הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
Idan Golany עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של הגרוזיני״:

עדכון לוג:Bill Starr – Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב העצימות (שבועות 5-9) שבוע שמיני אימון

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 150, 170, 190ק"ג 1*3!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
בנצ' פרס: 60, 100, 117.5ק"ג 3*3!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
חתירת פנדליי: 60, 95ק"ג 3*3!!!!!! PR!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

ושוב אימון מהסרטים, נתתי נינסגל עם 190ק"ג בסקוואט ולא היה כזה נורא בכלל, הלך פשוט מצויין וממש לא קשה כפי שציפיתי לו
בנצ' פרס עם 117.5ק"ג ל3*3 גם כן הלך טוב מאוד בגדול כל הסטים והחזרות עלו במהירות די רבה ולא היה ממש קושי חוץ מאולי בסט השלישי בחזרה השלישית אבל עדיין הכל בסדר גמור ויש עוד לאן להתקדם
לסיום חתירת פנדליי שברתי PR עם 95ק"ג ל3*3 נכון שזה לא כזה מעניין ותכלס זה כבר היה עם צ'יטינג ומבחינתי להפסיק עם התרגיל הזה אבל זה מה יש אם הייתי יכול לבצע במקום זה קבוע רק עליות מתח במקום שזה פעם אחת בשבוע העליות מתח הייתי בשמחה עושה זאת אבל אם כך רשום בתוכנית אז אני לא משחק איתו ולא משנה כלום עדיין יש לי עליות מתח פעם אחת בשבוע אז אני מרוצה מזה
סה"כ בהחלט ניתן לומר שזה האימון הקטלני ביותר שהיה לי עד היום וכן ירבו!!!!!! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...
תודה רבה חברים יקרים! 🤭

חח הוא דיבר איתי על זה....באימון האחרון שהתאמנו אבל לי זה לא מסתדר כי אין תחבורה ציבורית בשעות האלה שנחזור
no worries, אני עם האוטו וכולנו מקרית אתא, לא? 😃
אבל לא בטוח שמסתדר לי שישי הזה ל ACT

אני מקרית ים....אבל עזבו נתאמן בספייס....אני מסיים משמרת ב1 וזה סיפור עכשיו כל הנסיעות האלו

אני מקרית ים....אבל עזבו נתאמן בספייס....אני מסיים משמרת ב1 וזה סיפור עכשיו כל הנסיעות האלו
אני עושה משקלי שיא שלי בסקוואט ובבנץ.
אני לא חושב שאני יוכל לעשות את זה בצורה הטובה ביותר בספייס.
אז אפשר לעשות את זה בפאוורהאוס או שנקבע לשבוע הבא

אני עושה משקלי שיא שלי בסקוואט ובבנץ.
אני לא חושב שאני יוכל לעשות את זה בצורה הטובה ביותר בספייס.
אז אפשר לעשות את זה בפאוורהאוס או שנקבע לשבוע הבא

פאוור-האוס נכנסתי לשמה המון פעמים כבר וזה גם לשלם כל פעם חד פעמי....מבין אותך אם אתה תעדיף להתאמן במקום אחר

SQ 170 3*3
BP 112 3*3
יודעים מה? נסגור בשישי, עם חברים המשקל יעלה.
אני אברר מול מאור מה משקלי העבודה הסופיים שלי

מה?? אתה רוצה להגיד לי שלא חשבת שתרים את המשקל איתי?? אתה רציני?? אני בכלל תיארתי לעצמי שאתה מעדיף להיות עם מאור כי בכל זאת הוא המאמן שלך וכל הקשירת רצועות וכו...נעשה איתו
וואלה? כמה עושה?

באמת? למה לא דיברת איתי אף פעם..?

חח מורן זה עוד הרבה לפני שנראה לי התחלת לעבוד שמה ועוד בכלל לפני שהכרנו....מדבר איתך כשהמקום רק נפתח
אם יש משהו אחד שאני יכול להחמיא לעצמי זה לדברן את המתאמן להצליח לבצע את מה שהוא מתכנן לבצע....ואתה תצליח כל עוד אני איתך, פשוט חשבתי שמן הסתם בכל זאת עדיף לך להיות עם מאור כי הוא אחראי על הכל מבחינת האימונים שלך....עזוב ציוד וכל השאר בצד בספייס, אתה איתי אז הכל בסדר.....הייתי מבין אם היית מתאמן לבד

סבבה, סגרנו. אימון בספייס.🤩
מרשים אחי, מקנא בבנץ 😍
חחח, הבנץ שלי היה ביזיוני. התחלתי נפח בילדינג. דאמבלים לעשרים חזרות, פרפרים וחזרות גבוהות בBP של 8-10

Idan Golany עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של הגרוזיני״:

עדכון לוג: Bill Starr – Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב העצימות (שבועות 5-9) שבוע תשיעי אימון A

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 150, 177.5ק"ג 3*3!!!!!! PR!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
בנצ' פרס: 60, 80, 100, 115, 127.5ק"ג 1*3!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
חתירת פנדליי: 60, 70, 80, 100, 105ק"ג 1*3!!!!!! PR!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

ושוב היה לנו אימון מהסרטים!!! PR מוציא ת'נשמה בסקוואט שפשוט בכל סט הרגשתי מפוחלץ לגמרי חח 😵
הסטים הכי קשים שעשיתי אי פעם בכל חזרה נתתי את הפייט של החיים שלי כל כך מרוצה מהPR הזה אפשר לחגוג חברים 😛 😋🍴
בנצ' פרס הלך מצויין גם כן הופתעתי שלא הרמתי ישבן עם הסינגל של ה127.5ק"ג אך לא ביצעתי ממש עצירה על החזה אבל גם לא הייתה הקפצה מאמין שלתחרות זה מספיק טוב ובלי קשר מרוצה מאוד מהמשקל הזה שהרבה זמן לא סגרתי
ולסיום חתירת פנדליי הייתי אמור לתת 100ק"ג לסינגל וכך עשיתי (טכניקה מן הסתם לא משהו בכלל בלשון המעטה)....ואז אמרתי נו יאללה נשים עוד 5ק"ג....חח וכמובן שזה היה נראה עוד יותר מכוער אבל נו טוב ההרמה הזאת במילא לא כזאת חשובה ועושים אותה אך ורק בגלל שרשום שצריך לעשות אותה....כמו שאמרתי מבחינתי אם היה לי בכל אימון עליות מתח עם משקל ולא רק כמו שעכשיו פעם בשבוע היה עדיף אבל לא משנים כלום בתוכנית כמו זאתי של גלן פנדליי אז שיהיה העיקר שיש לי פעם אחת בשבוע עליות מתח
סה"כ בהחלט האימון הכי קטלני שהיה לי ביותר!!!!!! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית