הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
Idan Golany עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של הגרוזיני״:

עדכון לוג: אימון עצימות יום שישי 04/09/15 שבוע 15 בתוכנית טקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 140, 180ק"ג ל2 חזרות חזרה שלישית כשל
בנצ' פרס עם עצירה על החזה: 60, 80, 100, 120ק"ג ל2 חזרות חזרה שניה הספוטר עזר מעט בסט האחרון
סמי-סומו דדליפט: 60, 100, 140, 180, 200ק"ג 3*3!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️

סקוואט היה כבד מאוד ובחזרה השלישית נכשלתי ולא עליתי מהבור אז הנחתי פשוט על המוטות ביטחון
בנצ' פרס עם עצירה על החזה לא היה קל סגרתי 2 חזרות די בקושי ובשלישית בנעילה הספוטר נאלץ לעזור מצד אחד כי כבר...

קרא את שאר עדכון הלוג...

פצצה. משקלים מפחידים.🙌
תגיד מה המשקל והגובה שלך וכמה זמן אתה מתאמן?

עדכון לוג: אימון נפח יום שני 07/09/15 שבוע 16 בתוכנית טקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 140, 175ק"ג לשלישייה חזרה רביעית כשל
בנצ' פרס עם עצירה על החזה: 60, 80, 112.5ק"ג, 5, 5, 5, 4, 2

מיציתי לגמרי את התוכנית עד כמה שניתן
בסקוואט הורדתי טיפה משקל אבל עדיין הרגיש מאוד כבד, בחזרה הרביעית גם היה לי כבד וגם פעם ראשונה שבסקוואט איבדתי קצת את השיווי משקל מה שעוד יותר מנע ממני לעלות בחזרה אבל בלי קשר המשקל היה כבד
בבנצ' פרס התחיל מעולה ובסט הרביעי כבר היה ממש כבד ואפסו בי כוחותי חח הצלחתי לסגור רק 4 (אחרי שנחתי גם המון זמן יש לציין!) כמובן בכוונה על מנת לדאוג...

קרא את שאר עדכון הלוג...

מהי המטרה של התרגיל הזה?

ממה שידוע לי: שיפור היציאה מהתחתית, ללמוד לשבת אחורה, רגיעה זמנית של השרירים ונטרול הstretch-reflex בתרגיל (גם אחלה דרך לשפר את הכוח מתפרץ עקב העובדה שהשרירים "נחים" לרגע ואז צריכים להתכווץ במהירות) וגם מן הסתם שזה הרבה יותר קשה מהסקוואט הרגיל.
ליפטרים של ווסטסייד ברבל ידועים בתור חובבים גדולים של הבוקס-סקוואט ואפילו במקרים מסויימים מתאמנים אך ורק עם זה כהכנה לתחרות.
חבר'ה, מי שיכול לייעץ לי טיפה בנוגע לסרטון הזה:
אם אנו הולכים לפי המידע שיש בסרטון הזה, מבחינת הגובה שלי ואורך גפיים, אני יותר מתאים לסומו דדליפט או קלאסי?
כן אני יודע שזה תלוי בהמון מקרים כמו: שרירים דומיננטים יותר, הסתגלות לתרגיל מסויים יותר וכו....
אבל סתם אם אנו הולכים לפי הסרטון? גובה שלי בערך 1.82-83

אתה יודע שאתה יכול פשוט לנסות סומו ולראות איך זה מרגיש. (וברור שזה יהיה מוזר בהתחלה)

אתה יודע שאתה יכול פשוט לנסות סומו ולראות איך זה מרגיש. (וברור שזה יהיה מוזר בהתחלה)

נכון, עשיתי את זה תקופה והגעתי לאזור ה220ק"ג וגם עכשיו אני שם יותר דגש על התרגיל הזה ורוצה לעבור סופית לסומו (וזה מרגיש לי יותר קשה) אבל לידע ככה כללי אני רוצה לדעת מבחינה גופנית למה הגוף יותר מתאים

נכון, עשיתי את זה תקופה והגעתי לאזור ה220ק"ג וגם עכשיו אני שם יותר דגש על התרגיל הזה ורוצה לעבור סופית לסומו (וזה מרגיש לי יותר קשה) אבל לידע ככה כללי אני רוצה לדעת מבחינה גופנית למה הגוף יותר מתאים
לא זוכר כבר תריץ חיפוש בפורום אני זוכר שזה דובר כמה וכמה פעמים.

עדכון לוג: אימון התאוששות יום רביעי 09/09/15 שבוע 16 בתוכנית טקסס מת'וד!

לואו-באר בוקס סקוואט: 60, 100, 120, 140, 175ק"ג לחמישייה!!!!!! Pr!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
פרס: 40, 50, 70ק"ג 5*3! "התאוששות" 😛
סמי-סומו דדליפט: 60, 100, 120, 140, 160ק"ג לחמישייה, קליל!

בבוקס סקוואט זה pr אבל אני לא בטוח לגבי הגובה של הספסל לפי דעתי זה היה מעט גבוה מדי אבל שיהיה
מאימון הבא נעשה כנראה סקוואט רגיל משקל קל זה בהחלט לא היה לי קל הבוקס סקוואט ובחזרה השלישית התאמצתי מאוד עד שסגרתי חמישייה
פרס זה היה התאוששות כי זה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אין אימון שאתה לא מרוצה ממנו:37mv:
ויפה מאוד אחי

האימונים שלך מדהימים! כל הכבוד. 😃

אין אימון שאתה לא מרוצה ממנו:37mv:
ויפה מאוד אחי

אני מרוצה תמיד כי אני נהנה מלהתאמן 😃 אני רק מחכה בקוצר רוח לאימון ומה שלא יהיה באימון אני תמיד יוצא ממנו מרוצה כי אני אוהב את מה שאני עושה 😃

האימונים שלך מדהימים! כל הכבוד. 😃

תודה רבה! 😁

עדכון לוג: אימון עצימות יום שישי 11/09/15 שבוע 16 בתוכנית טקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 140, 160, 180ק"ג לסינגל חזרה שניה כשל
בנצ' פרס עם עצירה על החזה: 60, 80, 100, 120ק"ג ל2 חזרות חזרה שלישית כשל
סמי-סומו דדליפט: 60, 100, 140, 180, 205ק"ג 3*3!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️

כל האימון מיהרתי נורא!!!
אז בדדליפט תמיד בחזרה השלישית נעלתי בקושי כי יצאתי מאיזון וגם הייתי חייב להיות בלי נעליים אבל פשוט לא נחתי בין סט לסט אז זה גם השפיע בסקוואט ובנצ' פרס פשוט היה כבד לי בלי קשר לזמן מנוחה
סה"כ...

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית