הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
Idan Golany עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של הגרוזיני״:

עדכון לוג: 11/04/16

עדכנתי בטעות דרך הלוג הישן חח. אימון קליל ואחרון לקראת התחרות!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 140ק"ג 3*3 בלי חגורה
בנצ' פרס עם עצירה על החזה: 60, 80, 100ק"ג 3*5

הכל הלך קל ובלי בעיות בכלל
הסקוואט עף למעלה הרגשתי עדיין טיפה התאמצות בכל זאת השרירים צריכים עדיין מעט להתאמץ וכך היה שום דבר מיוחד בסה"כ הכל עלה מהר ובלי בעיות ובלי חגורה! 😃
בנצ' פרס אותו הדבר עצירה של שניה על החזה ל5 סטים של 3 חזרות בלי קושי בכלל
זהו זה....לא מתאמנים עד יום חמישי! בסה"כ הולכת להיות תחרות קטלנית!!!!!!

קרא את שאר עדכון הלוג...
ערכתי את ההודעה הקודמת....מעדכנים רק דרך הלוג החדש 😁

עדכון לוג: 14/04/16 יום התחרות!!!!

לא רוצה להרחיב יותר מדי במילים. התחרות היה פשוט תענוג יוצא מן הכלל....לגבי איך שהרגשתי בימים האחרונים למי שכבר יודע, יודע ולמה שלא אין טעם לחזור על זה....רק אני יאמר שחליתי מהתקררות עם כל התסמינים הכי מבאסים שיכולים להיות למתחרה בדיוק כמה ימים לפני התחרות: בחילות, הקאות וחולשה כללית בכל הגוף. לקחתי מקום 3 עם טוטאל של 547.5ק"ג שמתוכו זה כולל סקוואט של 190ק"ג, בנצ' פרס 127.5ק"ג ודדליפט 230ק"ג במשקל של עד 100ק"ג בקטגוריה של הMens-Open. אני לא באתי לתחרות הזאת עם ציפיות גבוהות מבחינת לשבור שיאים אישיים בגלל איך שהרגשתי וגם כי תחרות ראשונה רצוי קודם כל לשים דגש על להינות ולצבור נסיון. באמת שלא יכולתי לבקש יותר טוב מזה סגרתי את כל תשעה הנסיונות שלי בכל ההרמות הלכתי ממש בזהירות עם כל אחת ואחת שוב בעיקר בגלל איך שהרגשתי בימים האחרונים ובמיוחד גם בזמן התחרות עצמה! בגלל המחלה איבדתי 2.5ק"ג בערך שגם אחרי שנשקלתי לא יכולתי להחזיר לפחות חלק ממנה בחזרה כי התיאבון עדיין לא חזר אליי. זה הכל, שוב אני לא מתלונן על שום דבר, נהנתי, השגתי תוצאה יפה של מקום 3 בטוטאל. ועוד הפעם, כל כך נהנתי!!!!. אז זהו זה סביר להניח שזאת לא תחרות האחרונה שתהיה לי. תודות: כל מי שאתם הייתם קרובים אליי בהכנה של התחרות ובכל העזרה מסביב, אתם יודעים מי אתם, אז שוב תודה רבה רבה! ואני מקווה מאוד שתמונות וסרטונים יהיו בקרוב מאוד! אני משתוקק אליהם כבר יותר ממכם! 😵‍💫🥊

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: Bill Starr - Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב הנפח (סבב נוסף) (שבועות 1-4): שבוע ראשון אימון A

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 135ק"ג 5*5 בלי חגורה קליל לא יאמר שהתאמצתי טיפה אבל לא ביג דיל מן הסתם
בנצ' פרס: 95ק"ג 5*1
חתירת פנדליי: 60ק"ג 5*1

החלטתי ללכת על עוד סבב נוסף של בלוק הנפח מתוכנית של גלן פנדליי 5*5, מכל התוכניות זו התוכנית לפי דעתי שהכי מקדמת אותי מה גם ששאר התוכניות הם עם המווון תרגילי עזר וחזרות מעבר ל5 (מה ששממש לא בא לי ולא בהכרח אותי שמוכרחים ללכת לפי השיטה הזאת כשמתקדמים) אז החלטתי להישאר על אותה תוכנית ולשמוע לעצתו של אליחי שאומר פשוט מאוד לחזור על הבלוק נפח כל פעם מחדש אחרי חודש ואז להתחיל את הבלוק מ140 (5ק"ג יותר ממה שהתחלתי עכשיו) ואז חודש אחרי שסיימתי שוב פעם לעשות את הבלוק ולהתחיל מ145 זאת אומרת כל פעם להוסיף 5ק"ג בתחילת הבלוק בנסיון לשבור שיאים אישיים (הנפח אצלי עומד על 165ק"ג 5*5)
הבנצ' פרס התחלתי נמוך מן הסתם גם כן מה שגם כן אני אוהב מאוד בתוכנית שתמיד אחרי נפח 5*5 יש לך סט של 5 בשאר התרגילים במקום נפח בכל התרגילים באותו יום מה שמתיש וקורע (כמו בטקסס) וביום של סט כבד בשאר התרגילים מתבצע נפח 5*5 קיצור זה בנוי טוב
ולסיום חתירת פנדליי הלך גם כן מעולה
וכמובן שבסה"כ היה אימון קטלני! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: Bill Starr - Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב הנפח (סבב נוסף) (שבועות 1-4): שבוע ראשון אימון B

לואו-באר סקוואט (20% פחות מהאימון נפח של יום שני): 60, 95ק"ג 5*5
דדליפט קלאסי: 60, 100, 140, 160ק"ג 3*5
פרס: 40, 55ק"ג 5*5
עליות מתח באחיזה רגילה: 15ק"ג 5*5

חזרה לשגרה וכפי שהזכרתי כבר סבב שני בבלוק נפח של התוכנית המעולה של גלן פנדליי 5*5
הכל הלך קליל דדליפט קצת התאמצות אבל היה מהיר וגם העליות מתח בחלק מהחזרות התאמצתי והיה נראה שעוד רגע אני נתקע אבל הכל עלה וחוץ מזה שהשרירים ברגליים תפוסים נורא מהנפח של יום שני
בסה"כ? קטלני! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: Bill Starr - Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב הנפח (סבב נוסף) (שבועות 1-4): שבוע ראשון אימון C

לואו-באר סקוואט: 62.5, 102.5, 122.5, 142.5, 162.5ק"ג 1*5
בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 102.5ק"ג 5*5
חתירת פנדליי: 62.5ק"ג 5*5

התחלתי את האימון הראשון של השבוע בתוכנית עם עצימות קצת נמוכה, בנצ' 95 ל5 וחתירה 55 ל5, ביחס לנפח של היום שהתחלתי בשני תרגילים האלו העצימות נמוכה אז אימון הבא נדאג לעלות ב5-10ק"ג יותר מהנפח
סקוואט הלך טוב, יחד עם כל השאר, מי שרוצה לראות שוב איך התוכנית בנויה (דגש על הבלוק נפח כי זה מה שאני מתכנן לעשות ככל הנראה כל הזמן וכל חודש לחזור אחורה ולהוסיף בהתחלת התוכנית כל פעם 5ק"ג): https://www.kilogram.co.il/737/bill-...n-pendlay-5x5/

בסה"כ היה קטלני ביותר!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: Bill Starr - Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב הנפח (סבב נוסף) (שבועות 1-4): שבוע שני אימון A

לואו-באר סקוואט: 62.5, 102.5, 122.5, 142.5ק"ג 5*5 ללא חגורה
בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 107.5ק"ג 5*1
חתירת פנדליי: 67.5ק"ג 5*1

הסקוואט התיש אותי לגמרי, ברור שיש לי עוד הרבה מה לתת וגם בלי חגורה די גמר אותי עוד יותר
בנצ' פרס הלך די קליל יחד עם החתירת פנדליי
בסה"כ היה אימון קטלני ביותר! 😃

עדכון לוג: Bill Starr - Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב הנפח (סבב נוסף) (שבועות 1-4): שבוע שני אימון

לואו-באר סקוואט: 62.5, 102.5ק"ג 5*5
דדליפט קלאסי: 62.5, 102.5, 142.5, 172.5ק"ג 3*5
פרס: 42.5, 62.5ק"ג 5*5
עליות מתח עם תוספת משקל באחיזה רגילה: 17.5, 20ק"ג 5*5

הסקוואט כמובן ללא חגורה, דדליפט קלאסי הלך בגדול בסדר עלה די מהר כל חזרה וחזרה בפרס קצת התאמצתי יותר מהרגיל אבל הכל עלה
לבסוף התחלתי את המתח עם 17.5ק"ג וראיתי שזה די קליל אז הבאתי את הדאמבל של ה20ק"ג כמובן שלא היה קל בכלל ודי הרבה חזרות נאלצתי להתאמץ מאוד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: Bill Starr - Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב הנפח (סבב נוסף) (שבועות 1-4): שבוע שני אימון C
לואו-באר סקוואט: 62.5, 102.5, 122.5, 142.5, 167.5ק"ג לסינגל 1*5
בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 107.5ק"ג 5*5
חתירת פנדליי: 67.5ק"ג 5*5

הכל הלך די קליל, ה167.5 בסקוואט עלה מהר, בבנצ' פרס היה די קשה אבל כמובן שהכל עלה ולסיום חתירת פנדליי היה קליל מאוד
בסה"כ? היה אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: Bill Starr - Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב הנפח (סבב נוסף) (שבועות 1-4): שבוע שלישי אימון A

לואו-באר סקוואט: 62.5, 102.5, 122.5, 147.5ק"ג 5*6 ללא חגורה
בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 112.5ק"ג 5*1
חתירת פנדליי: 72.5ק"ג 5*1

בסט השלישי של הסקוואט מרוב תשישות ועייפות לא הייתי מרוכז ולא זכרתי אם נתתי רביעייה או חמישייה, אכלתי סרטים בגלל זה אז אמרתי שניתן בסה"כ 6 סטים במקום 5 ליתר ביטחון חח רק ככה אני יוכל להיות רגוע ואכן כן, סגרתי 6 סטים של חמישיות (סט שלישי כמעט בטוח שנתתי 5) אבל ליתר ביטחון עשיתי עוד סט אז 6 סטים של 5 עם 147.5ק"ג ללא חגורה ובסה"כ קטלני וסחט לי את הנשמה! אבל הכל עלה! 😃
בנצ' פרס לא היה כזה נורא נתתי חמישייה די מהירה עם 112.5ק"ג ולסיום חתירת פנדליי עם 72.5ק"ג ל5 הלך בסדר גמור
בהחלט ניתן לומר שבסה"כ היה אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

https://www.lbs.co.il/logs/63/update?update=18091

עדכון לוג: Bill Starr - Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב הנפח (סבב נוסף) (שבועות 1-4): שבוע שלישי אימון B

לואו-באר סקוואט: 62.5, 112.5ק"ג 5*5
דדליפט קלאסי: 62.5, 102.5, 142.5, 182.5ק"ג 3*5
פרס: 42.5, 65ק"ג 5*5
עליות מתח בתוספת משקל באחיזה רגילה: 27.5ק"ג 5*5

סקוואט קליל מאוד, הכל עף למעלה ועם שרירי רגליים תפוסות מהנפח של יום שני (5*6) 😛
דדליפט היה קשה מאוד, אני משתמש במוט מאוד קשיח והאחיזה עוד יותר קשה כי המוט עבה
אך עדיין סגרתי בלי יותר מדי בעיות את כל החזרות, פרס גם לא היה כזה קשה אבל פשוט כבר הייתי די מותש כשהגעתי לפרס ובעליות מתח זה מה שאיתגר אותי מאוד, בסט השלישי כבר התאמצתי נורא וכל חזרה הייתה קשה בעיקר מחזרה שלישית והלאה אך עדיין סגרתי 5*5 עם ה27.5ק"ג

קרא את שאר עדכון הלוג...

למי שלא ראה פרסמתי בפורום פאוורליפטינג....נפרסם הפעם גם כאן, סרטון מהתחרות:
בסה"כ היה קטלני ביותר! 😃

עדכון לוג: Bill Starr - Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב הנפח (סבב נוסף) (שבועות 1-4): שבוע שלישי אימון C

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 152.5, 172.5ק"ג 1*5
בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 112.5ק"ג 5*5
חתירת פנדליי: 72.5ק"ג 5*5 77.5ק"ג 5*6

סקוואט היה קליל והסינגל עם ה172.5ק"ג עף למעלה, בנצ' פרס לא היה קשה בכלל
ולסיום המווון נפח עם החתרית פנדליי חח אל תשאלו למה סתם היה בא לי סיימתי 5* עם 72.5ק"ג ואז אמרתייאללה נוסיף ל77.5ק"ג ונעשה גם עם זה 5*5, פשוט ב72.5ק"ג לא התאמצתי כל כך ולא היה הרבה קושי אז אמרתי נעלה ל77.5ק"ג ונעבוד טיפה קשה יותר וזה בהחלט היה קשה יותר, לא היה הגיון מאחורי זה סתם בשביל הכיף ה72.5ק"ג לא כל כך הרגיש קשה במיוחד אז אמרתי נעלה ל77.5ק"ג ונעשה את כותם כמות חזרות וסטים וכאן כבר התאמצתי יותר ולא היה קל אבל סגרתי את הכל
סה"כ היה בהחלט אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לגבי האימונים: עשיתי תכנון לא נכון בבלוק נפח הזה, המטרה שלי הייתה לשבור שיא בנפח לסקוואט שעומד כרגע על 165 ל5*5 ולשבור שיא של ה200 יחד עם בנצ' נפח שהשיא עומד על 122.5 על 5*5 בערך ולעקוף כמובן את השיא לחזרה אחת שעומד על 127.5ק"ג (תחרותי עם עצירה)
אני כבר מגיע לשבוע הרביעי בתוכנית ואני לא קרוב למשקלים האלה מה שמצביעל על תכנון לקוי
ממחר מתחיל שוב פעם נפח והפעם מתכוון לעשות את זה כמו שצריך, כמובן בלי פזיזות שום דבר לא בוער

עדכון לוג: Bill Starr - Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב הנפח (סבב נוסף) (שבועות 1-4): שבוע רביעי אימון A

לואו-באר סקוואט (ריסט): 62.5, 102.5, 142.5ק"ג 5*5 ללא חגורה
בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 115ק"ג 5*1
חתירת פנדליי: 82.5ק"ג 5*1

כפי שעדכנתי אתמול, בגלל התכנון הלא נכון לסקוואט עשיתי ריסט בנפח, ומעכשיו כל אימון נפח אני מוסיף 7.5ק"ג על מנת לנסות לשבור את השיא בסקוואט לנפח (165ק"ג ל5*5)
חזרתי ל140 ומפה מנסה להתקדם
בנצ' פרס הלך בסדר יחסית חמישייה לא כזאת קשה עם 115ק"ג מוסיף כל הזמן 2.5ק"ג
וליום חתירת פנדליי הלך לא כל כך קל אבל יחסית למשקל די כבד לחמישייה כל החזרות התבצעו בצורה נקייה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: Bill Starr - Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters [URL='https://www.lbs.co.il/logs/63/update?update=18184']שלב הנפח (סבב נוסף) (שבועות 1-4): שבוע רביעי אימון B[/URL]

לואו-באר סקוואט: 62.5, 102.5ק"ג 5*5
דדליפט קלאסי: 60, 100, 150, 190ק"ג 3*6
פרס: 40, 67.5ק"ג 5*5
עליות מתח עם תוספת משקל באחיזה רגילה: 22.5ק"ג 5*5

סקוואט עף למעלה זה התאוששות, דדליפט לא היה קל באיזשו שלב לא ידעתי אם סגרתי 4או 5 סטים אז הלכתי על בטוח עשיתי סט אחד אקסטרה חח אני מניח שיצא לי 6 סטים אבל שטויות
פרס הלך בסדר יחסית לא הכי קל אבל עלה
ובמתח יש לי כאבים בכתף עוד מאימון שעבר שעשיתי מתח שהרגשתי מתיחה קלה בזמן הביצוע
היום במתח חשבתי בכאב הזה כשאני נשאר תלוי על המוט עם מרפקים נעולים, לא מתרגש מזה מה שזה לא יהיה יעבור מניח מתיחה קלה הסטים הלכו יחסית בסדר תמיד בחזרה החמישית היה לי די קשה אבל הכל עלה
בסה"כ אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: Bill Starr - Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב הנפח (סבב נוסף) (שבועות 1-4): שבוע רביעי אימון C

לואו-באר סקוואט: 62.5, 102.5, 132.5, 152.5, 177.5ק"ג 1*5
בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 115ק"ג 5*5
חתירת פנדליי: 62.5, 85ק"ג 5*5

סקוואט הלך טוב, חזרה אחת עם 177.5ק"ג עלה יחסית מהר
בנצ' פרס מתחיל להיות לא קל הנפח אבל עדיין כל החזרות עלו דווקא בצורה די נקיה, יפה וקטלנית התקדמות טובה הולך לי בזה
ולסיום חתירת פנדליי היה קצת צ'יטינג אבל זה בלתי נמנע כבר במשקל הזה והלאה
מרוצה מאוד מהאימון, בהחלט ניתן לומר שבסה"כ היה אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: Bill Starr - Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב הנפח (סבב נוסף) (שבועות 1-4): שבוע חמישי אימון A

לואו-באר סקוואט: 62.5, 102.5, 122.5, 147.5ק"ג 5*5
בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 102.5, 117.5ק"ג 5*1
חתירת פנדליי: 62.5, 87.5ק"ג 5*1

סקוואט היה קטלני, עם חגורה הרגיש מן הסתם יותר קל להישאר מכווץ במיוחד בתחתית, הלך די בסדר וממש לא הרגשתי קושי מסוים חוץ מאולי החזרה החמישית ב2-3 סטים האחרונים אבל שוב שום דבר מיוחד
בנצ' פרס הלך יחסית בסדר סט אחד של 117.5ק"ג ל5 נסגר בלי יותר מדי בעיות אימון בנצ' הבא זה נפח עם המשקל הזה מאמין שילך טוב
לסיום חתירת פנדליי צ'יטינג וחזרות לא נקיות עם ה87.5ק"ג ל5 אבל למי איכפת?! העיקר שבהחלט ניתן לומר שבסה"כ היה אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: Bill Starr - Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב הנפח (סבב נוסף) (שבועות 1-4): שבוע רביעי אימון B

לואו-באר סקוואט: 60, 105ק"ג 5*5
דדליפט קלאסי: 62.5, 102.5, 142.5, 182, 200ק"ג 3*5
פרס: 40, 60, 70ק"ג 5*5
עליות מתח עם תוספת משקל באחיזה רגילה: 25ק"ג 5*5

אימון קטלני וקורע!!! סקוואט היה קליל הכל עף למעלה, דדליפט היה קשה בעיקר כי אני משתמש בStiff Bar שיש במכון שזה ממש מקשה במשיכה אבל הכל עלה
פרס הלך סבבה רק ב2 סטים האחרונים היה ממש כבד בחזרות האחרונות שבקושי נעלתי אבל העיקר הכל עלה
עליות מתח היה קשה וגם כבד מכמה סיבות 1. בגלל המשקל קודם כל חזרתי עד לא מזמן לעליות מתח עם משקל 2. עד לפני שבועיים שעשיתי את התרגיל בלי לשים לב ובטעות הוספתי מאימון לאימון בתרגיל הזה משהו כמו 7.5ק"ג מ17.5 קפצתי בטעות ל27.5 כי לא זכרתי מה היה המשקל הקודם חח ושעשיתי את הסט הראשון הרגשתי כאב חד בכתף ימין בכל פעם שאני מרים את הידיים מעל הראש או נתלה על המתח וכן עשיתי את התרגיל למרות הכאב בגדול אם אני מנסה כל תרגיל של פשיטת כתף (מה שאני במילא לא עושה חוץ ממתח וחתירת פנדליי) אני מרגיש כאב באזור אני חושב שמתח באחיזה סופניציה יכול להרגיש טוב. בכל מקרה ככה או ככה סיימתי את כל האימון עם כאב והיה ממש די קשה מהדדליפט, פרס ועליות מתח עם משקל
בסה"כ היה בהחלט אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: Bill Starr - Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב הנפח (סבב נוסף) (שבועות 1-4): שבוע חמישי אימון C

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 140, 180ק"ג 1*4
בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 102.5, 117.5ק"ג 5*5
חתירת פנדליי: 60, 82.5ק"ג 5*5

אימון מתיש מאוד! הסקוואט עלה יחסית בסדר אבל הבנצ' פרס גמר אותי לגמרי! היה נורא קשה אבל מרוצה מאוד שהכל עלה בסטים האחרונים היה נורא קשה בחזרה הרביעית-חמישית ממש היה לי קשה אבל עלה!
לסיום חתירת פנדליי, לא היה יותר מדי צ'יטינג אבל גם לא הכי כזה נקי אבל כמובן למי איכפת מהתרגיל הזה
בהחלט ניתן לומר שבסה"כ היה אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית