היה כוח אבל לא נורא
פאוור קלין אומנם טכניקה לא משהו ובחזרה שלישית בסט האחרון זה היה די גבולי כי תפסתי את המוט די נמוך כמעט כמעט בקלין מלא אבל היי העיקר המשיכה (ושוב גם הטכניקה לא משהו בכלל) אבל העיקר הכל עלה
סה"כ היה בהחלט אימון קטלני ביותר!!!! 😃
כבוד משקלים מטורפים נהיו לך !!!
מתי אתה מעלה סרטונים ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית