הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
Idan Golani עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של הגרוזיני״:

עדכון לוג: 26/10/16 סמולוב סקוואט וסמולוב ג'וניור לבנצ' פרס

אימון שני בTaper Week ואחרון! סיום סמולוב!!

סקוואט: 60, 100, 130, 150ק"ג ל4, 170ק"ג 4*4!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס סייקל חמישי שבוע שלישי אימון ראשון: 72.5, 112.5ק"ג 6*6!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
סיימנו עם סמולוב, אך זה לא אומר שמורידים הילוך לקראת התחרות....נראה מה נעשה ביום שישי מבחינת עצימות אולי....ויום שישי נציב יעד מבחינת הנפח, נתחיל מ150 ל5*5 עד למטרה שאני יוכל לשבור את השיא שלי של ה180 ל5*5 ב5ק"ג יותר או אפילו יותר
יום שלישי או רביעי מבחינת הסקוואט יהיה "קל" זאת אומרת נבצע סקוואט עם עצירה עם משקל נמוך אבל עדיין נבנה התקדמות וזה לא תהיה הליכה בפארק וסוף כל סוף נתחיל דדליפט לנפח....כנראה מ160 ל5*5 ולקראת סופ"ש נבצע עצימות לסקוואט....זה התכנון לשבועות הבאים, יש לי הרגשה שהדדליפט כנראה מן הסתם לא מי יודע מה השתפרה לי ואולי בצדק אז הגיע הזמן לתת גז ולהתחיל לעבוד עליו כמו שצריך....סמולוב ג'וניור לבנצ' התבצע בכל אימון כמובן
סמולוב היה טוב וטוב שהיה! פירקת לי את הצורה כהוגן....בסה"כ אימון ותוכנית קטלנית ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/10/16

סקוואט: 60, 100, 120, 150ק"ג 3*3 ללא חגורה!
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס סייקל חמישי שבוע שלישי אימון שני: 72.5, 102.5, 122.5ק"ג 5*7!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

סקוואט הלכתי יחסית על משהו קליל, זאת אומרת המשקל שאני מתחיל איתו 5*5 ביום ראשון כנראה עשיתי איתו 3*3....נראה אם נצליח לשבור את השיא שלי בנפח שעומד על 180 ל5*5
הבנצ' פרס הרגיש כבד ולא הכי קל בעולם אבל נסגר הכל....מצפה כבר לראות כמה אני סוגר בתחרות, מכוון ל140ק"ג+ ש140 זו המטרה ולטווח רחוק 150 שזה בהחלט אפילו אפשרי בתחרות הזאת
סה"כ אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה אתה עושה עכשיו עד התחרות?

בונה נפח בסקוואט עם 5*5 (יום ראשון עושה 150) מה שאמור להיות קל ולאט לאט אני אנסה לשבור את השיא שלי, סיימתי סמולוב עם 180 ל5*5 אם נצליח לשבור את השיא ב5ק"ג יכול להיות מעולה.
ממשיך סמולוב ג'וניור לבנצ', כנראה שנילך על עוד סבב אולי אפילו שניים כי יש עוד זמן עד התחרות ובשעה טובה ומוצלחת מתחיל סוף סוף דדליפט....גם כן נפח של 5*5 עם 160 ולאט לאט אשתדל להגיע ל200+
אני מרגיש שאני צריך ברכיים חדשות אחרי הסמולוב 😕😳

בונה נפח בסקוואט עם 5*5 (יום ראשון עושה 150) מה שאמור להיות קל ולאט לאט אני אנסה לשבור את השיא שלי, סיימתי סמולוב עם 180 ל5*5 אם נצליח לשבור את השיא ב5ק"ג יכול להיות מעולה.
ממשיך סמולוב ג'וניור לבנצ', כנראה שנילך על עוד סבב אולי אפילו שניים כי יש עוד זמן עד התחרות ובשעה טובה ומוצלחת מתחיל סוף סוף דדליפט....גם כן נפח של 5*5 עם 160 ולאט לאט אשתדל להגיע ל200+
אני מרגיש שאני צריך ברכיים חדשות אחרי הסמולוב 😕😳
בלי עצימות?

בלי עצימות?

אני מתכוון לתת סקוואט "קל" עם עצירה בתחתית באמצע שבוע וכנראה לקראת סופ"ש אני אתן סקוואט כבד יחסית....אבל הדגש הוא על הנפח כי את העצימות אני רוצה להשאיר כמה שבועות לפני התחרות
מה איתך חיים....מתחרה כן? למה אתה לא פותח לוג, אתה כזה לא קול 🙄

אני מתכוון לתת סקוואט "קל" עם עצירה בתחתית באמצע שבוע וכנראה לקראת סופ"ש אני אתן סקוואט כבד יחסית....אבל הדגש הוא על הנפח כי את העצימות אני רוצה להשאיר כמה שבועות לפני התחרות
מה איתך חיים....מתחרה כן? למה אתה לא פותח לוג, אתה כזה לא קול 🙄
אם אני לא אפצע אז כן

עדכון לוג: 30/10/16

סמולוב ג'וניור סייקל חמישי שבוע שלישי אימון שלישי: 72.5, 102.5, 117.5, 127.5ק"ג 4*8!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

סקוואט נפח קליל ללא חגורה.
בבנצ' פרס טעיתי ושמתי אחרי החימום האחרון 117.5ק"ג ועשיתי איתו כבר 3 סטים של רביעייה רק אז קלטתי שהמשקל לא נכון והעמסתי את מה שצריך וסגרתי 8 סטים של רביעייה עם 127.5ק"ג שהיה כבר לא קל בכלל! בלי קשר למה שעשיתי קודם לכן.....הסט השמיני בקושי סגרתי את החזרה הרביעית אבל סגרתי בסופו של דבר.
מצפה לאימון נפח של הדדליפט ביום שלישי! התגעגעתי להרמה הזאת.
בסה"כ אימון קטלני ביותר! : )

קרא את שאר עדכון הלוג...

פעם אחרונה נפצעתי עם 100 סקוואט ולא התאמנתי כבד 3 חודשים
לכולם זה קורה. קח את המקרה הזה ותלמד במה טעית.
אני גם נפצעתי לפני כמה שנים עם חודשיים השבתה מאימונים. מאז השתנו לי כל החיים בקשר לפאוורליפטינג. שיניתי את כל הגישה שלי לבניית תכנית ועומסים. וכמובן, התחלתי להקשיב לזקנים ממני. (רק מספר מה היה לי, העיקרון שתלמד להבא)

המפמפם והמפצל אמר את דברו 👏🙄
וזה אומר שאתה צריך לבצע 2000 תרגילים לכל שריר 🙄🙄🙄
רק אומר 😛

עדכון לוג: 01/11/16

פאוז סקוואט (עצירה של 2 שניות בתחתית): 60, 100ק"ג 5*3 ללא
דדליפט!!!! התגעגעתי!! נפח: 72.5, 102.5, 112.5, 160ק"ג 5*5 ללא!
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס סייקל חמישי שבוע שלישי אימון רביעי ואחרון לסייקל הזה!: 72.5, 112.5, 135ק"ג 3*10!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

סקוואט היה קליל, מרגיש טוב העצירה בתחתית, מטרה כמובן לנטרל את הstretch-reflex, בהחלט היה אחלה.
כל כך התגעגעתי למשוך משקל מהקרקע! 😃 יאמר שזה לא הרגיש הכי קל שבעולם, די התנשפתי אחרי כל סט אבל את החזרות תקתקתי בלי בעיות בכלל, לא חושב שהסמולוב הוריד לי מהדדליפט שלא לדבר שיפר לי אותו, לפי דעתי זה נשאר באותו מקום בערך....אם הייתי מוסיף עוד 20ק"ג למוט הייתי מתקשה יותר כמובן שהייתי מצליח לסיים את הכל אבל הייתי מרגיש הרבה יותר קושי....מאמין שהדדליפט נשאר בערך אותו המקום אולי טיפה ירד אפילו....החזרות היו די קלילות זאת אומרת לא עייפתי את המשקל בניתוק אבל החזרות היו מהירות ולא היה גריינד כלשהו, ולקח לי להתאושש לא מעט זמן בין סט לסט, על כל מקרה טוב לחזור! 😃
אימון אחרון בסייקל החמישי של סמולוב ג'וניור משקל מאווד משמעותי בשבילי 135ק"ג ל10 סטים של 3! הפעם היה כבד! וממש כבר לא קל, אני חושב שמקסימום אני נותן עוד סייקל אחד אולי אולי שניים גג וזהו.
סה"כ היה אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...
בציניות...
👎🤪

ידוע, אך עדיין 🤡

עדכון לוג: 03/11/16

סקוואט: 60, 100, 130ק"ג 3*
דפיסיט דדליפט: 72.5, 112.5, 142.5ק"ג 5*3
בנצ' פרס סמולוב ג'וניור סייקל שישי שבוע ראשון אימון ראשון: 72.5, 105ק"ג 6*6

הכל היה די קליל, דדליפט הלך אחלה והחלטתי (גם בהמלצתו של חבר קרוב) לתכנן ככה את האימונים עד התחרות
סייקל שישי לבנצ' התחלתי בהוספה של 2.5ק"ג ל1rm (הצבתי 150)
סה"כ אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...
המון קרדיט ופרגון הולך למר פוזינג, @.eliko b.e שכל התכנון כרגע שאני עושה לאחר שסיימתי את הסמולוב סקוואט, זה בזכותו!
המון תודה ידידי היקר!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית