הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
Idan Golany עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של הגרוזיני״:

עדכון לוג: 31/08/16 תחילת התוכנית של סמולוב סקוואט וסמולוב ג'וניור לבנצ' פרס (סייקל שלישי)

Base Cycle שבוע ראשון אימון ראשון

סקוואט: 60, 100, 120, 150ק"ג 7*6! ללא חגורה!
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס: 62.5, 102.5, 122.5ק"ג 3*12!

או שאני סדיסט שאני אוהב להכאיב לעצמי, או שאני מאבד ריכוז בלספור סטים גם כשאני מסמן עם מגנזיום על היד חח נראה לי האופציה הראשונה יותר מתאימה, שוב לא זכרתי אם עשיתי בסט החמישי 7או 8 חזרות (אמור להיות 7) אז משום מה הלכתי על עוד סט ועשיתי 7 חזרות חח פשוט אוהב להכאיב לעצמי ככה זה נראה אפילו שיכול להיות שעשיתי יותר חזרות ממה שאני אמור לעשות בסט האחרון הלכתי על עוד סט על כל מקרה היה קטלני וללא חגורה ודי מתיש אבל כל החזרות תיקתקתי די מהר
לסיום בבנצ' פרס אותו הסיפור רק שכאן לא זכרתי מבחינת כמות הסטים כי הסימנים שמיגנזתי על עצמי לא היו בולטים מספיק אז אכלתי סרטים אם טיפת מגנזיום מסוים על היד הייתה הסימן שסימנתי לכמות סטים או סתם לכלוך מכל המגנזיום חח אז עשיתי סה"כ 12 סטים ככה על בטוח עשיתי יותר מ10
מבחינת משקל הייתי אמור לשים 120 אבל יצא 122.5 ולא היה לי סבלנות לקחת פלטות קטנות, קיצור הלך מעולה בלי באונסים מהחזה ומנוחות דווקא לא ארוכות בכלל בין הסטים שגם אם הייתי נח הרבה זה כמובן עדיין בסדר העיקר לסיים את הסטים.
בסה"כ היה לנו אימון סמולוב מפחלץ ובהחלט אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עשית שוב פעם שבוע ראשון אימון ראשון למרות שזה אימון שני חביבי
ואתה לא סדיסט ולא מזוכיסט, אתה גרוזיני 👏

עשית שוב פעם שבוע ראשון אימון ראשון למרות שזה אימון שני חביבי
ואתה לא סדיסט ולא מזוכיסט, אתה גרוזיני 👏

כן אבל זה Base Cycle אז רשמתי שבוע ראשון בגלל שזה תחילת האימונים במחזור הזה, אבל לא כזה משנה, באמת זה סתם מבלבל.
גרוזיני סדיסט 😛
תודה פומפה! 😁
בעצם שמתי לב למה התכוונת, כן הייתי צריך לרשום אימון שני......חח לא נורא 😛

עדכון לוג: 02/09/16 תחילת התוכנית של סמולוב סקוואט וסמולוב ג'וניור לבנצ' פרס (סייקל שלישי)

Base Cycle שבוע ראשון אימון שלישי

סקוואט: 60, 100, 140, 160ק"ג 5*7!
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס: 72.5, 92.5, 105ק"ג 6*6!

הסקוואט כואב ומייגע נורא, כל כך מתיש וקורע אבל שרדתי וסיימתי את הכל....גם ללא בלבול בסטים ובחזרות! 😃
לסיום סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס שבוע אחרון לסייקל הזה, כנראה נתחיל עוד סייקל נוסף כי הולך לי מממממממש טוב! ה6*6 עם ה105 היום הלך לי חלק בלי קושי כמעט בכלל!
בסה"כ היה לנו בהחלט אימון סמולוב קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/09/16 תחילת התוכנית של סמולוב סקוואט וסמולוב ג'וניור לבנצ' פרס (סייקל שלישי)

Base Cycle שבוע שלישי אימון רביעי

סקוואט: 60, 100, 140, 175ק"ג 3*10!!!
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס: 72.5, 92.5, 112.5ק"ג 5*7!!!

מפורק בצורה מוחלטת מהסקוואט, סיוט, גיהנום עלי אדמות...אין מילים אחרות לתאר את זה, כל חזרה זו הייתה מלחמה...הוציא ממני כל טיפת מיץ שהיית בתוכי....ועוד הסתכלתי מה מחכה לי בתוכנית בהמשך וזה לא נתפס!!
בנצ' פרס הלך קליל במיוחד, לפי החישוב הייתי אמור לעשות 110 אבל המוט שאני משתמש בו שוקל 22.5ק"ג אז יצא בסה"כ 112.5ק"ג שזה לא ביג דיל כי במילא היה לי נוראאאא קל!
בסה"כ היה לנו בהחלט אימון סמולוב מתיש, קורע, מפרק, מפחלץ ו.......קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/09/16 תחילת התוכנית של סמולוב סקוואט וסמולוב ג'וניור לבנצ' פרס (סייקל שלישי)

Base Cycle שבוע רביעי אימון ראשון

סקוואט: 60, 100, 145ק"ג 9*4!!!!!! ללא חגורה!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס: 72.5, 102.5, 117.5ק"ג 4*8!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

לא אמרתי את זה עדיין אבל זה כבר כמה שבועות טובות ככה אבל ניסיתי להתעלם (ואני אמשיך ככל הנראה להתעלם חח) התחילו לי כאבים באזור הארבע-ראשי והיום באימון זה כבר הקרין לי יותר לאדוקטורים ברגל שמאל....מציק וכואב לי בזמן הליכה וכמובן בזמן סקוואט שאני יורד לתחתית, אין מה לעשות לקחתי את זה בחשבון שהכל יכול להיות עם תוכנית כזאת עצימה ומלאה בנפח אבל ממשיכים בכל הכוח....לא היה קל היום עם החזרות הגבוהות אבל עוד יותר תרם לזה זה הכאבים....אין מה לעשות זה מה יש
גם בבנצ' פרס כבר המון זמן מהסייקל הראשון בערך בסמולוב ג'וניור כאבים באזור המרפק שאני מסוגל לחיות עם זה לא הכי נעים אבל גם כן זה מה יש.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא שווה לך ללכת לבדוק את זה?
אף תוכנית לא שווה את הבריאות.

נראה שאתה ואופק לא מסכימים איתי על זה אבל חח

להתעלם מכאבי שריר (ככל הנראה התפתחות דלקת בקוואד) בכזאת תוכנית, כנראה תוכל להילחם ולסיים אותה אבל כנראה לא תוכל להסקביט הרבה זמן אחרי שתסיים אותה.. לא חושב ששווה את זה

לא שווה לך ללכת לבדוק את זה?
אף תוכנית לא שווה את הבריאות.

נראה שאתה ואופק לא מסכימים איתי על זה אבל חח

חח כנראה שלא
להתעלם מכאבי שריר (ככל הנראה התפתחות דלקת בקוואד) בכזאת תוכנית, כנראה תוכל להילחם ולסיים אותה אבל כנראה לא תוכל להסקביט הרבה זמן אחרי שתסיים אותה.. לא חושב ששווה את זה

חשבתי לעצמי שזה משהו כזה....האמת אני לא מתרגש, כן זה לא נעים במיוחד שיורדים לסקוואט אבל אין מה לעשות, זה יכול לבוא עם תוכנית כזאת ויש מקרים יותר גרועים (לא שאני מאחל לעצמי חח)
אין מה לעשות, ממשיכים....יש תחרות בדצמבר! 😵‍💫🥊
@White Walker מורן לא שאלתי אותך....אתה מתחרה בדצמבר?
אני מתכנן לסיים את התוכנית בדיוק לקראת התחרות....מה גם שאני מוכרח מתישו לנסות לשלב דדליפט (כל כך התגעגעתי להרמה הזאת) נכון שהסקוואט משפר אותו אבל עדיין צריך לתרגל את ההרמה הזאת....במיוחד כשמתחרים.
אני כנראה אצטרך כמה ימים של מנוחה לרגליים מכל הסקוואטים לאחר התחרות חח

לא הבנת אותי, לא בטוח שתצליח למשוך את הכאבים עד התחרות.. בריאות תמיד עדיף כי אם תיפצע אתה תלך אחורה וחבל
לעשות סמולוב מלא טבעי נשמע לי הזוי כי התוכנית ממש רצחנית מבחינת נפח ועצימות ביחד
קיצר אם הכאבים מחמירים הייתי ממליץ לך להפסיק את התוכנית

לא הבנת אותי, לא בטוח שתצליח למשוך את הכאבים עד התחרות.. בריאות תמיד עדיף כי אם תיפצע אתה תלך אחורה וחבל
לעשות סמולוב מלא טבעי נשמע לי הזוי כי התוכנית ממש רצחנית מבחינת נפח ועצימות ביחד
קיצר אם הכאבים מחמירים הייתי ממליץ לך להפסיק את התוכנית

לא חסרים בני תמותה שסיימו את התוכנית ולא הפכו לעפר....יהיה לי קשה מאוד להפסיק את התוכנית באמצע (גם עם כאבים)
כרגע אני יכול לסבול את זה, אדאג לעשות חימום טוב לפני האימון שזה כנראה גם אחד הסיבות למה זה קרה לי שלא התחממתי מספיק לפני.

חבל :/
צריך לבדוק מי נוסע מהקריות, אם לא אני כמובן יקח רכבת

עדכון לוג: 09/09/16 תחילת התוכנית של סמולוב סקוואט וסמולוב ג'וניור לבנצ' פרס (סייקל שלישי)

Base Cycle שבוע רביעי אימון ראשון

סקוואט: 60, 100, 145ק"ג 9*4!!!!!! ללא חגורה!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס: 72.5, 102.5, 117.5ק"ג 4*8!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

לא אמרתי את זה עדיין אבל זה כבר כמה שבועות טובות ככה אבל ניסיתי להתעלם (ואני אמשיך ככל הנראה להתעלם חח) התחילו לי כאבים באזור הארבע-ראשי והיום באימון זה כבר הקרין לי יותר לאדוקטורים ברגל שמאל....מציק וכואב לי בזמן הליכה וכמובן בזמן סקוואט שאני יורד לתחתית, אין מה לעשות לקחתי את זה בחשבון שהכל יכול להיות עם תוכנית כזאת עצימה ומלאה בנפח אבל ממשיכים בכל הכוח....לא היה קל היום עם החזרות הגבוהות אבל עוד יותר תרם לזה זה הכאבים....אין מה לעשות זה מה יש
גם בבנצ' פרס כבר המון זמן מהסייקל הראשון בערך בסמולוב ג'וניור כאבים באזור המרפק שאני מסוגל לחיות עם זה לא הכי נעים אבל גם כן זה מה יש.

קרא את שאר עדכון הלוג...
משהו כאן מוזר, עדכנתי את הלוג וזה לא מופיע....מראה רק את העדכון האחרון לפני יומיים למרות שניתן לראות שהגבתי כאן לפני רבע שעה 😳

חחח לא הבנתי למה אותו עדכון פעמיים באמת

עדכון לוג: 09/09/16 תחילת התוכנית של סמולוב סקוואט וסמולוב ג'וניור לבנצ' פרס (סייקל שלישי)

Base Cycle שבוע רביעי אימון שני

סקוואט: 60, 100, 140, 155ק"ג 5*7!!!!!! ללא חגורה!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס: 72.5, 102.5, 125ק"ג 3*10!!!!!! חתיכת PR!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

עדיין סובל מכאבים בארבע-ראשי שמקרין לי לאדוקטורים, מרגיש בעיקר בירידה לסקוואט ב90 מעלות ומטה, אבל אין מה לעשות, מסתדרים עם זה, הסקוואט היה קשה וכבד גם בלי קשר לכאבים אבל שרדנו
בבנצ' פרס שבירת PR רציני עם 2.5ק"ג פחות מהשיא שלי בתחרות שזה היה 127.5. וכיום שיחקתי עם 125ק"ג ל10 סטים ל3 חזרות! מה שאומר ש140 כבר יש לי רק נותר לתת בתחרות ואפילו ניתן יותר!

קרא את שאר עדכון הלוג...
חחח לא הבנתי למה אותו עדכון פעמיים באמת

עכשיו בסדר 😃
שמע אבל זה היה קטע מוזר חח אני זוכר בוודאות שאני עדכנתי את הלוג ובטח שלא רשמתי את אותו עדכון מלפני יומיים חח
אותו הדבר בפורום השני קרה אותו מצב שהתעדכן האימון של לפני יומיים וגם שמה אני משוכנע שלא העתקתי את הישן אלא רשמתי את האימון של היום ופרסמתי אותו ואז העתקתי לכאן....קרה שבשני הלוגים גם כאן וגם שמה הופיע האימון הקודם חחח איזה קטע
על כל מקרה עכשיו זה בסדר 😃

בעדכון האחרון בלוג יש טעות קטנה....רשמתי 7 סטים של 5 עם 155ק"ג וזה לא מה שעשיתי אלא ההפוך....ביצעתי 5 סטים של 7 חזרות עם 155ק"ג כפי שרשום בתוכנית. היה לי חשוב להסדיר את העניין חח 😁

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית