לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
עצתי האישית היא שרק במידה ואתה בטוח שתוכל לבצע את האימון מבלי להפצע עוד יותר, תסיים את הסייקל האחרון. שים לב שאחרי הבייס יש לך 2 שבועות התאוששות שעליהן אתה צריך לקפוץ.. קח שבוע תזרים דם עם 25 חזרות ל3 סטים משקל ריק כל הזדמנות שתצא לך, אם שבוע ועדיין כואב תמשיך גם לשבוע השני.. זה מה שעשיתי כשנפצעתי בתוכנית ובעצם גרמתי לפציעה לעבור מהר יותר

עם כזאת דלקת אני לא חושב שתשרוד את המשקלים האלה וכנראה תיכשל בגלל הפציעה.. הייתי ממליץ מנוחה ולטפל בפציעה הזאת..
אני מאמין שאתה לא רוצה להגיע למצב שיש לך פציעה חצי שנה עם כאבים גם במנוחה

בחזרות הנמוכות אני יכול לשרוד (גם עם משקלים גבוהים)
אני סובל יותר בחזרות הגבוהות, לא בהכרח כי מה שקשה אלא בגלל הפציעה, ככל שהסט מתארך ככה אני סובל יותר.
הסייקל הבא אני לא מבצע יותר מ5 חזרות, הסתכלתי על המשקלים ולפי ה1RM שהצבתי שזה 200ק"ג אני יעמוד בהם.
התוכנית גם מבקשת שלפני שמתחילים בסייקל האינטנסיבי אמורים לבדוק 1RM ולהמשיך את הסייקל לפי ה1RM החדש, אני כמובן לא אעשה זאת מ2 סיבות
1. כי המשקלים גם ככה גבוהים גם עם ה1RM הישן שהוצב זה מספיק מאתגר בשבילי
2. בשביל 1RM יש תחרות ורק שם אני בודק את זה

יש כבר כאבים בזמן מנוחה, אבל לא משהו שמטריד אותי כל כך.
ואני משוכנע שזה ישאר ככה.
עצתי האישית היא שרק במידה ואתה בטוח שתוכל לבצע את האימון מבלי להפצע עוד יותר, תסיים את הסייקל האחרון. שים לב שאחרי הבייס יש לך 2 שבועות התאוששות שעליהן אתה צריך לקפוץ.. קח שבוע תזרים דם עם 25 חזרות ל3 סטים משקל ריק כל הזדמנות שתצא לך, אם שבוע ועדיין כואב תמשיך גם לשבוע השני.. זה מה שעשיתי כשנפצעתי בתוכנית ובעצם גרמתי לפציעה לעבור מהר יותר

זה מה שרשמתי למעלה, עוד לפני התגובה הראשונה שלך, אני מחכה להזדמנות של השבוע+ התאוששות שיש לי כדי לתת למקום הפציעה זמן החלמה עד כמה שניתן....אני אראה מה אני אעשה בזמן הזה, אני חושב על לנוח לגמרי אולי רק לבצע עבודות תנועתיות לרגליים מדי פעם כמה סטים של כמה חזרות בודדות לא משהו רציני.
אני יודע בוודאות שאני מסוגל לסיים את התוכנית גם עם הפציעה, הדבר היחידי שיכול להכשיל אותי זה המשקלים שאני אמור לסגור לפי התוכנית חח אבל אני מאמין שיהיה בסדר. תודה פינטוק אחי היקר 😃

נערך לאחרונה:
אם אתה נאבק כלכך לסיים את התוכנית אז בסדר, מאחל לך בהצלחה רק מקווה שזה לא יחמיר לדלקת כרונית (אם זה עדיין לא חח)

חזק מאוד!
מה מ.ג? כמה הפלוס הקלורי שמאפשר לך להמשיך להתקדם בתכנית השואתית הזאת?

תודה רבה!
כרגע אני על 101ק"ג....התחלתי את התוכנית נראה לי באזור ה96-97ק"ג לא זוכר בדיוק....בתחרות אני מתכוון גם להתחרות עד 100 אז משתדל לא לעלות יותר מדי כדי להימנע מלבצע ייבוש וכו...
לא שם לב כמה קלוריות אני מכניס, אבל אוכל כפי יכולתי וגם לפעמים מעבר חח
אם אתה נאבק כלכך לסיים את התוכנית אז בסדר, מאחל לך בהצלחה רק מקווה שזה לא יחמיר לדלקת כרונית (אם זה עדיין לא חח)

נראה לי שזה כבר זה, כך זה מרגיש לפחות ונראה לכן אמרתי שלא נראה לי שיש אפשרות שזה עוד יחמיר
תודה רבה! 🤭

Idan Golany עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של הגרוזיני״:

עדכון לוג: 21/09/16 תחילת התוכנית של סמולוב סקוואט וסמולוב ג'וניור לבנצ' פרס (סייקל שלישי)

Base Cycle שבוע חמישי אימון שלישי

סקוואט: 60, 100, 140, 170ק"ג 5*7!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס סייקל רביעי אימון ראשון: 72.5, 105ק"ג 6*6!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

לא מספיק שאני בכאבים מהפציעה ובנוסף האימונים שלי מתבצעים כל הזמן, תמיד אחרי שאני מסיים משמרת בוקר (שאני קם ב03:40 לפנות בוקר) ומסיים ב12 ומתחיל ישר את האימון (שאני בד"כ מסדר את זה לעצמי ככה....הפעם התאמנתי גם כשאני חולה עם מעט חום אני מאמין כי אני מרגיש חולה כללית בגוף ומצונן מהאף....היום זו הפעם הראשונה שתחשות עייפות מוגברת ותשישות כללית של הגוף ליוותה אותי לאחר האימון ואני מרגיש שזה הולך להיות ככה עוד כמה שעות, מיותר לציין שהייתי על סף בכי בזמן הסקוואט (7 סטים של 5 עם 170) שזה פסיכי בשבילי הייתי על אפיסת כוחות טוטאלי, אם הצלחתי לסיים אימון כזה למרות הכל....פציעה, אימון כמו תמיד אחרי משמרת בוקר והפעם גם כשאני חולה....אין שום סיבה שאני לא יוכל לסיים את התוכנית אלא אם כן אני נכשל בסטים שרשומים לי למרות שאני לא מאמין שזה יקרה, מבחינתי אם רשום אז אני מסוגל לעמוד בו
בנצ' פרס קליל אבל פשוט הייתי כל כך מותש מהסקוואט שאפילו גם בזה הרגשתי קושי ותשישות מוגברת שליווה אותי מהסקוואט
כל כך מרוצה, שמח ומאושר....האימון הזה בהחלט ניתן לומר שבסה"כ היה אימון סמולוב קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/09/16 תחילת התוכנית של סמולוב סקוואט וסמולוב ג'וניור לבנצ' פרס (סייקל שלישי)

Base Cycle שבוע חמישי אימון רביעי ואחרון לסייקל הזה!

סקוואט: 60, 100, 130, 140, 160, 180ק"ג 3*10!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס סייקל רביעי שבוע שני אימון שני: 72.5, 110ק"ג 5*7!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

אומנם הכאב בסקוואט לפי דעתי מכיוון שהתחממתי קצת יותר כמו שצריך הרגשתי מן הקלה כזאתי בסקוואט, לא יאמר שלא כאב לי כאב לי והציק לי אבל כאילו הייתה מן תחושה יותר טובה אני חושב בגלל הסיבה שעשיתי חימום טוב עם מוט ריק ועם שאר המשקלים עד שהגעתי ל180, שזה התיש אותי נורא ה180 אבל דווקא הלך בסדר אני חושב בעיקר העניין של החימום טוב שעשיתי מה שיקל עליי. סיימתי את הבלוק של הבייס סייקל ושבוע הבא נותן מנוחה לרגליים כפי שהתוכנית מבקשת יבצע סקוואט קליל רק עם מוט ריק ושבוע לאחר מכן מתחיל את הסייקל של הIntensity שלפי מה שנראה הולך להיות "תענוג" ו"כיפי" במיוחד
בנצ' פרס הולך מצויין, שבוע הבא ממשיך רק את הבנצ' פרס כפי שאמרתי בלי סקוואט כבד רק עם מוט ריק
בהחלט ניתן לומר שבסה"כ היה אימון סמולוב סדיסטי וקטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה עם סינגל?

בשביל מה? ובאיזה תרגיל?
הדגשתי כבר שאני לא בודק 1RM במכון....ממשיך את התוכנית עם המשקלים שנקבעו לי על פי ה1RM שהצבתי מתחילת התוכנית

1. בגלל הפציעה שלי
2. במילא המשקלים שרשומים גם ככה כבדים וקשים מספיק
3. בודק 1RM אך ורק בתחרות

תחשוב טוב טוב אם זה שווה את זה. אתה תמיד יכול להחלים ולהתחרות באפריל\מאי באליפות אירופה שיארחו כאן. (ואולי גם אנחנו נשתתף:P:)

בכל אופן רק בריאות אחי.

מתי אליפות אירופה?? היא לא בדצמבר?
אני לא יודע אם זה הוגן לעשות לך לייק... עם כל הפציעות והכאבים שלך...

עדכון לוג: 26/09/16 שבוע קל מסמולוב סקוואט

סקוואט קליל עם עצירה בתחתית 50-60% מה1rm שלי: 60, 110ק"ג ל5
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס סייקל רביעי שבוע שני אימון שלישי: 72.5, 92.5, 117.5ק"ג 4*8
פאוור קלין: 72.5, 82.5ק"ג 3*5

סקוואט הלך טוב, בנצ' פרס מאתגר טיפה אבל עדיין הלך סבבה לגמרי
פאוור קלין אין לי עצבים לזה ולטכניקה שלו (לא תרגיל כוח נטו) אבל עשיתי ככה סתם 5 סטים של 3 עם 82.5ק"ג מאוד מכוער ולא יעיל אבל שיהיה
סה"כ אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...
מה?! די אני מבולבל, באתר רשום משהו אחר לגמרי!!!!!!!!!!!!!
גם בקבוצה בפייסבוק רשום בדצמבר זה אליפות אירופה!!
@PowerLifting סה"כ תעשה בבקשה סדר 😅🫤
בן עזרא אתה לא יכול לבוא בטענות שהטעתי אותך כי אתה ראית בעצמך שרשום אליפות אירופה בדצמבר: powerlifting.co.il - INPC European and Mediterranean WPRF Open Israel Championship 2016
חוץ מזה ששאלו אותם לגבי התחרות בדצמבר אז ענו להם גם כן שזה אליפות אירופה

לא הבנתי מה הבעיה עידן?
סה"כ התחרות במאי 2017 היא אליפות אירופה תחת gpa
והתחרות בדצמבר סה"כ אליפות אירופה של IPC EXTRA RAW

סה"כ אין בעיה, בן עזרא יצא קצת מבולבל.
זכרתי טוב מאוד שאמרת שגם התחרות בדצמבר היא אליפות אירופה, ומסתבר שגם האחרים היו קצת מבולבלים.
סה"כ תודה על ההבהרה

אליחי תתחרה במאי וזהו 🤩

אליחי תתחרה במאי וזהו 🤩
אני רוצה חיטוב בילדינג לפני הקיץ. יש גבול גם לכמה אני יכול להמשיך עם התכנית שלי. באיזשהו שלב אני אצטרך דילואדים רציינים בתכנית ועוד שבעה חודשים אימוני נפח לא יעזרו לי בזה (אם אתחרה במאי אצטרך לתת בין 210-220 קילו דדליפט לנפח)... לשרוד חודשיים עם התכנית זה אפשרי ;)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית